Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prison Break - 4. SEZON -

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

BARGAİN

Fena bölüm değildi eğer son bölüm 16ıysa herşey müthiş değişecek çünkü en ufak bir ipucu bile yok. Mahone kaçtı tahmin ettiğim gibi geri geliyor veya kendisi için özel bi yere gidip teslim olmayı ölmeyi bekleyecek.
Sucre yine gelecek.Bırakamayacaktır.

Bargain olayı güzeldi.Scylla gerçekten anlamlı birşey oldu. Şirketi devirmek için değil şirket olmak için bu kadar çok alıcısı var.Pek atraksiyonlu bir bölüm değildi.
Michael'in annesinden mi bahsetti acaba general.

Ayrıca Scylla nın yeni alıcısı bence Genaralin kızı.

Sosyal ağlarda paylaş

Alıcı kesinlikle generalin kızı.
Michaelin ölüp dirilmesi çok sıradan olmuş ve sıçarken aklı yerine gelir gibi adam ölüyken bütün olayı çözdü.
Diğer scofieldin planı sanki company imiş gibi görünmek tipik kalas şapka taksada gene kalas.
En sonda bagwell ölecek artık zamanı geldi.
Scofield daha öncede dendigi gibi generalin oğlu çıkar.
Bitsin artık ya 5. sezona uzatmasınlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Gene saçmalıklar başladı. Sırf bu bölüm mesela, General bizim yarmanın eline buluşma yerini ve saatini bilen Bagwell'i verdi, ne ihtiyacın olursa şurayı ara dedi, bizimki gene dımdızlak Sucre'yi aldı gitti buluşma yerine. Bagwell'den öğrenir öğrenmez oraya düzgün bir kuvvetle gidilebilirdi pekala.

"BArGaIn" işini çözünce herşey tozpembe oldu zaten, neredeyse barışacaklar Company ile. İyi güzel o teknolojiyi korumuşlar da, başkana suikast dahil bin tane suç işleyen adamlar bir teknolojiyi sözde kötü amaçla kullanılmaktan koruyor diye herşey bitti mi yani? Kötü amaçtan koruyorlar da iyi amaçtan da koruyorlar, gördük sır gibi sakladıkları sağlık imkanlarını mesela, paylaşsınlar madem iyi amaçları var.

Scylla'yı almaya çalışan Lisa'ysa değişik şeyler de olabilir, "ne kadar hayvanmışsın baba" tarzında ayrılmışlardı çünkü. Hem daha az zalim ve bencil bir organizasyon kurup hem de babasından intikam almak gibi birşeyin peşindedir belki.

Önceden bahsettiği ameliyat da umarım General'in kendisi çıkar, ameliyatı olan anneleri olup da en sonunda bir de Michael General'in oğlu çıkarsa Baron'un oğlu Polat'tan farkı kalmaz dizinin.

Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Önümüzdeki sezonu türkiyede çekicekler gibi bi his var içimde.

Düşünsenize taksim meydanında self kaçıyo,linc kovalıyo.LoL.

:D:D

bende katılıyorum alıcının lisa olduğuna, dizi biter bitmez aklıma o geldi bakiim dedim çoktan yazılmış :) bana bitecekmiş gibi gelmiyor dizi, yani beklentim bitmesi yönündeydi, fazla batırmadan efsane olarak bitirsinler istiyorum, inşallah cılkını çıkartmazlar

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...