Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 axedice said: Red said: ilşki yaşıcagın insanlar illa sevdiğin aşık oldugun kişiler olucak diye birşey yok.ki birini sevmek aşık olmak kolay birşeyt değil. Ahah ya peki niye ilişkiye giriyosun o zaman? Hani ilişki yaşamak diyince en az orta vadeli bişey geliyor insanın aklına. Bırak girme ilişkiye falan nedir yani. o senin aklına gelebilir.ama herkesin aklına glecek diye bir şey yok.sen hiç 1 haftalık 2h aftalık ilişkiler bilmez msin? her ilişkiye başladıgın kişiye aşık mı olursun sen yada çok seversin bağlanır mısın ? eğer öyle olsaydı herkesin hayatında en fazla 2 tane sevgilisi olurdu. benim bi kızla öpüşmem için,bi süre vak,it geçirmek için aşık olmak gibi şartlarım yok vallahi,çogu erkek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben olsam, benden hoşlanan kızın bana verebilitesi yüksekse ve fiziksel olarak da itici değilse teklif ederdim. Yada deneysel takıl istersen, madem o senden hoşlanıyor bu seferde sen nazlan biraz. Tepkilerini ölç felan, ne bileyim, bir gün çok ilgili ol, bir gün böyle tuhaf karpisli davran, eski kız arkadaşlarınla kıyasla onu. Bakalım ne kadar dayanabilecek. Ve bize gün gün yaz bugün şöyle yapdım böyle tepki verdi gibi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Red said: o senin aklına gelebilir.ama herkesin aklına glecek diye bir şey yok.sen hiç 1 haftalık 2h aftalık ilişkiler bilmez msin? İşte bu noktada kendini kandırmayıp öküz olmamak lazım. Yani karşındakini iyi ölçüp biçmek lazım. Eğer karşındakinin amacı senle uzun bir ilişki kurmak istiyorsa ya da seni çok sevecek gibi duruyorsa o zaman o insanla sadece "takılmak" için çıkarsan bu öküzlük ve bencillik olur. Burda kimseye laf etmiyorum, ya da 2 haftalık ilişki kuranlara. Eğer iki tarafın da amacı "takılmak"sa alan mutlu veren mutlu ama ilişki öncesi bu niyetin açık bir şekilde belirtilmesi lazım. Yoksa niyeti ciddi olan ve uzun soluklu ilişki düşünen taraf acı çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 haklısın ama onu diyebilen var mıdır bilemicem :) bi kıza ben senle takılcam ı kibarcada sölesen söylenmez yani :) 2 tarafta aynı düşüncede ise tabi güzel ama bi taraf dedğn gibi ciddiyse acı çekmesi muhtemel.bu her zaman böyledir ama.bi düzen gibi.bi kız gelir senin duygularınla oynar.sende gidersin 10 kişnin duygusuyla oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 guzelse kiz takil ilk kiz 2 aya kopegin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Red said: bi kız gelir senin duygularınla oynar. ya da tam tersi nasıl biri olmaman gerektiğini anlamış olursun. işte bazı şeylerin yapıcı ya da yıkıcı olması arasındaki fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Bu haltı akıllanmayıp 2-3 kere yiyen birisi olarak diyorum. Aklından bile geçirme. Çok kötü çok, arar açmazsın, görüşmek ister bahane üretirsin, yakınlaşmak ister kaçarsın. Öfff sıkıntı. Ve aynı haltı bi kere daha yemek üzereyim, ne zaman akıllanacam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Manyak mısın peki hahaha yani yanlış olduğunu bile bile niye insan bunu yapar? Aceip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hormon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 axedice said: Manyak mısın peki hahaha yani yanlış olduğunu bile bile niye insan bunu yapar? Aceip. İnsan işte, karmaşık varlıklarız vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bir kızın duygularıyla oynamak acı bi şekilde geri dönsede.akıllanmak mumkun değil.olmuo yani.artık hormon mu dersiniz kişilik mi erkeklik mi bilemicem :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Sina sanırım erkek değiliz biz. Ben zaten şüpheleniyodum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çıksana abicim belki seviceksin sevmezsen yurumez zaten hic çıkmasan o kız ıcın daha mı iyi olcak iki turlude uzulucek frensiz go go geri vites yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Zegna'ya katılıyorum ben. Ama baştan belli et çok da gönüllü olmadığını da işler kötü giderse çok üzülmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 aman kırılmasın aman uzulmesin pek kibar cıktınız hepinizde :) hayat fırsatlardan ibarettir, fırsatlari degerlendirmek lazım. birinde tutturursun dicem ama, niyeyse ben tutturamadım bu aşk meşk işlerinde. paso terkediyolar lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 valla birader seni seveni bulduysan bırakma derim.sonra onu da kaybedersen daha da kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 çık git lan O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 peki ya gercekten cikmadigin birini sevmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Mike said: hayır, en azından kızın gururunu kırma. gençlik ne hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 axedice said: Sina sanırım erkek değiliz biz. Ben zaten şüpheleniyodum kendimden. höyt! beni dahil etme nan. insan olan erkek var insan olmayan erkek var. erkek dediğin taktın mı koluna çaktın mı duvara yakışmalı. ne diyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Ben olsam teklifini redderdim ama sonra ulan keşke kabul etseydim ne hıyarım diyeceksin. Kaldı ki kızlara acıyan patilere bıyık altından gülüyorum sadece. Ulan az mı madara ettiler bizi, az mı meyhane köşelerine fırlattılar. Varsınlar biraz da onlar acı çeksin, sümük akıtsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Sly-One said: tekrar ediyorum : hayır. mutlu olmuyorsun, tadı kaçıyor kurtulmak istiyorsun bir yerden sonra bahaneler aramaya başlıyorsun. sonra bu hislerini söyleyince de duygularıyla oynamış kaka çocuk oluyorsun arkadaşlık da bitebiliyor. hiç yazık etme derim. harfi harfine böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Newsflash: Gönül eğlendirmek artık hoş karşılanmıyor! Friends with Benefits partisi kapatılacak mı? Az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar