Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten Sevmediğin Biriyle Çıkmak

synorin

Öne çıkan mesajlar

axedice said:
Red said:
ilşki yaşıcagın insanlar illa sevdiğin aşık oldugun kişiler olucak diye birşey yok.ki birini sevmek aşık olmak kolay birşeyt değil.

Ahah ya peki niye ilişkiye giriyosun o zaman? Hani ilişki yaşamak diyince en az orta vadeli bişey geliyor insanın aklına. Bırak girme ilişkiye falan nedir yani.

o senin aklına gelebilir.ama herkesin aklına glecek diye bir şey yok.sen hiç 1 haftalık 2h aftalık ilişkiler bilmez msin?

her ilişkiye başladıgın kişiye aşık mı olursun sen yada çok seversin bağlanır mısın ?

eğer öyle olsaydı herkesin hayatında en fazla 2 tane sevgilisi olurdu.

benim bi kızla öpüşmem için,bi süre vak,it geçirmek için aşık olmak gibi şartlarım yok vallahi,çogu erkek gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam, benden hoşlanan kızın bana verebilitesi yüksekse ve fiziksel olarak da itici değilse teklif ederdim.

Yada deneysel takıl istersen, madem o senden hoşlanıyor bu seferde sen nazlan biraz. Tepkilerini ölç felan, ne bileyim, bir gün çok ilgili ol, bir gün böyle tuhaf karpisli davran, eski kız arkadaşlarınla kıyasla onu. Bakalım ne kadar dayanabilecek. Ve bize gün gün yaz bugün şöyle yapdım böyle tepki verdi gibi. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

o senin aklına gelebilir.ama herkesin aklına glecek diye bir şey yok.sen hiç 1 haftalık 2h aftalık ilişkiler bilmez msin?

İşte bu noktada kendini kandırmayıp öküz olmamak lazım. Yani karşındakini iyi ölçüp biçmek lazım. Eğer karşındakinin amacı senle uzun bir ilişki kurmak istiyorsa ya da seni çok sevecek gibi duruyorsa o zaman o insanla sadece "takılmak" için çıkarsan bu öküzlük ve bencillik olur. Burda kimseye laf etmiyorum, ya da 2 haftalık ilişki kuranlara. Eğer iki tarafın da amacı "takılmak"sa alan mutlu veren mutlu ama ilişki öncesi bu niyetin açık bir şekilde belirtilmesi lazım. Yoksa niyeti ciddi olan ve uzun soluklu ilişki düşünen taraf acı çeker.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın ama onu diyebilen var mıdır bilemicem :)

bi kıza ben senle takılcam ı kibarcada sölesen söylenmez yani :)

2 tarafta aynı düşüncede ise tabi güzel ama bi taraf dedğn gibi ciddiyse acı çekmesi muhtemel.bu her zaman böyledir ama.bi düzen gibi.bi kız gelir senin duygularınla oynar.sende gidersin 10 kişnin duygusuyla oynarsın
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam teklifini redderdim ama sonra ulan keşke kabul etseydim ne hıyarım diyeceksin.

Kaldı ki kızlara acıyan patilere bıyık altından gülüyorum sadece. Ulan az mı madara ettiler bizi, az mı meyhane köşelerine fırlattılar. Varsınlar biraz da onlar acı çeksin, sümük akıtsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Sly-One said:
tekrar ediyorum : hayır.
mutlu olmuyorsun, tadı kaçıyor kurtulmak istiyorsun bir yerden sonra bahaneler aramaya başlıyorsun. sonra bu hislerini söyleyince de duygularıyla oynamış kaka çocuk oluyorsun arkadaşlık da bitebiliyor. hiç yazık etme derim.

harfi harfine böyle olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...