Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Papatya Falları

Baluu

Öne çıkan mesajlar

O : Nasılsın ?
Ben : Bilmem.
* havadan sudan konuşulur *
O : Sormayacak mısın ?
B : Hayır.
O : Hep böyle yapmak zorunda mısın ?
B : Papatyam, bana bir şey söylemek istiyorsan, bunu ben sormadan söylemelisin, ayrıca hangi cevaba ait soruyu sormalıyım, onu bile bilmiyorum.
O : Of, her şeyi zorlaştırıyorsun, hep böyleydin.
* durumu idrak eder *
B : Tamam.
O : Neye tamam ?
B : Biraz sonra bana söyleyeceklerine peşin bir cevap bu.
O : Tamam öyleyse.
B : Seni Özlicem.
O : Ben de.
dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt.
dıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııttttt, dıt işte kulağımda yankılanan ton, bir dıttan ibaret.

Şimdi ise bir şarkı dönüyor ipodum'da, adı Papatya Falları;

Demet said:
ün seni aradım kalamış'ta
Sokak sokak
Ne kadar cadde varsa bizi tanıyan
Sordum, yoktun
Güneşin batışını seyrettim burundan
İnanmazsan git bekir amca'ya sor
O da seni sordu
Yine papatya verdi elime
Her zamanki gibi başladım
Seviyor sevmiyor
Sapını da sayarsam
Seviyor çıkıyor

Nerdesin ah nerde
Bunu kimse bilmiyor
Bu ne biçim yalnızlık
Bana çok zor geliyor

Ah şu papatya falları
Çaresiz yüreğim buna mı kaldı
Ah şu papatya falları
Başka bahara kaldı

La lo la lo la lo lay, seviyor
La lo la lo la lo lay, sevmiyor

Unuttum diye yalan söyledim
Bugün gibi aklımda vapurda simit alışın
İşte o simidin susamları gibi
Havaya savruldu ezildi binlerce anılar
Şimdi anılarımı tekrar topluyorum

Unutabilir miyim acaba seni
Düşüncelerimi boğaza bıraksam
Ve boğsam aklımı
Ümidimi de kestim
Zaten yalan söylüyor papatya falları

Vay canına, sanırım en çıtırından bir bekarım artık.
Vaaay beah.
Bu tür durumlarda, bir çok insan, hisleri konusunda uzun yazılar yazabilir sanırım, aslında ben de yazacaktım. Lanet okuyacaktım, ancak bir şey hissetmediğimi farkettim ya da hissettiğimin ne olduğu kanısına varamadım bir türlü.

Neyse, sapını da sayarsak, seviyor çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

erkek oldugumuz için bi kahramanlık yapıp tamam diyip kabulleniriz hemen.ama acısı da tazeyken pek belli olmuyor tabi.bikaç gün sora yavaştan özlemeler.arasammı aramasammı diye düşünmeler.bol bol güzel şarkılar ve kana karışan alkol oranında artış :)
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem, şu an ne hissettiğimi anlayamıyorum. Büyük bir boşluk oldu ama o boşluğa hangi parçalar yuvarlanacak, hangi duygular dolduracak, dediğin gibi yarına çıkar kokusu.

Sanki yarın sabah arıyacak ve hiç bir şey olmamış gibi devam edecekmişiz gibi geliyor.

Belki arar.

@Can;
Öyle tabi ortaaam, kısmet.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
O : Nasılsın ?
Ben : Bilmem.
* havadan sudan konuşulur *
O : Sormayacak mısın ?
B : Hayır.
O : Hep böyle yapmak zorunda mısın ?
B : Papatyam, bana bir şey söylemek istiyorsan, bunu ben sormadan söylemelisin, ayrıca hangi cevaba ait soruyu sormalıyım, onu bile bilmiyorum.
O : Of, her şeyi zorlaştırıyorsun, hep böyleydin.
* durumu idrak eder *
B : Tamam.
O : Neye tamam ?
B : Biraz sonra bana söyleyeceklerine peşin bir cevap bu.
O : Tamam öyleyse.
B : Seni Özlicem.
O : Ben de.

hayatımda şöyle bir konuşmaya taraf olmadım yahu, bu ne ki?
ajan mısınız?
o bişey söyliycek, açılışı karşı taraf yapsın diye bekliyo, öbürü soru sormuyo, öbürü cevap vermiyo, biri bişey anlıyo, ne anladığını söylemeden peşinen cevap veriyo, öbürü bişey anlıyo, ona tamam diyo, bu arada biri de hep böyleymiş ama nö'yle anlayamıyoruz filan. bi tane açık konuşan allahın kulu yok. ben hala anlamadım mesela ne soracakmıştın konu açılsın diye.

biri, hele de sevdiceğim bana bu ayakları çekse annesine küfrederim çok anlaşılır ve net şekilde, ben mi terbiyesiz seviyesiz derinliksiz bi ayuyum anlamadım ki, bu nasıl konuşmak/anlaşmak yahu?

aşağıdaki lafı hediye ediyorum bu ve benzeri konuşmalara taraf olan herkeslere, hani belki bir kapı açar:
bizim orda göte göt derler.

baluucum dertleşme topağına kafagöz girmiş oldum affet, geçmiş olsun gözüm.
ama yani söylemeden edemiycem, iyi olmuş.
böyle sohbet mi olur ya.
hey yarabbim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi insana olan sevgin tükenebiliyor, ya da bir başkasını sevmeye başlıyabiliyorsun ister istemez. Bu tür durumlarda, sevgili olduğun, insana olan saygından dolayı bazı şeyleri anlatmakda zorluk çekebiliyorsun, onu kırmadan bir şeyleri anlatmaya çalışmak istiyorsun, bazen ben söylemeyeyim ama o anlasın diyorsun. Tamamen iyi niyet göstergesi bu.

Ben de tam tersi konuşmaları gerçekleştiremiyorum, göte göt diyemiyorum sevdiğim birine değer verdiğim birine ya da saygı duyduğum birine.

Ama şu patiden herhangi bir kıza derim rahat bir şekilde, ortada bir paylaşmışlık bir yaşanmışlık yok.

Ajanvariliğinden değil, daha çok kelimelerin boğazında düğümlenmesi durumu, konuşmanın süresi'nin uzunluğu'da içeriğini 10'a katlar sanırım, ancak bazen böyle şeyler yaşanabiliyor, tercih ettiğim tür de bu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...