yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Xærø said: Valla tabelada bundan başka bişey vermeyin yazıodu. Sorry. oyş :D
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kaldırımda yürüyorsun , çat diye adam önünde duruyor yanına birileri birikiyor sonra kaldırımda topluluk oluşuyor vs vs. Çok lomele bir uygulama olmuş , fıkra gibi.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sivas belediyesini kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ulan 50 tane bundan koyacağına, tepeye bir yere dev bir ekran koy sivasın en büyk meydanı artık nereseyse taksimdeki gibi ordan ver reklamlarını. akıl mantık neresinde yerin altına lcd koymak 50 tane. roflcopter.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Şerrefsizim aklıma gelmişti. Hani sokağa olmasa bile mağazaya falan konulabilir. Ya da eve koridora LCD olmasa da böle güzel, aydınlatmalı bi panel yapabilirsin, su akar mesela içinden sdfg
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yere değil de duvara yapsalarmış, daha faydalı olurmuş yer ne abi :S
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 grafik tasarımı okuyorum, kişilerin dikkatini ayağının altındaki reklamı kaale alacağını sanmıyorum cok saçma ve gereksiz, bunun yerine duraklara koy çalınmasını engelle bi şekilde daha iyi. 2; Devlet yayın yapacaksa Atatürk ve Türk bayrağının olabileceğini düşünüyorum şöyle hatırlıyorum ki ankara metroda 10 reklam arası Atatürk ve Türk bayrağı koyuyorlardı, olurda salağın biri çıkıp koyarsa video vah halimize... yine grafiker olarak beğenmiyorum. üstüne basarak geçtiğimiz reklamın ön belleğimizde kalacağına iinanmıorm sadece meraktan bakılır. kaldı ki firmamın şirketimin reklamını yere niye yapiim. SAlak toplumuz biz evet salak cok paramız var ya. 100 tane lcd koycaz yere 200.000 ytl eder o parayla 3-5 işsiz 4 aile geçinebilir iş imkanı kurulabilirse ki üstünden geçerken insanların baskısıyla oluşan küçük kıpırtılar büyük hasarlara yol açıyor. şaka yapmıorm yazlığımızn yanında tren geçiyor plazma tv GG
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kim bilir kimin cebine para sokmak için kimleri ihaleye almışlardırda kimleri zengin etmişlerdir...
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 duvara koy bi yere as ne bileyim yerde ne alaka. aptalca.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 spompas said: grafik tasarımı okuyorum, kişilerin dikkatini ayağının altındaki reklamı kaale alacağını sanmıyorum cok saçma ve gereksiz, bunun yerine duraklara koy çalınmasını engelle bi şekilde daha iyi. Yazini okumadim sanade ilk paragrafa cevap vermek istiyorum, yuzey/yol/kaldirim/ reklamciligi cok ciddi birseydir. 3M in filan bu alanda yatirimlari vardir.. Bence bu kadar hor gorme..
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Recall06 said: spompas said: grafik tasarımı okuyorum, kişilerin dikkatini ayağının altındaki reklamı kaale alacağını sanmıyorum cok saçma ve gereksiz, bunun yerine duraklara koy çalınmasını engelle bi şekilde daha iyi. Yazini okumadim sanade ilk paragrafa cevap vermek istiyorum, yuzey/yol/kaldirim/ reklamciligi cok ciddi birseydir. 3M in filan bu alanda yatirimlari vardir.. Bence bu kadar hor gorme.. adam zaten 2 satır bişey yazmış. zahmet edip okusan altında yazına cevabı da var. --------- çok saçma olmuş. insanlar durak çalıyor(evet bildiğin duraki otobüs durağı) bunu mu bırakırlar mı?
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Supermarketlerde yere falan koyarsin, insanlarin dikkatini ceker. Ama sokakta yuruyen adamin onu ipleyecegini hic sanmam. Ayrica kar konusunda +1
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 spompas said: grafik tasarımı okuyorum, kişilerin dikkatini ayağının altındaki reklamı kaale alacağını sanmıyorum cok saçma ve gereksiz, bunun yerine duraklara koy çalınmasını engelle bi şekilde daha iyi. Bence duraklara yapılıcak olan reklamlardan daha çok işe yarar insan aa bu neymiş der döner bakar. Ha işlevde kalma sürecine gelirsek çalınmassa ilk yağan yağmur veya kara kadar bence..
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ihtiyaçtan diyeceğim değil, görgüsüzlükten diyeceğim 3 kuruşluk, reklam desen cık, keyif desen ordan kim izlesin, yarar desen yerdeki tv ne alaka.. bu biraz babasını taklit etmeye çalışan çocuk zihniyle yapılmış gibin. saçma ötesi bi iş.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yere lcdye gelene kadar neler vardir yapilcak sivasta.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ertesi gece kazmayla girisirler benden soylemesi ahah.
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben Sivas a bir kere gitmiştim arkadaşlar,şukadarını söylim.kimse alıp götürmez çok güzel bi anadolu şehriydi.Özellikle televizyonların döşendiği cadde ve çevresi çok düzenli ve inanın ben o caddeyi gördümde ağzım açık kalmıştı.gece gitmiştim cadde ışıl ışıl ve o kadar canlıydıki yani başkası anlatsa inanmazdım herkes dışardaydı.ailecek gezenlermi dersin,dondurmaları alıp cadde boyu yapan gençlermi dersiniz.Özelliklede o caddenin sonunda bir park vardı orasıda çok canlıydı. Nerde oldunuzu bilmeseniz kendinizi bir ege kıyı şehrinde zannedebilirsiniz(deniz yok tabe). Ve sabah giderken gördüm kadarıylada heryerde çalışma vardı,sanırım belediyeleri iyi çalışıyor... (LCD fikri iyimi,kötümü derseniz.Bence reklam alamaz.gündüz zaten yansımadan bişey seçilmez.dahasıda kimse o açıdan eğilipde bakmaz yani...)
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kimin fikri acaba bu hangi sıvrının aklına geldi amaçı ne ki şimdi
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çalarlar onu Edit:laraken in acc açık kalmış, ben archangel
raider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahaha lan hiç güleceğim yoktu.Beyinsizlik resmen.Of ulan koskoca sehirin söz sahibi insanlarının yaptıklarına bak.
Öne çıkan mesajlar