0ne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Rerore said: bilenler bilir, veren varsa çıkartan çıkartır biriyle iddiaya falan mı girdin dostum her mesajın basına "bilenler bilir," yazmak icin? bu arada naber ece :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ben de bilinç kaybı yaşadığım bir an hiç tanımadığım iki kızın masasına oturdum böyle yeşillik bir yerde. 20 saniye bakıştık sonra birbirimizi tanımadığımızı farkedince odun gibi kalktım ben masadan. o gün şenlikler falan vardı bizim öteki kızlarla karıştırdım drall burda sözüm sana odunkluk yaptıktan sonra çicek ol kollarını bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bi daha gördüğünde iyi akşamlar/günler de yanından geçerken. zaten sana karşı bir merak varsa içinde bir daha ki karşılaşmalarda gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bilenler bilir, kadınlar çiçek gibidir. kopartmak yerine sulayın... kıhkıhkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 senle yolda karşılaşmayalım elitya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 PARDON BAYAN SAATİNİZ KAÇA EHHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 cevap verince de kendi saatine bak 3 dk geri kalmış de kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 barnacle said: senle yolda karşılaşmayalım elitya tahtaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ne demek o? batıl inançlarım filan yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 eileithyia said: barnacle said: senle yolda karşılaşmayalım elitya tahtaya vur ahhahahahaha (tu) :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 HASSKTR ahahahaha lise zamanları direkt belli ediyo lan kendini :( ama hatırlıyorum o zamanki heyecanımı, bi hafta boyunca tee o sitenin oralara gidip oralarda bisiklet sürdüydük arkadaşla sjdhgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 biraz yürüdükten sonra geri dön ona bak eğer oda sana bakmazsa hiçbir zaman senin olmayacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi rock n coke'ta bana benzer birşey oldu. Kuzenimin sigarası bitmişti, bende gidip info'ya sorayım dedim. Gittim sordum, sonra yanımda çok çok tatlı bir kız belirdi "bende arıyorum" dedi. Benle o önde, kuzenim ve arkadaşlarım bayağı geriden geldiler. 10 dakika kadar ikimizinde salaklığına aradık durduk falan, standın önünden 2 kere geçmişiz ama görmedik falan muhabbet vardı, geyik yaptık güldük falan derken sigarayı aldı o, benim de kuzen aldı. Ben kuzen alırken sigarasını geriye çekilmiştim. Kız aldı çıktı, bana doğru bakarak ağır ağır yürümeye başladı. Sonra bende ona bakarken bir anda kafamı başka yöne çevirdim, 2-3 saniye yanımdaki kuzene baktım derken kafamı çevirdim, ama kız yanımdan geçiyordu. 3 saniye sonra kafama dank etti, beyinsiz ben dedim ... Sonradan oradaki sahneye gitti gidinler bilir, bende bizim tayfayı peşime taktım oraya gittim. Kızın yanında dolandım biraz falan ama daha konuşmaya giremedim. Sonra bir ara kaybettim kızı, daha da bulamadım... Böyle durumlara neredeyse her konserde düşüyorum ben hep aynısı oluyor. Niye konuşamıyorum, niye tanışamıyorum lan ... başka yerde ve şartlarda olsa çenem kapanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 çapkınım diyeninizde tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Drall said: çok tatlı bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bayan kadın karı kız hatun avrat dişi dışarıdahanımefendimutfaktaaşçıyataktasexemekçisi. tek derdiniz bu olsun be sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 eileithyia said: Cuce said: kız bunun önü baya kalkık durabiliyomuş mu dedi!!1 *kacar* AHAHAHHAHAHHAHA güldüm Merhabalar Ece. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 samsun'a geldim burası çok sıkıcı sana da merhaba kusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Abi yani hayatım boyunca 3 sene önce yazdıklarıma/yaptıklarıma bakıp "ne salakmışım iğrenç" diyeceksem şimdi gidip atlayacağım bir yerlerden. Böyle hayat çekilir mi lan? Sürekli bakıyorsun bir salaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sürekli progress var öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 lan 2008 miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 o hatunu gercekten istiosan kıza bakarken bisikletten dusuceksin.. kız gelip ay iimisin diyinceye kadar da yerde kalıcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 nefeste alma hatta, belki suni tenefus yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar