Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inönü komedisi...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:
aynı yere daha modern bir stad yapılacak. inönü yıkılmasın diyen ya düşünemiyordur ya beşiktaş düşmanıdır gerçekten bakın. bir takımı ekonomik anlamda yücelten stadyumdur. 110 senelik ha yıkıldı ha yıkılacak, 4 bir yanı açıkta bir stad yerine 42 bin kişilik harika bir stad yapılacak işte.

aynı yere mi yapılacak? ben öyle hatırlamıyorum, aynı yere yapılacaksa mantıklı tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

yere nereye gömüceksin? Rakım 0 zaten.Zıplasan su çıkartırsın.

Stad yıkalacak.Eski açık tarihi bir kalıntı olduğu için kalacak.Eski açık anfi olarak kullanılacak.Projeye göre konserler oyunlar falan o tarafta olacak.Eski açığın üstü kapatılacak.Boğaz manzarası aynen kalacak.

En son projeye göre tabi bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

eninde sonunda yıkılacak zaten. yapılamaz edilemez de hep boş laflar yapmak isteyen yapar gayet basit bir şekilde

önemli olan düzgün, modern ve kaliteli. çatısı akustiği güzel olacak. mümkünse 40binden az 45binden çok kapasiteli olmayacak bir stad.

son yapılan proje muhteşemdi ama yaparlar mı yapmazlar mı bilemiyorum artık. mümkünse bu yönetim yapmasın ama
Sosyal ağlarda paylaş

toggie beşiktaşın genel kriterleri açısından söyledim. dolduramayız o 45binden fazlasını genel olarak. doldursak da atmosfer düşer

zaten staddan gelecek gelirin büyük bölümünü localar oluşturuyor ki projede gereğinden fazla loca vardı. beşiktaşın genel profili açısından 45binin üstü bana göre uygun değil. hadi en fazla 50bin olsun ama daha üstünde çok boşluk kalır
Sosyal ağlarda paylaş

besiktas'ın oynayacagı futbola ve hava kosullarına bakar. fb stadında ufolar kısmen ısıtma isini goruyor. soguk havada da olsa taraftar geliyor. gs stadının uzerinin kapalı olacak olması buyuk avantaj bu yonden. bir de ulasım olayı var tabi, bjk stadının bulundugu yer ulasılması en kolay yerlerden biri istanbul'da. taksim'den yuruyerek on dakika var mı boyle bisey?
ben inanmıyorum ki yeterli konfor saglanıp, takımlar taraftarların beklentisini karsıladıktan sonra 50bin kisilik stadlar bos kalsın. kocaelispor bile dibe demis atmısken stadın %80'i doluyor, bursa desen fulle yakın her mac, eskisehir oyle. esas taraftar oralarda var da iste kotu yonetimlerin kurbanı hepsi. sivas gibi, kayseri gibi yonetim basarısı gosteren anadolu kulubu olmadıgı icin taraftar da olsa kurtarmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
besiktas'ın oynayacagı futbola ve hava kosullarına bakar. fb stadında ufolar kısmen ısıtma isini goruyor. soguk havada da olsa taraftar geliyor. gs stadının uzerinin kapalı olacak olması buyuk avantaj bu yonden. bir de ulasım olayı var tabi, bjk stadının bulundugu yer ulasılması en kolay yerlerden biri istanbul'da. taksim'den yuruyerek on dakika var mı boyle bisey?

toggie ile nadir aynı fikirde olduğum anlardan bi tanesi daha :)

bencede stad dolar yani yeterki konforlu olsun. trabzon maçında stad fulle yakındı ama hava buz gibiydi.
sırf taksimden değil her yerden ulaşılabiliyor stada. tranvayla, deniz yolu ile, otobüs ile, yürüyerek vs

o beşiktaş - stad arasındaki ağaçlı yolda yürümek kadar zevkli bişey var mı ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim yönetim onu bi kombinelerde yapmadı zaten. acil paraya ihtiyacın yoksa çok zararlı birşey

bilet fiyatlarını arttırmanın birkaç sebebi var. 1.si yeni stad daha çok kişi gelir demek, 2.si bakım maliyetin artıyor kapasiteyle oranlı, 3.sü de stadındaki genel profili değiştirmek istiyorsan yeni stad en iyi bahanendir. bilet fiyatlarını arttırarak kimi kesmi tamamen uzaklaştırırsın, kimini istediğin tribüne gönderirsin. bunu yeni stad yokken de yaparsın ama elin bu kadar güçlü olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış açıdan bakıyorsun. şu an zaten demirörenle "değerli" abilerimiz kanka modundalar. olacakları ben kestiremiyorum şu anda ileride göreceğiz neler olacak. birşey olursa olan yine kapalıdaki gerçek taraftara olacak o kesin

ama profil değişkliği olmayacak, son barikat sözleri fazla duygusal kalıyor. istesek de istemesek de olacak eninde sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...