Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 O : Nasılsın ? Ben : Bilmem. * havadan sudan konuşulur * O : Sormayacak mısın ? B : Hayır. O : Hep böyle yapmak zorunda mısın ? B : Papatyam, bana bir şey söylemek istiyorsan, bunu ben sormadan söylemelisin, ayrıca hangi cevaba ait soruyu sormalıyım, onu bile bilmiyorum. O : Of, her şeyi zorlaştırıyorsun, hep böyleydin. * durumu idrak eder * B : Tamam. O : Neye tamam ? B : Biraz sonra bana söyleyeceklerine peşin bir cevap bu. O : Tamam öyleyse. B : Seni Özlicem. O : Ben de. dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt. dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııttttt, dıt işte kulağımda yankılanan ton, bir dıttan ibaret. Şimdi ise bir şarkı dönüyor ipodum'da, adı Papatya Falları; Demet said: ün seni aradım kalamış'ta Sokak sokak Ne kadar cadde varsa bizi tanıyan Sordum, yoktun Güneşin batışını seyrettim burundan İnanmazsan git bekir amca'ya sor O da seni sordu Yine papatya verdi elime Her zamanki gibi başladım Seviyor sevmiyor Sapını da sayarsam Seviyor çıkıyor Nerdesin ah nerde Bunu kimse bilmiyor Bu ne biçim yalnızlık Bana çok zor geliyor Ah şu papatya falları Çaresiz yüreğim buna mı kaldı Ah şu papatya falları Başka bahara kaldı La lo la lo la lo lay, seviyor La lo la lo la lo lay, sevmiyor Unuttum diye yalan söyledim Bugün gibi aklımda vapurda simit alışın İşte o simidin susamları gibi Havaya savruldu ezildi binlerce anılar Şimdi anılarımı tekrar topluyorum Unutabilir miyim acaba seni Düşüncelerimi boğaza bıraksam Ve boğsam aklımı Ümidimi de kestim Zaten yalan söylüyor papatya falları Vay canına, sanırım en çıtırından bir bekarım artık. Vaaay beah. Bu tür durumlarda, bir çok insan, hisleri konusunda uzun yazılar yazabilir sanırım, aslında ben de yazacaktım. Lanet okuyacaktım, ancak bir şey hissetmediğimi farkettim ya da hissettiğimin ne olduğu kanısına varamadım bir türlü. Neyse, sapını da sayarsak, seviyor çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 diğer arkadaşlara verdiğin faydalı ilişki bilgileri seni kurtaramamış :).üzüldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Eee dostum, bir kadın seni artık sevmiyorsa, bunu hissedersin ve kabullenirsin. Bunu yapmak da birşeydir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kısmet bu işler ortaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 erkek oldugumuz için bi kahramanlık yapıp tamam diyip kabulleniriz hemen.ama acısı da tazeyken pek belli olmuyor tabi.bikaç gün sora yavaştan özlemeler.arasammı aramasammı diye düşünmeler.bol bol güzel şarkılar ve kana karışan alkol oranında artış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bilmem, şu an ne hissettiğimi anlayamıyorum. Büyük bir boşluk oldu ama o boşluğa hangi parçalar yuvarlanacak, hangi duygular dolduracak, dediğin gibi yarına çıkar kokusu. Sanki yarın sabah arıyacak ve hiç bir şey olmamış gibi devam edecekmişiz gibi geliyor. Belki arar. @Can; Öyle tabi ortaaam, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Anca sapıyla oynarsın demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Halen aramadı, heh artık eminim, terkedildim aha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 boşluk değil o. fil oturdu oraya fil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 2,3gün sonra özledim diye ağlamaya başlarsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Baluu said: Eee dostum, bir kadın seni artık sevmiyorsa, bunu hissedersin ve kabullenirsin. Bunu yapmak da birşeydir :) Geçmiş olsun Doğan. Sana kız mı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sen durumu idrak etmişsin de ben edemedim diyalogda. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Geçmiş olsun. Üzülmen kötü hissetmen doğaldır tabi. Ama zaman herşeyin ilacı. Gerçekten sana kız mı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 2-3 gün sürüyor mu ya ? Son günlerimin keyfini çıkartayım o zmn, madem bizi bekleyenler pek keyifli günler değil ;) Haa bu arada cumartesi boş olan var mıydı ? ( tercihen ankara içi ) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Baluu said: O : Nasılsın ? Ben : Bilmem. * havadan sudan konuşulur * O : Sormayacak mısın ? B : Hayır. O : Hep böyle yapmak zorunda mısın ? B : Papatyam, bana bir şey söylemek istiyorsan, bunu ben sormadan söylemelisin, ayrıca hangi cevaba ait soruyu sormalıyım, onu bile bilmiyorum. O : Of, her şeyi zorlaştırıyorsun, hep böyleydin. * durumu idrak eder * B : Tamam. O : Neye tamam ? B : Biraz sonra bana söyleyeceklerine peşin bir cevap bu. O : Tamam öyleyse. B : Seni Özlicem. O : Ben de. hayatımda şöyle bir konuşmaya taraf olmadım yahu, bu ne ki? ajan mısınız? o bişey söyliycek, açılışı karşı taraf yapsın diye bekliyo, öbürü soru sormuyo, öbürü cevap vermiyo, biri bişey anlıyo, ne anladığını söylemeden peşinen cevap veriyo, öbürü bişey anlıyo, ona tamam diyo, bu arada biri de hep böyleymiş ama nö'yle anlayamıyoruz filan. bi tane açık konuşan allahın kulu yok. ben hala anlamadım mesela ne soracakmıştın konu açılsın diye. biri, hele de sevdiceğim bana bu ayakları çekse annesine küfrederim çok anlaşılır ve net şekilde, ben mi terbiyesiz seviyesiz derinliksiz bi ayuyum anlamadım ki, bu nasıl konuşmak/anlaşmak yahu? aşağıdaki lafı hediye ediyorum bu ve benzeri konuşmalara taraf olan herkeslere, hani belki bir kapı açar: bizim orda göte göt derler. baluucum dertleşme topağına kafagöz girmiş oldum affet, geçmiş olsun gözüm. ama yani söylemeden edemiycem, iyi olmuş. böyle sohbet mi olur ya. hey yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bence cıftlar arada kapışmalı güreşmeli tokatlaşmalı falan, hem ten uyumu falan belli olur hemde, lazım yanı yoksa böle fantastik dialoglar cıkıyo ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ema Abla'ya katılıyorum valla ye ne saykedelik bir diyalogtur bu. Yalnız ginaly'nin dediği gibi çok elit oldu buralar ya. Bir-iki sene öncesinin kişiseli böyle değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 fede said: boşluk değil o. fil oturdu oraya fil fill in the blanks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bi insana olan sevgin tükenebiliyor, ya da bir başkasını sevmeye başlıyabiliyorsun ister istemez. Bu tür durumlarda, sevgili olduğun, insana olan saygından dolayı bazı şeyleri anlatmakda zorluk çekebiliyorsun, onu kırmadan bir şeyleri anlatmaya çalışmak istiyorsun, bazen ben söylemeyeyim ama o anlasın diyorsun. Tamamen iyi niyet göstergesi bu. Ben de tam tersi konuşmaları gerçekleştiremiyorum, göte göt diyemiyorum sevdiğim birine değer verdiğim birine ya da saygı duyduğum birine. Ama şu patiden herhangi bir kıza derim rahat bir şekilde, ortada bir paylaşmışlık bir yaşanmışlık yok. Ajanvariliğinden değil, daha çok kelimelerin boğazında düğümlenmesi durumu, konuşmanın süresi'nin uzunluğu'da içeriğini 10'a katlar sanırım, ancak bazen böyle şeyler yaşanabiliyor, tercih ettiğim tür de bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 onu bunu kafana takmayacaksın dertleri kederi çöpe atacaksın bir de sıcaktan çıldıracaksın tak-mayacaksın tak-açacaksın (fanta reklamı ama ister bira ister başka bişe aç =) hey gidi grup vitamin=) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bana da papatyam desen ben de ayrılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 E Doğan sana papatyam dese siz terk etmezseniz patinin alayı burayı terk eder gay damgası yememek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Of tabi kafam bozuk gereksiz konuşuyorum napiim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar