axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Marl0_on said: Ehe, ehe. sori. diyip kenarı kaçılırken Uzun boyun avantajını kullan, çat kaşları tepeden bak. Başkasının arkasına yönlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kisa boylu kizin herseyi kisa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 salça kalça eğrisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Xærø said: salça kalça eğrisi Sende herseye bilimsel yaklasiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ginaly ye yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Recall06 said: Kisa boylu kizin herseyi kisa olur. whaddya mean ? shemale? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bağyanda 1.65 üstü yeterli bence. Erkekte de 1.75+ yeterli. Gerisi kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 abicim kisa boylu kiz dedigin su 1.50 1.55 olan umpa lumpalar 1.65 kiz candir mistir kolunu attin mi tam yerine oturmaktadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Başıma ne geldiyse 1.60 lık sarışınlardan geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kaede said: Başıma ne geldiyse 1.60 lık sarışınlardan geldi :( bir de sahte sarışındır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 vay anam vay neler dönmüş diyorum ve konuya giriyorum kısa kız yoktur. yok yok az vodka da yoktur. kısa kız sana göre kısadır. ama kısa bi kıza göre o kısa olan kız kısa dğildir. normaldir. kısa dediğiniz kız uzun boylu biriyle çıktığı için kısa görünür. o yüzden kısa deriz :P burdan herkese çağrım. kendi boyunuza denk insanlarla çıkın. bu arada boyum 1.83 kumralım, yeşil gözlüyüm. selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kız olsan selam derdim o fiziksel özelliklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 throine said: Kaede said: Başıma ne geldiyse 1.60 lık sarışınlardan geldi :( bir de sahte sarışındır kesin. 3 tane kısa doğal sarışınla çıktım. İlki yüzünden beni çok seven bir kızı göremedim ve kaybettim. Diğer ikisi arasında karar vermeye çalışırken birbirlerinden haberleri oldu ikisi birden gitti bende pwned oldum gene :( Acım büyük hatırlatmayın. Nalet olsun bütün kısa boylu renkli gözlü doğal sarışınlara >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ben selam dedim zaten. sen aleyküm selam de yeter sfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 toggie said: gotu yere yakından korkucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kız iyidir ya boşverin kısayı uzunu kızda olsa insan insandır ayrım yapmayın /summon dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Yaratık said: küçük çükün kitabı mı? neden ginalynin yakınında o kitap? LOL anladım Ardeth said: üzülme ginaly NE BUNLAR ŞİMDİ? AYAR MI HA? AYAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 shrek 2 ve 3 filmlerindeki çizmeli kedi gibidirler. canları istediğinde kaplan gibi saldırırlar , canları istediğinde gözlerini yaşlandırıp ellerine şapkayı alarak ’ayy yazık yaa’ dedirtirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 KireiMerodii said: Bağyanda 1.65 üstü yeterli bence. Erkekte de 1.75+ yeterli. Gerisi kısa. naptın abi sen adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Abi değil o abla. Ki kendisine bi artıbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 kitana said: KireiMerodii said: Bağyanda 1.65 üstü yeterli bence. Erkekte de 1.75+ yeterli. Gerisi kısa. naptın abi sen adf gayet turkiye icin basarili bi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bugün gene götü yere yakınlardan gördüm. güzel olm harbici bunlar çirkin versionları az valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kimse inanmıyor bana düşük çözünürlüklü resim gibi diyorum büyütünce çirkin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 1.60+ olması gerektiği kısmına katılıyorum, ondan aşağısı cidden buçukluk gibi. Hele bi de hafiften(ya da ağırdan) tombikse daha da kötü, dwarf gibi oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 uzununu bi bulun da sonra kaka diyin kısalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar