oper Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Cuce said: evet arkadaşlar, kızlarda sıcıyor! değil mi kızlar? auhauhsuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Wishmaster said: Baştan hatalısın. Kızı o kadar mükemmel görüyorsun ki... haksızsın ve sana laflar hazırlardım ama üşendim. kızlar mükemmel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Drall said: yine karşılaşamadım, busefer lanet olası yerde insan bile göremedim yav sdfdsg Bence orası lanetli ve gördüğün şey kız deildi!!! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yine karşılaşamadım, yeter ya:D neyse spor oluyo hergün hergün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bu gidişte Drall hayvan gibi kas yapıcak spartalı gibi bişey olucak, ondan sonra kızlar kendisinin peşinden koşturucak ne azimmiş be diyip çekirdek çıtlatmaya devam edicez biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bisikletle kas yapamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bu arkadas aksini iddaa ediyo ama.. nudite bu nuditesiz ama tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bisikletle süper kas olur da.. kız bulucam diye yalandan 2 ön kaldırmakla, bi arka kaydırmakla değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kız bulucam diye ne ön kaldırıyorum(zaten kaldıramamki ben ön, ellerimi bırakıp sürerken bile dokuz doğuruyorum:D ama kaldırabilsem bile kaldırmam, apaçi işi geliyo bana), ne de arkayı kaydırıyorum(anca ani durup dönmem gerekiyosa) ama kas da yapamıyorum işte bacaklar çok ağrıyo sürerken, nasıl bi asportiflik varsa üzerimde, ama sportifleşicem inş yavaş yavaş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ön kaldırmassan olmaz bu iş. bizim bi abi vardı. ön kaldırarak 100 metre falan gidiyodu adam. mahallenin en güzel kızını kaptı. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kız bunun önü baya kalkık durabiliyomuş mu dedi!!1 *kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Cuce said: kız bunun önü baya kalkık durabiliyomuş mu dedi!!1 *kacar* *HAHAHAHAHAHA* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Cuce said: kız bunun önü baya kalkık durabiliyomuş mu dedi!!1 *kacar* AHAHAHA :D tahmin edin bakalım karşılaşabildimmi :( neyse yeter ya pes ediyorum antalyanın başka yerlerinde gezcem artık gına geldi hergün aynı şey, bunu bile rutine bağladık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Masquerade said: o üniversitede geçerliymiş. ahaha lol üniverstede kızlar teklif ediyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 aktiftablet said: Masquerade said: o üniversitede geçerliymiş. ahaha lol üniverstede kızlar teklif ediyomuş :D Yok o anca rusyada... Rusyada kızlar teklif ediyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ben olsam (yalan sölüyorum ben olsam burada yazacaklarımı hayatta yapamazdım ruh halini anladım sanırım aynı durumlar bende de söz konusu...) kızları gördüğümde 'merhabalar size katılabilir miyim x defadır karşılaşıyoruz tanışmak istedim' die kibarca sorardım. bu şekilde sorarsan hayır diyceği varsada nezaket kurallarını az çok biliyosa hayır demez heralde çünkü gayet insanca geliyo kulağa o yüzden karşı cinse karşı savunmaya girmez kızlar sanırım...galiba...inşallah. ama şu 'merhaba tanışabilir miyiz' şeklinde bi soru kendini çok gösteriyo hem klişeleşmiş hemde karşı cinsi savunmaya geçiriyo bide böle sorunca ister istemez kızın aklına ne maksatla tanışmak istiyo sorusu gelebilir! bak işte burda ne güzel yazıyorum izah ediyorum ama bu durum benim başıma gelse gayet odunumsu hareketlerle uzaklaşır tanışma işini bile düşünmezdim... kutlarım şimdiden kazan mübarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Drall senın gezdiğin yerde cok taş bı kız oturuyomuş, her gün senı kesiyomuş gecerken, her seferinde "yarın kesin gidip tanısıcam" diyomuş, ya yarın gelir tanışırsa senınle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 "ön kaldırmak" derken muhabbetin nereye kaycağını görmüştüm ama.. tutamadım. =) ayrıca "merhaba tanışabilir miyiz?" demeyin. dedirtmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Cuce said: Drall senın gezdiğin yerde cok taş bı kız oturuyomuş, her gün senı kesiyomuş gecerken, her seferinde "yarın kesin gidip tanısıcam" diyomuş, ya yarın gelir tanışırsa senınle? hatta o yolda bugün birisi 15 milyar düşürmüş, eğer bisiklet sürersem ben bulucakmışım =P zaten bisikletin arka tekeri aşırı patladı şuan cüzdanımda 30 kuruş var ne bisiklete binebilirim ne de en ucuzundan bi çekirdek kola yapabiliriz arkadaşla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hergün oraya gideceğine bisikletle gezenlerin gittiği potansiyel yerlere gitsen ordan biriyle daha kolay tanışırsın. seçme şansın da olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Cuce said: bu arkadas aksini iddaa ediyo ama.. nudite bu nuditesiz ama tırt bu arkadaş bu kasları bisikletle yapmamıştır buna emin ol yani :D bildiğin bisiklet yaparken hayvan gibi ağırlık çalışmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Doveet said: bence gidip kızı bulmalı ve tanışmalısın:) kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Yolda gördüğünüz kızlarla da tanışmayıverin birşey kaybetmezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 o kadar kasmış boşa gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar