Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapatma Davası kararı açıklanıyor!

Buyse

Öne çıkan mesajlar

eksisozlukte biri çok güzel bir alıntı yapmış Atatürkten ;

"efendiler! avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!"
M.K.Atatürk

"akp kapatılırsa türkiye'nin avrupa birliğine üyelik süreci durur"
avrupa birliği genişlemeden sorumlu başkanı, oli rehn

umarım daha azıtırlarda sonunda istiklal mahkemelerinde görürüz tayyip ve yardakçılarını
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

yalnız yorumlar süper heh, kapatılsalardı "İŞTE HUKUK BUDUR, HUKUĞUN KARARLARINA SAYGILI OLALIM, CUMHURİYETİ SAVUNMUŞTUR YARGIII" mesajları olacaktı şunların yerine %101. (:P)

hukuğun kararına herkesin saygısı var zaten.Sıkıntı yaratan şey tutarsızlık.11'de 10 kişi evet suçludur diyor , ama gel gelelim verilen karar para cezası.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
evet cunku şu anda insanlar hukuğun anlış karar verdiğini düşünüyor sam o yüzden yanlış diyorlar, doğru verdiğini düşünselerde dediğin gibi överlerdi,

cok manasız birşey söylemişsin.

yanlış karar verdiğini düşünenlerin mesajlarını kastetmedim, "YARGI ÜYELERİ SATILMIŞ, TARİKATÇILARLA DEĞİŞTİRİLMİŞLER" mesajlarını diyorum. yanlışlık eleştirisinden ziyade "kabul etmiyom ben banane, hile yaptılay" yaklaşımı sözkonusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:
şimdi ben açıkçası kapanmasını istemiyordum. türkiye için hayırlı bir karar oldu
ANCAK
çok bariz bir hukuk hatası var orda. .

Hukuk hatasi nasil olacak ? Kanunlar belli Gilean eger kanun bariz bir sekilde yanlis uygulanmissa yargilama iade edilir zaten.

Hukuk hatasi senin adalet anlayisina gore mi isleyecek yoksa kanuna gore mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:
Gilean said:
şimdi ben açıkçası kapanmasını istemiyordum. türkiye için hayırlı bir karar oldu
ANCAK
çok bariz bir hukuk hatası var orda. .

Hukuk hatasi nasil olacak ? Kanunlar belli Gilean eger kanun bariz bir sekilde yanlis uygulanmissa yargilama iade edilir zaten.

Hukuk hatasi senin adalet anlayisina gore mi isleyecek yoksa kanuna gore mi ?

hukuk hatası derken kanun olarak değil hukuk mantığı olarak demek istedim. nitekim biraz önce eski anayasa başkanı falan çıktı aynı dediğim şeyi dedi
Sosyal ağlarda paylaş

AKP'NİN 2008 YILI KONSOLİDE BÜTÇESİ ŞÖYLEYDİ

Genel Merkez geliri: 57 milyon 264 bin YTL.

Devlet yardımı: 46 milyon 634 bin YTL.

Teşkilatlara ödenecek miktar: 13 milyon 990 bin YTL.

Satış, etkinlik, malvarlığı geliri (faiz dahil) ile bağış ve yardımlar: 10 milyon 630 bin YTL.

Giderler: 36 milyon 459 bin YTL.

Konsolide bütçe (Teşkilatlarla birleştirildiğinde): 93 milyon 967 bin YTL

23 milyon kesseler umurlarında olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

akp ve tayyibiğ zerre sevmem.anayasa mahkemesi kapatma kararı verseydi de buna sevinirdim..yanlız mahlkemenin akp yi kapatması son anayasa değişikliklerinden sonra zordu.refahın kapatılmasında bu değişiklikler yoktu,keza refah,akp ye göre çok açık seçik şeriatçi bir partiydi,akp durumunda bu kadar abartı delil yoktu.mahkeme hukuken doğrusunu yaptı,kapatma kararı zorlama olacaktı..

umarım adam gibi bir muhalefet olur da (chp baykaldan kurtulabilirse) sandık yoluyla kurtuluruz bunlardan,pek umudum da yok gerçi,en az 15 yıllık akp dönemi var maalesef...ne diyeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...