Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GF me duygularimi aciyimmi yoksa...

Recall06

Öne çıkan mesajlar

Amy ile bu konustugumuz zamana gitmek istiyorum.. I asked her why? and o bana dediki too boring ama hadi ya sadece hayatin monotonlasmasi karsindaki senelerin verdigi arkadaslaigi kesermi? ( Yasardan Bak birtanem soyluyorum Ashleye )

Sadece etine et degmesi bazen kesemiyor yasana sevgiyi.. Amy ile cok konustuk bosanma davasina kadar sonra anladim ki ya kendi bealive ettigin kisi olaaksin yada nothing olursun dude..

Chrystel ile haftalar icinde onun zaten olaylari anlamasi ile gelicen iliskimiz fantezilere donustu. Belkide Amy bunun farkinda ama kasdinsal oalrak marrigae i kurtarma derdindeydi.. Kim bilir..

Ve benim aklimda Ashley vardi.. Can aradi gecen hafta beni Las Vegas a davet ediyordu.. biliyordu yasadigim sikintilari ve eski gunlerdeki kanka donemerine donemk istiyordu ki beni cok uyarmisti okulu birakmamam gerektigi konsuunda ama ben Amy i cok sevmistim be abi...

Neyse Las vesag icin beni ikna etti ve havaalaninda bulustuk..
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:

Arkadaslar biliyorsunuz benim Amy adinda bir sevgilim vardi vede exgf im Ashley vardir bir ara size bahsetmistim.

Simdi gecen gece arkadasimin nishani vardi boyle kalabalik bir ortamda bir night clubu kapatmislar filan,

Simdi konu su biz Amy ile bu nisana gittik, iste o gayet sik mini etek bluz topuklu filan giymisti bende smart bir kiyafet filan, Aslinda fazla alisik degildir bu tip ayakkabilara burada biz genelde cok sport takiliriz.. Sonra iste bayagi dans ettik takildik hatta Ashley le filan aramiz duzeldi bir ara onunla bile dans ettim hic kiskanmadi bu sefer.. Hatta o gece ben bizim yerel ickimiz raki getirdim 2 sise inanirmisiniz bayildilar ama cok hizli ictiler carpti onlari biraz.. Gece eve donerken nerdeyse coplara yakalaniyorduk ama thanks god we were lucky .

Herneyse detaya girmek istemiyorum..

Nisan sirasinda Amy bana ne surekli sanki oda bir evlenme teklifi istiyormus gibi davrandi... Yani boyl surekli imali sozler ve iste laf atmalar filan..

Ancak ben istemiyorum 4 sene oyle bir iliski,

sizce bunu ona direk olarak soylemelimiyim yoksa yaptigi davranislari anlamamazliktan gelip iliskiyi boylemi surdurmelimiyim,

Ama onu gercekten seviyorum yani kalbini kirmak ve onu kaybetmek istemiyorum, yoksa 4 seneye konusunu ona acmalimiyim?

fdsahsfbwhfwfhwfsa başlık ayrı mal, ilk cümle ayrı mal
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaa 2008 de açılmış başlık. vay arkadaş adam evlenmiş , çocuğu olmu , aldatılmış , boşanıyo , havuzlu villa , ismi "c" ile başlayan bi karı daha var onu çok ayıkamadım bölük pörçük okudum. iç güveysi olmuş kayınpederin şirkete kapağı atmış , türkeç ingilzce harman .

eğer troll se en istikrarlı troll secelim arkadaşı lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...