-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Muhteşem film, sağlam oyunculuk, iyi senaryo. Jason abimiz döktürmüş gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Mendoza said: Jason baba Crank'ten sonra böyle aksiyon filmlerinde beni benden alıyor. Yürü.be. aynen süper bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çok saçmalıkları vardı filmin tabi ama yine de güzel. Jason ın şu ingiliz aksanına hayranım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ne death rally, ne twisted metal ne de carmageddon. http://en.wikipedia.org/wiki/Death_track Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Jason for the president. Adam süper anasını satim ya yorumsuz yani hastasıyız. Film saçmaydı elbet, fakat über diyebilirim. Biraları stackleyip izlenesi bir film. Ayrıca co-pilotlara bakışım değişti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bende yakın zamanda izledim, gayet güzeldi, hatta film tavsiye et diyenlere direk bunu izlemelerini öneriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bildigin death rally yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kız güzeldi o kdar bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kız hakkat güzel ve internette hakkında hiçbişey bulamadım ahahah sadece imdb'den 2-3 foto onlarda filmin içinden. bu arada filmde güzel bence. keyifle izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kız güzeldi.film de fena değildi.klasik jason abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 çok kötüymüş be yeni izledim, zencinin co-pilotları her seferinde bi şekil ölüyordu, en sonuncusu kıpırdamadan öldü dayanamadım artık gözümden yaş gelene kadar güldüm ya. lan Paul WS Anderson, ayıp ya ne biçim film yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Masakari said: carmageddon olmus bu oha harbi. hiç aklma gelmezdi bu. bu arada bizim türk televizyonlarında derler ya soluk soluğa izleyeceğiniz bir film.aynen öyle izledim her saniye aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 kötü film bence sonu hele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar