Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 rakı cay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 rakı + haydari + şalgam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 rakı kusmuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hehe rakı candır yahu. yıllardır yırtınıom dinlemiosunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Laraken said: hehe rakı candır yahu. yıllardır yırtınıom dinlemiosunuz ki. Bilemedik ağabey af buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 iğrenç bişey bence acı falan böyle tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 acıysa tadı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Rakiyi cok severdim taa ki o lanet güne kadar. Yüksek doz alkolun verdigi idiotlukla bir parca ekmek icini rakinin icine batirdiktan sonra azıma attım ve olaylar gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ahauahah ekmek in tepkiye gel : D dudakları yanmıştır hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ekmek said: =/ ahahuahauhahuahudhreuhughekjkjaklghdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 AHAHAHAHA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ekmek said: =/ Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 senın ıckı ıcmen yasak değilmi sen nerden bliyosunki rakı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Tadı güzel olmayan içkileri içmiyorum Cüce. Şarap > Bira. In b4 elfler vs cüceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bira berbat vodka rulz ama raki da (Y) sarap iih, sevmiyorum genelde kopek oldurene paramiz yetiyo ona da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şarap güzel tabi, ama sen biranın muhteşem tadını alamıyorsun, cunki tırtsın. ama gecicek yanı umarım gecicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şarapta neden kırmızı beyazı ezer anlamış değilim. her türlü yemekle beyaz yönetiyor bence. gerçi ben pahalı şarap içerim. sdf. ayrıca üzümde chardonnay olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bira çerezlik süper bir içki kola gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 köpeköldüren kalmadı artık. en ucuzu 5 falan anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 oha kırmızı feci ezer, hatta otomatik ezer. soğuk hafif kırmızı cok super bişdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 şarap iyidir. hani çok pahallı olmayıp kaliteli şaraplar da mevcut, her ucuz şarap köpek öldüren olmuyor. sevilenin tellibağı mevcut mesela 6 ila 10 ytl arası bir fiyatı mevcut tansaşlarda filan satılmakta, pek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben rakıyı pek içmem, nasıl kimi yabancıların özel günlerinde şampanya sevdası var ise, benim de rakı sevdam vardır. Ben rakıyı başkalarıyla da içmem, paylaşmam rakıyı, ama rakıyla paylaşırım bir çok şeyi. Rakı'nın yanında meze yemem. Sadeliğinde saklıdır onun güzelliği. Rakı benim dert ortağım. Ayrıca Tekirdağ kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ferrero said: şarapta neden kırmızı beyazı ezer anlamış değilim. her türlü yemekle beyaz yönetiyor bence. gerçi ben pahalı şarap içerim. sdf. ayrıca üzümde chardonnay olmalı. beyazlar kırmızıya göre daha asitli geliyor tad olarak kırmızı öyle değil ama iç babam iç en fazla buruluyor ağzın düğünün birinde votka şarap öncesi sadece rakı var diye içtim bir kere, onu da babam zorla bitir hadi dedi diye. çok kötü bişey bence rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 soğuk beyazın da ben hastasıyım ama işte dediğim gibi chardonnay. kırmızıda severim fakat beyaza değişmem. ama merlot ve chardonnay iyisinden olursa yan yana o zaman kafam karışabilir. yine de beyazı içerim herhalde. ama belli olmaz merlot ftw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar