Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bu arada oyunu kimin yaptığını açıkladılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 nickelodeon kendisi yapiyomus gibi bi kani olustu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 o bahsettiğiniz screenshot bence başka bir oyundan. "early artwork" diyor da, pek artwork'e benzemiyor o. Avatar dünyasında geçen bir MMO güzel olurdu. Hatta diğer oyunları silip süpürebilecek birşey olabilirdi. Ama şu var ki, artık MMO'lar iki tuşa basıp adam öldürmek ve hack&slashtan öteye gitmiyor. Sürekli adam öldür öldür, seviye kas. O kadar. Oysa freeform birşeyler olsa, herkes aynı büyüyü yapmasa, herkes aynı kıyafeti giymese, değişik sistemle kendi büyünü kendin yapsan, o büyü sana has olsa, felan bu tip şeyler görmek istiyorum MMO'larda. Öyle birşey yapsalar klasik oyunlar arasına girerdi bu MMO. ama artık MMO görünce midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 büyü yok ki avatar'da bi kere. hareket kombinasyonlarıyla bending yapmak gibi bir yapı ise bana zor gelir, oynayamam. avatar mmo yasaklansın, ben oynamayacaksam kimse oynamasın!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aquila said: yalniz bu yapilan gayet dandik bisey, oyle ciddi agir, wow, wh gibi mmo degil, o yuzden fazla hayallenmeyin. Wow kadar olmaz zaten hemen yani, belki çok tutarsa geliştirebilirler...!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hareket kombinasyonlarıyla bending yapabileceğimiz bi mmo olursa süper olur. Hele ki sağda solda bulduğumuz su birikintilerini, taşı toprağı meşaleyi filan kullandırırlarsa imba olur, taparım kendilerine... Gerçi ben de aşırı aktif oyunlarda birazcık noobum ama avatar için reskill yemeye de razıyım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nintendo mmosu gibi olmuş.. avatarın mmosu , ciddi bir oyun dünyası yaratılırsa çok tutucak cinsten aslında. hikaye tam mmoya uygun hikaye. tv serisi hikayesinden 50 sene öncesinde geçebilir , savaşın hızlı gittiği zamanlar. oy oy keşke olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Fly said: Drall said: şuandaki zamandan bikaçyüzyıl sonra geçer olay azulanın aangi vurduğu gibi kahpelikle gelecekteki avatar vurulur ama busefer ölür. sonrası da mmo işte :D da işte o zaman da şey çıkar pek spoilerlık olmasa da "döngünün bozulması dünya ruhunu derinden sarstı, bükücüleri de etkiledi bu olay. artık herkes her bişeyi bükebiliyor bu exploitten yararlanıp ne güzel di mi =))" diye senaryo uydurulur, herkes avatar gibi gezer yok onun yerine işte sadece 4 ırk olur oyunda toprak ateş su bide melee diye, gidip kimse avatar gibi gezemez yani :D su=> normal su ve sarmaşıkçılar healerlar falan diye ayrılır, ne biliyim toprak=> kum ve normal taş toprak diye ayrılır, ateş de mavi ateş elektrik ve normal ateş diye ayrılır, melee zaten zugatron çeşit var vesaire vesaire derken gayet güzel bi mmo yapılabilir. yada tunch un dediği gibi olur bilmemkaç sene sonrası yerine 50 sene öncesi olur avatar yine olmaz ortalıkta, hoş olabilir ama ozaman da ateşin daha güçlü olması gerekli olur haksızlık olur =/ neyse fol yok yumurta yok fazla kafa yormaya gerek yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bence de öyle daha mantıklı olur da artık para kazandıracak bir kesime yapmaları gerekiyor oyunları, onlar da SLM BEN AVATAR diye gezmek isteyecek olan yaşça genç oyuncular olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 @drall ehm 3 tane ayırmışın, wow olmuş o =) bıreysel yaratıcılıgı desteklemıcekse gene 1-2 ye basarak x-y-z buyulerını atıcaksak bı zahmet yapmasınlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 arcane said: Hep bunun MMOsunu yapsınlar diyip duruyordum, şahane olur ancak o resimdeki gibi olmamalı. Çok kötü duruyor. Bugün izlerken bende aynı şeyi düşündüm.. Bunun MMO u olsa güzel olurdu epey diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 oyun çıkmış gerçekten, nick'in sitesinden indirilebilir. ben indirdim, şimdi bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 link verebilir misin bulamadım sitede de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kapattım sayfayı şimdi ama google'a avatar ve nickelodeaon yazınca çıkıyor avatarın nick sitesi, ordan download var. ben bişey anlamadım oyundan pek bu arada :P edik: ahan da link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 nası bişey? yüklemeye değer mi? /edit: 43 mb bişiymiş, deneyelim bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 42 mb mış çek işte değmesse bile bişey değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 valla bi ineklik var anlamadım. training oynanabiliyor ama online oynıycam deyince waiting for other players deyip kapatıyo. pek oyun mu yok nedir? bu arada benim tersim döndü, beceremiyom oyunu trainingde bile sux'ım, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Abla sen female Sokka ol, espri yapıp biz bender'ları güldürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben de açtım bi firebender training ypatım şimdi multiplayera girmeyi denicem bakalım neler olacak evet waiting for other players da kaldı beklio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mehehehehe Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 logini guest olarak geçtim ben, acaba ondan mıdır oyuna bağlanamama durumu? ne gelmez other playerlarmış bunlar lol be. bu arada traning kasa kasa level 8 oldum ben yahu, ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Training'de her skill'i tek bir sefer kullanabilme problemi bitek bende mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya şu hareketlerin cooldownı nasıl doluyo? bi kere kullanabiliyorum sonra cıss cıss diyo kullandırtmıyo bana. firebenderım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 cooldown süresi uzun olmayan bending move'ları kullanınca ööle lök gibi kalınmıyo. ben air bender oynadım, sağ klik süferdi makineli tüfek gibi. sol klik ise ayda yılda bir gidebiliyodu mesela :P kapattım ben oyunu valla. online oyuna bağlanmaya çalışıcaama kocama omlet yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar