Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 her hafta aynı muhabbet ha, akşam üstleri çıkıyor TÜRKÇE altyazı. öğlene kadar da ingilizce alt yazı çıkıyor. yabancı dizi izleyen birisinin bunu bilmesi lazım yahu. sezon sonuna kadar kötü gidicek prison bu sene. bu bölümden bunu anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Buyrunuz altyazıü Biraz araştırınca herşey bulunuyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 iyi bulmussun 3.sezon 3.bölüm o sfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aklfgsdklgjfklg vay mallıga gel bendeki bi d sevindim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya ama xor o ben az once lol indirdim olmadı bekliyecez akşamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 3. bölüm fena değildi. en azından eskiden olduğu gibi bir koşuşturmaca ve bir aksiyon vardı. ilk 2 bölümde olan al şu cep telefonunu git eve sok bütün dataları alsın saçmalığı gibi saçmalıklar yoktu. o değilde bellick t-bag ve mahone un içinde olduğu bir spin off istiyorum ya. diğerleri defolsun gitsin. hastasıyım bu 3 lünün. dizideki en iyi 3 karakter ve haklarını vererek oynuyorlar. eh belki birde scolfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hatamı telafi ediyim buyrun :D bolum 3 altyazı altyazı turkce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 4x03 bence çok iyiydi. Prison Break stili son dakika golü heyecanı yaşattı. Scofield yine bitirdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Çok zoraki bi senaryoyla milleti topladılar, bi anda Panama bitti Kurtlar Vadisi'nin beğenilmeyen Suriye bölümlerinin bıçak gibi kesilmesi tadında falan.. Başlangıcını pek beğenmemiştim ama şimdi heyecanlı gidiyo gibi, tabi dizinin ismi ve orjinal konusuyla çok bağlantısı kalmadı ama napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 resmen zoraki ilerliyo bölümler hissi veriyo. heran böyle scofield ölüp biticekmiş havasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi başlangıç çok güzeldi ilk 2 bölüm falan da 3. bölümden sonra mike gibi düşünmeye başladım.zoraki ilerliyo gibi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 28dk da koşan adam mahona hiç benzemiyor haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 abi zoraki diyorsunuz da 1 sezon planlanan, ona gore kurgusu ve senaryosu olan bir dizi. sevdik, begendik adamlar devamini getirdi. olur boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu adamlara yapılan kolaylıklar nedir böyle? abi bu linc elinde baltayla nası hö diye girdi kırdı ve 3 kişi çıktılar koca yerden? hiç mi güvenlik kamerası izleyen güvenlik görevlisi yok? ya da sco orda adamları gözetleyip vidyo falan çekerlerken hiç mi görmediler bunu? resmen KABAK gibi ordaydı adam, sırıtıyodu bildiğin. hede hödö derken bir dünya böyle zorlama şey gördüm bu bölüm =( 10 dakikada bir kaç dakika kaldı diye baktım dizide. bekletip össden sonra mı izlesem boşa zaman kaybettiriyo resmen böyle devam edicekse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yahu arada let ıt go yap kardesım ızle dızını vermek ıstedıgı mesajları al keyfıne bak. sezon fena gıtmıyorum cok daha cıddıye donusmesını ıstıyorum acıkcası dızının kı o yonde gıdıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yahu zaten scofield ölmezse dizi bitmez yani. bu adamlar yıllardır kaçıyolar birilerinden be. sonunun happily ever after olmasına imkan yok. ayrıca çok tırt bir bölümdü bana göre. Self denilen eleman madem herşeyi ayarlayabilcekti noldu "bunlar beni aşıyor bilmemne" lafları? boşu boşu stres etti elemanları. ha onun dışında evet hızlı gidiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 self denen adam bu olayla ilgilenen bölümün baş adamı. sonuçta devlet bu en üstte ki adam olması imkansız onun üstünde de adamlar var ve onlardan görev alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yıllardır 853485 ABD yapımı dizi ve film izlediysem bunlarında içinde 134567 tanesi FBI barındırıyordur. Ben bi türlü çözemedim bu FBI'ın olayını,hayırlısı filmlerle olmiicak sanırım teşkilata girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 mit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yok federal daha karizma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 selam ben bürodanım :) büüyk yerlerden gelen büyük emirleri uyguluyorlar.iyi yada kötü farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 demin 4. sezonun ilk bölümünü izledim cırt bir 3. sezondan sonra güzel bir başlangıç olmuş bence. 2. bölümü indirdim. şuan 3. bölüm iniyorum.saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 prison break,terminator ve house u aynı sabah mı izlicem bana mı öle geliyo? fox naapmış öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hadi düşsün nete be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 spo aahaha one ya turkiye bayragi . yasaklarlar bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar