Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ayni seyi Q9550 icin de soylemisler iste fsdgfd. %10 farketmez bile demisler i5e gecersen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 abi zaten senin için uygulumalardan ziyade oyun performansını etkileyecek olan alacağın ekran kartındaki upgrade. zaten değiştirmezsin demiyorum bak elbet 2 sene sonra değiştirmen mantıklı olabilir de, i5 yerin i7'e para gömsen de alacağın performans verdiğin paraya oranla çok komik kalacak, o yüzden şimdi yeni sistem gelecek diye beklesen de değip değmeyeceği çok tartışılır. ben şimdi phenom II x4 965 ya da 970 alıcam, stock fanla bile overcloka müsait bir miktar, bir soğutucu çaksam en az 2 yıl 4ghz 4 çekirdekli makinam olur, vatanda %25 indirimden alsam 230-240 tl falan, bedava resmen, i5 ne verecekse oyun performansı açısından bu da veriyor yani np. ama fx serisi de feci fail oldu amd ne yapar artık bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 o zaman şunu sorarak artık son veriyorum bilgisayar sevdama (yetti gari :P). overclocked 955 B.E'mi yoksa i3 2100'mü? Oyun için kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 i5 2500k uzerine 6950 ile 2 gundur cok keyifli oyun oynuorum fakat sole bi sorun oldu WD Black 1tb 32mb hdd + seagate 500gb 16mb birer hdd vardi, WD yeni windows kurarken clicklemeye basladi baktim googledan click of deathe kadar bi suru click sorunu var ama bendekini birebir anlatan yoktu. click click click die ses cikartigi zamanlarda acaip bir yavaslama oluo hdd'de bende windowsu 500luge koydum otekine format at dedigim zaman bi sure sonra makine kitlenio yada hata veriodu WDnin sitesinden baktim alet 2014e kadar garantide serialdan, fakat ne zaman aldigimi hatirlamiorum 2 sene olmamistir daha vericem servise. Simdi asil sorum su zaten SSD istiodum bir suredir ama fiyatlar hala astronomik gelio acikcasi o kadar para vermeye degermi? birde sonucta PCde causal islemlerin disinda amator olarak video edit photoshop felan kullaniorum bana ne kadar +si olur, 120gb bunu yada 60gb olan ayni markayi dusundum, SSD yi nasil kullanmak gerek mesela 60gb aldim windows kurdum uzerine diger butun datalari oyun muzik vbler harddisklere yazdim(sanirim boyle kullanmak en makul olani) o zaman 60likta iyi kotu isimi gorucek yada en cok kullandigim programlari SSDde tutup kalanlarinimi HDDlere yazmak gerek ? EDit: i5 2500k ya AKASA taktim e8400ten sonra oda bi sessizlesti ve BF3 skyrim felan cok fena oldu biraz sonra batmanda bakicam bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ssd bana da hala çok pahalı geliyor. hızlandırmasını göz ardı edemeyiz ama gene de çok pahalı. fazladan harcamak için param yoksa almazdım ben şuan. onun dışında oyun+program+sistem filan artık ne kullanacaksan ssdye. film, müzik ve diğer datalar depo hard diskine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 calimero said: o zaman şunu sorarak artık son veriyorum bilgisayar sevdama (yetti gari :P). overclocked 955 B.E'mi yoksa i3 2100'mü? Oyun için kullanıcam. oyun için kullanacaksan düzgün overlclock edersen 955be daha iyi olacaktır. zaten 2100 oc'ye müsait bir işlemci değil. multi threading lazım olduğunda da 955'in 2 çekirdek fazlası var onu da unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yahu ben de öyle biliyordum da, nereye baksam yabancı forumlarda 2100 ağır tokatlar diyor. Sonra benchmark testlerine fln baktım O.C. sonrası fln orada da 2100 daha iyi demişler kararsız kaldım. Bir de ileride farklı sandy bridge'lere geçmek için 2100 daha iyi sanki. Anakartı biraz daha pahalı sanırım intelin ama olacak o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 oc yapmayacaksan ve sonrasında da intel kullanmaya devam edeceksen intel'le başla yoksa tekrardan anakart değiştircen vs kasar. ama durumlar belli işte oc'liyeceksen ve sonrasında da amd devam ederim diyorsan al 955 yoksa i3 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 amd batınca da katırlarla devam edersin yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 tabi çok iyi olur batsın amd, doymadınız çünkü intel'in 500 dolara işlemci satmasına, tekel olsun, i got the power diye şarkılar söylesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 AMD ye kalkan eller kırılsın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aente said: tabi çok iyi olur batsın amd, doymadınız çünkü intel'in 500 dolara işlemci satmasına, tekel olsun, i got the power diye şarkılar söylesinler. ahahahahah, abi oldum olası amd'ciyimdir gerek kullanım açısından gerekse de görüş açısından ama iki taraf da kendini düşünen firma yani niye fanboi'lik yapayım? ben gelecekte bana fayda sağlayacak olan ürünü seçmenin hesabını yaparım. amd yarın toparladığında "arkadaşım sen zor zamanımızda bize destek oldun al şu opteron da senin olsun" mu diyecek? sadasdlkajdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 yok aga ben holy'e dedim onu, amd batsın diye laf atmış da, sonuçta pazarda 2 marka olmazsa hepimiz yarra yering bugün 500 dolar dediği şeye 700 dolar çekse tek kalınca sikilen biz olacaz. ben zaten amd daha iyidir demiyorum sadece oyun bilgisayarı için uygun fiyata mantıklı bir yatırım diyorum fanboyluk falan değil çok bütçe ayırabilsem ben de yeni nesil i7 alırdım bekleyip belki benimki sadece tavsiye yani. bugün bir cpu kolay yetişmiyor lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 EHEHEHEHEHEHEHE, sus be. diyesim geldi sdfsdsagfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sdfsf. aynı istek bende de oluştu. noofens ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 aente said: tabi çok iyi olur batsın amd, doymadınız çünkü intel'in 500 dolara işlemci satmasına, tekel olsun, i got the power diye şarkılar söylesinler.ben mi batırıyorum lan amd'yi edit : ha sonraki mesajında iyice saçmalamışsın asfsdg amd batsın diye laf atmadım, amd batıyoruz diye açıklama yapıyor, batıyoruz diyen firmanın malını almak ne kadar mantıklı onu sorguladım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 batmasın efendim, alalım destek olalım (tamam lan buna ben de inanmadım) neyi saçmalamışım aga, saç malanmaz tar... /sigh "/quit+enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dostlar, 2x1 gb ram yanına ne gibi takviye yapılabilinir sağlıklı olarak. anasını satim ddr2 fiyatları da çoşuk ama yapılmak zorunda geçici de olsa. onları söküp tek 4 gb filan mı koyulur veya 2gb alınıp yanına mı takılır vsvs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Şöyle inanılmaz ucuz bilgisayarlar var download için gece gündüz açık kalma amacıyla almayı düşünüyordum bir tane ama sistemleri de fena durmuyor emin olamadım bir sizlere danışmak istedim bunlar nasıl. En basit şekilde sormak gerekirse bu aletler skyrim cod battlefield vs çalıştırır mı (max olmasına gerek yok minimumda bile olsa çalıştırır mı) http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/sok-gt-sifir-cift-cekirdek-4-gb-ram-2-gb-ek-48667049?pnv=1 http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/sifir-amd-2-8-ghz-500-gb-hdd-4gb-ram-2-gb-e-k-48694052?pnv=1 http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/sok-gt-sifir-19-quot-lcd-cift-cekirdek-4-gb-ram-2-gb-ek-48669291?pnv=1 http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/super-6-cekirdek-20-quot-lcd-8-gb-ram-4-gb-ek-k-48696444?pnv=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hd5450 kartla biraz zor sanırım çalıştırması.minimum'da açar ama ya o kadar da kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Abim yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyor. Genel amaçlı bir high-end PC olacak. Oyun canavası olması gerekmiyor. Ben de baktım parçalara bir iki tavsiye verdim, son hali şu oldu. 1250 euro civarı. Var mı illa değişsin diyeceğiniz parçalar? Intel Core i5-2500K Box, LGA1155 - Quad Core Cooler Master Hyper TX3 Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3, Intel Z68, ATX Antec MidiTower "P183", ATX (Bulabilirsek yeni çıkan P280) 8GB-Kit Corsair Vengeance DDR3 1600 MHZ CL9 Geforce GTX 460 1 GB PCI-Express ASUS DVD-RW Samsung Blu-Ray Combo Cooler Master Silent Pro 700W LG W2443T 61 cm (24 Zoll) TFT Monitor Logitech K200 Klavye USB MS Windows 7 Home Premium 64 Bit Deutsch Corsair CSSD-F120GBGT-Force GT SSD 120 GB, SATA III Creative Gigaworks T20 Series II Lautspr. 2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ekran karti ve psu olmamis bence. gigaworks hic olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gurumuza katılıyorum :P ekran kartı 560 ti olabilir.msi özel soğutuculu twin frozr II veya III olan model sağlamdır. psu da corsair tx850 veya gs800 iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mirage said: Abim yeni bir bilgisayar toplamayı düşünüyor. Genel amaçlı bir high-end PC olacak. Oyun canavası olması gerekmiyor. Ben de baktım parçalara bir iki tavsiye verdim, son hali şu oldu. 1250 euro civarı. Var mı illa değişsin diyeceğiniz parçalar? Intel Core i5-2500K Box, LGA1155 - Quad Core Cooler Master Hyper TX3 Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3, Intel Z68, ATX Antec MidiTower "P183", ATX (Bulabilirsek yeni çıkan P280) 8GB-Kit Corsair Vengeance DDR3 1600 MHZ CL9 Geforce GTX 460 1 GB PCI-Express ASUS DVD-RW Samsung Blu-Ray Combo Cooler Master Silent Pro 700W LG W2443T 61 cm (24 Zoll) TFT Monitor Logitech K200 Klavye USB MS Windows 7 Home Premium 64 Bit Deutsch Corsair CSSD-F120GBGT-Force GT SSD 120 GB, SATA III Creative Gigaworks T20 Series II Lautspr. 2.0 bu aletin monitorsuz ve windows 7 siz fiyatı nedir ? ekran kartı 6850 daha guzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 KHaRoN said: ekran karti ve psu olmamis bence. gigaworks hic olmamis. Niye olmamış? Pek oyun oynamıyor abim. Oynadığı oyunlar WoW ve Heroes V vs. Gigaworks dışında ne tavsiye verebilirsin peki? Abim daha ucuza 2+1 almak istiyordu ben araştırıp tavsiye ettim ona Gigaworks'u. Ucuz subwoofer'larla sesi bozmak yerine düzgün 2+0 al dedim. Olmamış mı? =) Bu arada ben kendime MSI GTX 560TI OC Twin Frozr II aldım. Çok da memnun değilim. Performans çok iyi ama oyunlarda hem aşırı ses yapıyor hem de 75-80 dereceyi buluyor. edik: screwy: monitor 150, windows 80 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar