goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Drall said: gelelim en büyük korkuma. şimdi gittik merhaba dedik tanışmak istedik, bu kızlar bizi abazan sanırmı? sorunun cevabı ztaen mesajda saklıymış: Drall said: 2 tane çok tatlı bayan arkadaşı gördük. Drall said: 2 tane çok tatlı bayan arkadaş Drall said: bayan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 abi bariz liseli gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 http://geceboyu.com/azorg/kahve330.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yapsana icelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 niye kalkmıyor mu hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Polyushka said: abi bariz liseli gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ne var lan! ne bakıyon lan! diyin ailenizle, sülalesi tanışsın. ana, baba, bacı hepsi büyük bi orgy çevirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kavga hatalı sollama sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Cuce said: kız bunun önü baya kalkık durabiliyomuş mu dedi!!1 *kacar* AHAHAHHAHAHHAHA güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ben de çok güldüm Ece. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 massosoit said: Dostum olucağı varsa olur bundan 6 sene önce(şuan 25 yaşındayım) dersanede gördüğüm hatuna aynen senin gibi vuruldum.1 kere görmüştüm,1 ay göremedim ondan sonra.zamanlarımız uyuşmuyodu sanırım.Sonra sınıflar değişti,hatunla aynı kata düştük. Bir arkadaşada bahsettim,arkadaşlar iddaa ya girik pzt ydi.Cumaya kadar ayarlarım-ayarlayamzsın şeklinde. 5 gün boyunca her tenefüste kapının oralarda dolanır,dikilir hatunu keserdim.Ama bana 1 kere bile gülümseyip baktını görememiştim. Cuma günü geldinde,arkadaş iddaayı kaybettin falan dedi,bende dur daha cuma bitmedi dedim son bi umut. Neyse o gün saat 9 da ders bitti,kapıda hatunun çıkmasını bekledim.yanına 3-4 kız arkadaşıyla beraber çıktı(ki bi hatunun en artiz olucağı an yanında diğer kızlar varkenki andır).Ben bunları takip ettim 100-150 metre.dersanenin kalabalığında uzaklaşana kadar. En sonunda gittim arkadan kolundan tuttum hafifçe(bana doğru döndü o an); Masso :selam konuşabilirmiyiz... Hatun :tabi,ne konuşucaz... Masso :tanışabilicemizi düşünmüştüm... Hatun:olabilir etc...-Bilimum şaşkınlık ifadeleri,kem küm falan filan- (Bu arada diğer arkadaşlarıda 2 adım yanımızda bekliyolar.Orda süper bi ayılık yapıp,siz devam edebilirsiniz demiştim kızlara) Masso:-ben hemen atladım bu ayılığı da yapıp kızı daha da şaşırttıktan sonra-ben erdem,x okulundayım,sen nerde okuyorsun etc... Hatun:bende y okulundayım adım D. Masso:Benim orda bir kaç arkadaş var,tanırsın belki-işte 2-3 dakka bu klasik geyik döndü- Masso-bunu yaparken bilinçli yapıyorum bu arada,hanzoluğa vumayın-istersen bi ara oturup birşeyler içebiliriz,numaramı verim ararsın beni,-hatun çantasından telefonunu çıkarmaya çalışırken-aaaa ama benim almam lazım tabi ama-telefonumu çıkarıp numarasını aldım- Vel hasıl kelam;cumartesi akşamı aradım pazar günü buluştuk,1 hafta flört ettikten sonra çıkmaya başladık.4 sene sürdü o ilişkim.Çok sevdik birbirimizi,sonradan öğrenmiştim.o ilk kolundan çekip tanıştımız günü doğumgünüymüş hatunun.Senin Allahtan bir hediye oldunu filan düşünmüştüm demişti. Bu arada o gün benle konuşmasının sebebide göz aşinalıymış,-Drall lafım burda sana-en azından güven ver hatuna bugünlerde bişekilde duruşunla bile olsa,sana biraz kanı kaynasın.ben beni farketmedipini bile düşünürken,farketmiş mesela. Ama çok güzel bir 4 yıldı,ogün cesaret edip gitmeseydim belki hala keşke dicektim,yada belki çok tan unutmuştum ama belkide öyle güzel bir 4 yıl yaşayamicaktım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 nomsaR said: ben de çok güldüm Ece. (tu) buna daha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bence git şlak diye öp bu arada başlık sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eheh çok itici yazıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 masso cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ece msj atsam cevaplar mısın yola çıkcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kafanda neler dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eileithyia said: nomsaR said: ben de çok güldüm Ece. (tu) buna daha çok güldüm :) :) :) :) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eileithyia said: kafanda neler dönüyor i better pee on her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 buna halk arasinda sifirdan kiz cikarmak denir. her baba yigidin harci degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 ben utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 bilenler bilir, veren varsa çıkartan çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 20 sayfada illaki denmiştir ama usulca yaklaş ve direğe kadar yarışalımmı diye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yolda gördüğüm birisiyle tanışmadım ama bi cafenin bahçesinde oturan 2 kızın masasına gidip oturabilir miyim diyip oturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar