Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun sitesi

Revangelis

Öne çıkan mesajlar

Tek postta kim var kim yok, nası bir tablo var elimizde diye katılmak isteyenleri adam gibi birleştirdim. Dev çok özür dilerim ya bu arada direk atlamışım seni geçen sefer):

Dev - web master (yüce insan)

dasaaa - . inceleme yaparım
ii. ayda bir bagımsız oyunculuk hakkında makale yazabilirim.
iii. tasarıma yardımcı olabilirim
iv. teknoloji haberlerine destek veririm

prudent - iyi sistemim var inceleme yaparım, haber çeviririm ingilizcem iyi, makale de yazabilirim

gerge - Diğer sitelerden ilginç günlük haberleri çeviririm iyi ingilizcem var / İki haftalık makaleler yazarım

masquerade - i. Playstation III için nadir olmak üzere incelemeler yazabilirim.
ii. Mmo dünyasında gelişen olaylar hakkında haberler, geliştirilen veya mevcut oyunlar üzerinde yapılan/yapılacak değişiklikler üzerine aktif yazabilirim.

revangelis - 1- ps3 ve xbox360 sahibiyim konsol incelemesi yapabilirim
2- sağlam bir sistemim var ve her türlü oyun incelemesi yapabilirim
3- dizayn konusunda yardımcı olabilirim
4- donanım konusunda küçük yazılar yazabilirim

Gkgokhan - i. Nintendo Ds sahibiyim.Tüm oyunlara rahatca ulaşabiliyorum.Sıkı bir şekilde incelemeleri yapabileceğime inanıyorum.
ii. Standart olarak konsol oyun satış rakamlarına bir başlık altında toplayabileceğime inanıyorum.

LathspeLL - i. News posterlik
ii. Turkiye'de gaming, yurt disinda gaming hakkinda makaleler falan

salyangoz - serbest yazar olarak hazır ve nazırım

SturmVogel - Orta sistem PC üzerinden oyun incelemesi, retro gaming, emülasyon yazıları yazılır. 2 aya kadar PSP almayı düşünüyorum, PSP oyun incelemesi de yaparım.

edit: ayrıca herkes msn adresini (veya nasıl o kişiye ulaşabilirsek) yazarsa veya öm atarsa kısa süre içinde adam gibi iletişime geçip birşeyler yapmaya başlayabiliriz. benimki [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana Ulaşan MSN adresi sahipleri şunlar

Dev - *

dasaaa - *

prudent - *

gerge - *

salyangoz - *

SturmVogel - *

revangelis *

masquerade - *

LathspeLL - *

Henüz Msn yollamayanlar ise:

Gkgokhan -

henüz msn'si bana ulaşmayanlara mesaj attım. bir de allah aşkına birisi bakıp kimler varım demişte şimdi yok bir listesini çıkartabilir mi? adamlar belki vazgeçmemişlerdir de görmemişlerdir buradaki sayfayı.. ne biliim onlara da öm falan çekeriz belki.. [pollyanna mode on?]
Sosyal ağlarda paylaş

misal ben 2-3 gün giremedim patiye radikal kararlar almışsınız. dasaaa öm attım sana msn falan herşeyiyle.

mumu said:
[nick:] Mumu
[durum:] kesin katılacak
[görev:]
i. inceleme yaparım, bir kaç ay içerisinde iyi bir sistem de aldıktan sonra aktif olarak inceleme yazıları yazabilirim.
ii. makale ve köşe yazıları yazabilirim.
iii. yazı derleyebilir ve yayınlamaya uygun hale getirebilirim. türkçem oldukça iyidir söylemesi ayıp.
iv. psp oyun incelemelerini yazabilirim.

[notlar:]
bir duruma göre bir süreliğine edirnede yaşiycam tek başıma. bilgisayarı aldığımda da çok rahat çalışabilirim özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an itibari ile kadro şöledir..

1-Dev - *

2-dasaaa - *

3-prudent - *

4-gerge - *

5-salyangoz - *

6-SturmVogel - *

7-revangelis *

8-masquerade - *

9-LathspeLL - *

10-Gkgokhan - *

11-zarekd - *

12-senko - *

13-Mumu - *

bu akşam fırsat bulup herkesin msn'lerini diğerine geçeceğim, neler yapabilirler alt alta toplayacağım tek bi sf'de.. İlerleyen günlerde ona göre konuşuruz üzerine.

Bir arkadaşımız "eylül ayından sonra boşum ama ben" demiş. ÖM atmak yerine buradan yazıyorum ^_^ Uygundur.. Zaten lak diye yarın başlamıyoruz.

Başka bir soru vardı "oyun sitesi gibi bir şey mi yapıacak?" diye. evet oyun sitesi gibi bir şey yapılacak. incelemeler ve haberler ile masaüstü oyunlarının tanıtımlarına yer verilecek. Şu an için görünen bu en azından. Hep beraber görüşüp sağlam bi brainstorm sonrasında taşlar yerine oturacaktır.

şimdilik kaçıyorum, akşama fırsat bulursam msn'leri geçeceğim msn ile..

haydi hayırlı olsun
Sosyal ağlarda paylaş

projenin nihai kadrosu bu değildir.. katılmak mı istiyorsunuz? ee katılın o zaman! ^_^

ciddi bir şekilde bu projenin bir parçası olmak isteyen herkese kapımız açık..

edit: zuahahah rev'in mesajı (ve haliyle msn'i) bu sf'nin en başına gelmiş.. ben de aranıyorum bi yerde olacaktır diye.. azuhahah
Sosyal ağlarda paylaş

kadroyu inanılmaz şişirmeden önce kemik tayfayı çıkarmamız şart. daha sonra üzerine ben şu kadar şöyle yaparımcıları eklersek sanırım işi ciddi şekilde yürütebiliriz gibime geliyor.

ben bişey olur da işe girmezsem 1-2 aylığına bundan kelli burdayım genelde.

bana isteyen istediği zaman ulaşabilir. her türlü varım yani ben.

bu arada bir liste çıkardım. kimler ne yapıyor ne bölümlere ihtiyacımız var ve eksiklerimiz neler adı altında toparladım. dasaaa ya gönderdim. buraya da koyarım. yalnız bizim özel bir çatı altına girerek işlemleri hızlandırmamız şart haberiniz olsun. genel herşey burada konuşulabilir fakat lütfen dasaaa'nın dediği gibi aklınıza gelen yaratıcı ve parlak fikirleri öm yoluyla bana, dasaaa'ya falan ulaştırın üşenirseniz, ğşenmezseniz topluca bütün arkadaşlara öm atın. bana atarsanız ben de herkese ulaştırırım ondan bana gönderin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda 2yi bulduk newsposter olarak sen ve pru bu işe talip olduğundan. bir kişi daha ekleyebilirsek zaten ilk etapta sitenin işleyişini oturtmuş oluruz.

sonrasında işleyişin yönüne karar veririz diyorum ben. zaten kısa bir süre içerisinde öm ile kendisine ulaştığımız arkadaşlar ve ben varım diyen herkese açık bir irc toplaşması yapılacak.

lütfen uygun olduğunuz zamanları yazalım. ben 14üne kadar her gün müsaitim diyebilirim. buna göre ortak bir gün belirleyip toplanıp konuşmak gerek. teşekkürler iyi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

slmlar
ben de revangelis'le daha önce konusmustum,aranıza katılmak isterim.(:P)

-ileri seviye sayılabilecek ingilizcem var çeviri yapabilirim.
-iyi sistemim ve ps3üm var inceleme yapabilirim.
-bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim oyun yazılımcılığı ve oyun şirketlerinde staj gibi konularla ilgileniyorum,bu konuda yazılar yazabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın arkadaşlar bütün gün boyunca dışarıdaydım anca eve gelebildim, dasaaa öm süper oldu herkesi ekledim (:
bi buluşma yapıp ne olacağı, kimin ne yapacağı ve deişik fikirler ortaya konursa süper olur. tabi msn falan üzerinden de yapabiliriz toplu konuşma.
bu arada gambitds'i de aramıza alırsak çok sevinirim (:
Sosyal ağlarda paylaş

Ben, gelecek hafta pazartesi dışında neredeyse her akşam boşum. Sabah ta boşum ama öğlenleri olmaz sanırım. Irc konuşması en mantıklısı olacaktır. Boş bir channel bulur akarız. Ayrıca katagorileri, bölümleri falan yollarsanız bana sevinirim. Tasarıma geçmemiz lazım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...