BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 dedim ben vakite kapak oluruz zaman olmus
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sg-1 said: Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin Bunu diyen bunu da dedi: Modern kadın, kolay ulaşılabilir ve ucuz
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ikizzler programı olayın gerçekleşmesinin ve setin haberi almasından 10 dakika sonra sona erdirildi. uydurmuş resmen.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin derken şunu anlıyoruz.aczmendiler fethullahın yolundan saptıkları için agnostik ateistler beraberdirler.kısaca fethullaha iman etmeyen aczmendileri sevmiyorum diyor. başka bir açıdan her siyah giyeni satanist sanan bir akım vardı ben üniversitede okurken.siyah giyemez olmuştuk.sanırım metallica dinleyenlerde siyah giydikleri için aczmendide sayılabiliyormuş ali bulaçı fikir adamı olarak ekranlara çıkartıyorlardı.demokrasi fikir hürriyeti diyordu türban dini özgürlüktür diyordu, metallica dinlemek demokrasiye ihanetmi oluyor şimdi?
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 adam güzel yazmış rep yağmurunda boğdum adamı :F
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 [email protected] içimdekileri döktüm i.neye.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bunlar hep böle, kendileri gibi olmayanlara , kafir ,ahlaksiz,ateist vs derler,70-75 yaşına gelince azıp 13-14 yaşında kızlara sulanırlar.
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bu adi adam hakkında konuşmaya bile değmez.
Snefru Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bu adama şu denir Bahçivansın biberin yok dalyar ROCK sın haberin yok.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 NuKe said: [email protected] içimdekileri döktüm i.neye. benim içimdekilerde şunlar: Evet bu 70 Milyonun içinde birde sizin gibi cahiller var. Yaşanan her olayı müslümanlıkla bağdaştırıp tiraj elde etmeye çalışan umursamaz, saygısız, yobaz kitle. Ben 20 yaşındayım ve benden belki 30 yaş büyüksünüz. Ama size duyacağım saygı, "Siz" kelimesini kullanmaktan öteye gidemez. Çünkü Güngören'de bir patlama yaşanmış, insanlar ölmüş, canlar acımış, ama sizin derdiniz Metallica konserinde eğlenen insanlara "dinsiz" "satanist" yakıştırması yaparak, müslüman kitleyi galeyana getirmek ve bundan tiraj yapmak. Öncelikle orada bulunan insanların satanist, ateist veya agnostik olması sizi zerre kadar ilgilendirmez. Türkiye sizin gibi cahillerin istediği gibi bir "İslam Cumhuriyeti" asla olmayacak. Bunu o dar beyninizden çıkartın. İkincisi siz o konsere giden insanları tanıyor musunuz da dinleriyle ilgili hükümler verebiliyorsunuz? Bu ülkenin dinine bağlılığından faydalanarak 5 para etmez bir gazeteyi satmayı başarıyorsunuz. O konsere giden insanlara satanist yakıştırması yapıyorsunuz ama sizin yaptığınız bir bakıma islamiyeti satmak, İslamiyet üzerinden tiraj yapmak. Ayıp ayıp vallahi ayıp billahi ayıp. Nasıl Müslümansınız siz? Terörist saldırısı esnasında eğlenen insanlara laf ediyorsunuz, ama bu saldırıyı da evirip çevirip biryerde dine islama bağlayarak tiraj yapıyorsunuz. Sizin yaptığınızda herhangi bir etik problem yok, ama bizim Metallica konserine gitmemiz etik bir vaka öyle mi? üstelik bomba konser başladıktan sonra patlamış olmasına rağmen (oradaki kitlenin bundan nasıl haberi olsun düşünmeden yazı yazmayın insanlığın en büyük nimeti olan "aklınızı" kullanın.) Herşeye rağmen saygılarımla, Sercan Ertürk
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Snefru said: Bu adama şu denir Bahçivansın biberin yok dalyar ROCK sın haberin yok. AHEHASDASDÇasdas
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ateist agnostic ne lan. yeni mi çıktı o da
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Snefru said: Bu adama şu denir Bahçivansın biberin yok dalyar ROCK sın haberin yok. Auhauha bunu yollasana :)
Rajeesh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 alcan bu adamı şeyinden ascan tavana başlıcan söyletmeye kim ateist kim satanist
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Çeşit çeşit mal var şu ülkede ya. Ooooofff of...
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Laik ve ateisti küfür olarak kullanmaya çalıştığından böyle bir yazıya kasmış. Yoksa konser sırasında haber geçmediklerini bilmeyecek kadar öküz değildir sanırım. Hem geçseler bile sana ne be adam, laikmiş. Mandalaşmanın lüzumu yok.
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Acaba kendisi cenaze namazina katilmismidir?
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Şimdi yazının metallica kısmına bakarsak sadece,bence bi yazardan çok(yaşı geçgin bir yazar resminden anladım kadarıylaki,kimbilir o kaç yıl önceki resmi),klasik Türk amca düşüncesi bu tür müzikler için. Ama yazının tamamını okursak,haklı bir serzeniş(böleydi sanırım). O yüzden,bence bu yazıyı böyle polemik konusu yapmaya gerek yok.. Solcu,sağcı,ortacı bu yaştaki amcaların genel düşüncesi bu,bu müzikle ilgili,belki biraz da bir gazetede bir köşe kaplamanın verdiği tavırla biraz mübağla var sadece... Edit:imla
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Giovanni said: kaldirmislar yaziyi :) eğer bunda ciddiysen ve kaldırdılarsa, kendimle ve benim gibi tepkisini dile getirenlerle gurur duydum :) sesimiz bir işe yaradı demekki. Ayrıca üst posttaki arkadaş: burada konuştuğumuz, metallica konserinde yapılana çamur atması değil. konuştuğumuz şey, yine yazının sonunu, yazarın ve gazetesinin sıfatına yakışır bir şekilde, sahte müslümancılığa, yobazlığa bağlaması. bu metallica konseri olur, başka birşey olur önemli olan o değil.
Öne çıkan mesajlar