nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Hukuk anayasanın değiştirilemez hükümlerine olan saldırılara karşı duramıyorsa cesurca, nesine saygı gösterelim? Ki göstermeyince de değişen bişey yok yani liboşlar kazandı işte. Fetocular kazandı. Laik Türkiye kaybetti. Bir başka Türkiye kazanmış olabilir onu bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eksisozlukte biri çok güzel bir alıntı yapmış Atatürkten ; "efendiler! avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!" M.K.Atatürk "akp kapatılırsa türkiye'nin avrupa birliğine üyelik süreci durur" avrupa birliği genişlemeden sorumlu başkanı, oli rehn umarım daha azıtırlarda sonunda istiklal mahkemelerinde görürüz tayyip ve yardakçılarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 adamın eski yorumlarından eser kalmadı viktor... umarım tahmininde haklısındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sam said: yalnız yorumlar süper heh, kapatılsalardı "İŞTE HUKUK BUDUR, HUKUĞUN KARARLARINA SAYGILI OLALIM, CUMHURİYETİ SAVUNMUŞTUR YARGIII" mesajları olacaktı şunların yerine %101. (:P) hukuğun kararına herkesin saygısı var zaten.Sıkıntı yaratan şey tutarsızlık.11'de 10 kişi evet suçludur diyor , ama gel gelelim verilen karar para cezası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 eeah komuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 hukukçu olmayan bir anayasa mahkemesi başkanımız var yahu :) dava surerken akpli bakanlarla bol bol görüşen, eski ibda-c li. saymicam daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 iyi kötü karar bu ama haşim kılıç dışında tüm üyelerin akp'yi laiklik karşıtlığının odağı olduğuna karar vermeleri bu partinin artık anayasa değişikliği gibi önemli adımlar atmasına engel olacaktır. zira malın ne olduğu artık belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kapatılmadı lan. siz tartışıyonuzda sonuç değişmiycek onu unutmayın birbirinizi yemeyin boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Doğru yada yanlış diyemem karar için ama en mantıklısı buydu. Birde bu işlerden anlayan birisi hazineden kesilen paranın büyüklüğü ve etkisi hakkında bize bilgi verirse cezanın yeterliliği konusunda da yorum yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 akp yi sevmiyorum.kapanmasınıda istiyodum.ama kapanmaması bizim ekonomimize biraz daha katkı sağladıgı için rahatlamadım değil.son aylarda ciddi bi sıkıntı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Cuce said: evet cunku şu anda insanlar hukuğun anlış karar verdiğini düşünüyor sam o yüzden yanlış diyorlar, doğru verdiğini düşünselerde dediğin gibi överlerdi, cok manasız birşey söylemişsin. yanlış karar verdiğini düşünenlerin mesajlarını kastetmedim, "YARGI ÜYELERİ SATILMIŞ, TARİKATÇILARLA DEĞİŞTİRİLMİŞLER" mesajlarını diyorum. yanlışlık eleştirisinden ziyade "kabul etmiyom ben banane, hile yaptılay" yaklaşımı sözkonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gilean said: şimdi ben açıkçası kapanmasını istemiyordum. türkiye için hayırlı bir karar oldu ANCAK çok bariz bir hukuk hatası var orda. . Hukuk hatasi nasil olacak ? Kanunlar belli Gilean eger kanun bariz bir sekilde yanlis uygulanmissa yargilama iade edilir zaten. Hukuk hatasi senin adalet anlayisina gore mi isleyecek yoksa kanuna gore mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 kermit said: kapatılmadı lan. siz tartışıyonuzda sonuç değişmiycek onu unutmayın birbirinizi yemeyin boşuna buda ne yersiz laftır.Burası tartışma platformu değil mi? Sonuç değişmese de hakkında fikir beyanı yapılabilir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ahahah anayasi mahkemesi BASKANI disinda herkes kapatilsin demis veya hatalidir yanlistir demis. bir kisi ret vermis o da kilic. Annemler diyordu bu herif ret verecek gorursun diye, cidden oyle cikti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 o kadar listeden neden bir kişi bile siyaset ihracı yemedi ? biri bana açıklasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 23 milyon ytl gidecek galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 anayasa mahkemesi baskani suclu olduklarini dusunmemis. ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Giovanni said: Gilean said: şimdi ben açıkçası kapanmasını istemiyordum. türkiye için hayırlı bir karar oldu ANCAK çok bariz bir hukuk hatası var orda. . Hukuk hatasi nasil olacak ? Kanunlar belli Gilean eger kanun bariz bir sekilde yanlis uygulanmissa yargilama iade edilir zaten. Hukuk hatasi senin adalet anlayisina gore mi isleyecek yoksa kanuna gore mi ? hukuk hatası derken kanun olarak değil hukuk mantığı olarak demek istedim. nitekim biraz önce eski anayasa başkanı falan çıktı aynı dediğim şeyi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 PhysX said: o kadar listeden neden bir kişi bile siyaset ihracı yemedi ? biri bana açıklasın pls yasak yemek için parti kapattıran bi eylemde bulunmak gerekiyormuş.parti kapanmadığı için yasak yiyen de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ayrıca AKP'lilerdeki tek uyarılmışlık hali dans edip alkışlayarak kararı kutlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 AKP'NİN 2008 YILI KONSOLİDE BÜTÇESİ ŞÖYLEYDİ Genel Merkez geliri: 57 milyon 264 bin YTL. Devlet yardımı: 46 milyon 634 bin YTL. Teşkilatlara ödenecek miktar: 13 milyon 990 bin YTL. Satış, etkinlik, malvarlığı geliri (faiz dahil) ile bağış ve yardımlar: 10 milyon 630 bin YTL. Giderler: 36 milyon 459 bin YTL. Konsolide bütçe (Teşkilatlarla birleştirildiğinde): 93 milyon 967 bin YTL 23 milyon kesseler umurlarında olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 akp ve tayyibiğ zerre sevmem.anayasa mahkemesi kapatma kararı verseydi de buna sevinirdim..yanlız mahlkemenin akp yi kapatması son anayasa değişikliklerinden sonra zordu.refahın kapatılmasında bu değişiklikler yoktu,keza refah,akp ye göre çok açık seçik şeriatçi bir partiydi,akp durumunda bu kadar abartı delil yoktu.mahkeme hukuken doğrusunu yaptı,kapatma kararı zorlama olacaktı.. umarım adam gibi bir muhalefet olur da (chp baykaldan kurtulabilirse) sandık yoluyla kurtuluruz bunlardan,pek umudum da yok gerçi,en az 15 yıllık akp dönemi var maalesef...ne diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 baya karlıymış adamlaırn şirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu akp nin aldığım toplam para neye göre ayarlanıo her başa gelen parti aynı parayımı alıo yoksa meclise soktuğu milletvekili sayısına bağlı olarak mı alıo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 partinin fırca bıyık yüzdesine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar