Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 dün akşamüstü saat 7 suları. arkadaşla para suyunu çekti bisiklet biniyoruz, evden baya uzaklaştık falan. bi sitenin orda bu bahsedeceğim 2 tane çok tatlı bayan arkadaşı gördük. böyle onlar da bisiklet sürüyodu. sarışın olanla göz göze geldiğimizde çok müthiş ötesi bir şekilde gülümsedi =) ama içim o an nasıl allak bullak oldu anlatamam. arkadaşta esmer olanla aynısını yaşadığını söyledi o 2 saniyelik bakışmada. şuana kadar hiç aşık olmadım buyüzden içimdeki ilk görüşte aşkmıdır, yoksa bi anlık hevesmidir, yada aa ne tatlı kız hissimidir ayırt edemiyorum. ama tekrar görmek uğruna bundan sonra her akşamüstü o civarda gezicez arkadaşla bunu biliyorum. şimdi ben bu insana rastlarsam bi merhaba verebilmek, tanışabilmek istiyorum. hiçbişey olmasa bile enazından tanışabilmek. ama bunu nası yaparım? benim gibi bazen aşırı cesur bazen aşırı korkak bi insan nasıl gider merhaba der? yada merhabayı nasıl bir şekilde demem gerek? buarada bu olayı yanlış anlamayın öyle görüp "ohş daş gibi gız" diye bakmadım, aksine bütün kirli duygulardan arınmış bir saflıkla baktım o gülüşe. yani gidip tanışarak cinsel duygularımı tatmin etmicem eve gelince. gayet masumane bi sevgi kıpırtısı şuan içimdeki yani gelelim en büyük korkuma. şimdi gittik merhaba dedik tanışmak istedik, bu kızlar bizi abazan sanırmı? şayet memleketin %90ı abazan olunca çok büyük ihtimal sanıcaklar gibi geliyo. ama ben abazan değilimki, gayet insancıl şekilde gidicem. niye öyle sanarlarki =( sanarlar ihtimali üzerinde bukadar durmamın sebebi, bir kız arkadaşıma durakta gayet şık giyimli yaşıtımız bi çocuk tanışmak istediğini falan söylemiş, çocuk bide ısrar edince kız duraktan hızlı adımlarla uzaklaşmış nefes nefese yakınlardaysan gelebilirmisin çocuk takip ediyosa eğer iyi olur diye beni aradı. belki çocuk apaçinin tekiydi, belki değildi. ama değildiyse eğer yazık mesela çocuğa, %90a kurban gitti... nolur yardım edin şu konuda. o güzel gülüşlü insanla tanışmak zorundayım çünkü ilk defa içimden bi ses böyle bişey diyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 direk merhaba tanışabilir miyiz? deme bence bi bayan olarak yolda tanımadığım biri bu şekilde gelse karşıma hoş biride olsa "hayır tanışamayız" derim. (kendimi beğenmişlkle vs. bi alakası yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 zaten onu yapmam da nasıl tanışabilirim onu bilmiyorum işte. bir bayan olarak yardım edebilirmisin bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bi kaç kez karşılaşın. sadece karşılaşın ama bişe yapmayın. 4-5 karşılaşma sonunda olaylar kendiliğinden gelişir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konu bisiklet di demi,git sor bakalım ben bu yakınlarda yeniyim,bisikletçi nerden bulabilirim diye bi giriş yapabilirsin. Ha olmadı..... gelmiyo aklıma şimdi gelince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bence şirin bi ses tonuyla direk meraba diye dalsan konuşmaya sorun çıkmaz. Yani afedersiniz saatiniz ya da çakmağınız var mı türü bir şey söylemeyeceğine göre :) Ya da anketör taklidi falan yap işe yarıyo bunun deneyimini yaşadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 algıda seçicilik. ikisi de gülümsediğine göre biribi diğerine komik bişey söylemiş siz de o ana denk gelmişsiniz hehe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ardeth çok kötüsün :D sesu? anketör taklidini açar mısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu benim de aklıma geldi hatta arkadaşla neden gülümsedikleri konusunda fikir yürütürken ilk dediğim "biri diğerine şimdi karşıdan bi bisikletli gelse çarpışsak demiştir, biz gelince de gülmüşlerdir belki" oldu. o derece umutsuz vaka olabiliyorum yani bu konularda =/ ama diğer yollara başvurucam bakalım bişeyler gelişebilecekmi. tekrar karşılaşana kadar olabildiğince fikir aklımda bulunsun da o an içimden hangisi gelirse onla tanışmaya çalışırım diye düşünüyorum, en olmadı yetemenk'in dediğini yapıcam öyle denicem işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 işte anket yapıp sonra tanışma meselesi yani açılıcak bişey yok :) anketörler cana yakın insanlar olurlar genelde sadece konuyla ilgili konuşmazlar muhabbet kurmaları kolay olur o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 anketör kızın birinden çok etkilenmiştim ben de zamanında. itiraf lan afd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bazı kızlar vardır ki ona sevimli, yakışıklı, tatlı gelen bi erkek yanına gelip tanışmak istediğinde bi kendini tatmin etme anı yaşıyor adeta. sonra tekmeyi basıyor. buna da dikkat etmek lazım. kızlar dengesiz yaratıklar. ne yapıcağını iyi bilmen gerekir ki bunu kesin olarak bilebilen birini bulursan söyle saygı duyiyim ona. ha bana böle biri gelse o anki ruh halime bağlı sdkjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sesu said: Bence şirin bi ses tonuyla direk meraba diye dalsan konuşmaya sorun çıkmaz. Yani afedersiniz saatiniz ya da çakmağınız var mı türü bir şey söylemeyeceğine göre :) Ya da anketör taklidi falan yap işe yarıyo bunun deneyimini yaşadım :P ahahah saaat ve çakmak.. benden başka aklına gelen var mı o muhabbet? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben dediğinden hiçbişey anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 urmesque said: kızlar dengesiz yaratıklar biz de onu diyoduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 sesu said: ben dediğinden hiçbişey anlamadım :Danlatırım da burda söylenmez. ban falan yemeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 selam tekerleğin dönüyo gibi bi igrenc espri ile başla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 saat-çakmak ikilisinden iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 urmesque said: bazı kızlar vardır ki ona sevimli, yakışıklı, tatlı gelen bi erkek yanına gelip tanışmak istediğinde bi kendini tatmin etme anı yaşıyor adeta. sonra tekmeyi basıyor. buna da dikkat etmek lazım. kızlar dengesiz yaratıklar. ne yapıcağını iyi bilmen gerekir ki bunu kesin olarak bilebilen birini bulursan söyle saygı duyiyim ona. ha bana böle biri gelse o anki ruh halime bağlı sdkjf. kızlar şımartılmayı sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 tekerine çomak sok takla atsın sonra yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 git çarp frenim patladı de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 AHAHAAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 merhaba bayan bu civarlarda pedal satan bir yer biliyormusunuz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ooo ben süper bişe buldum. oraya giderken lastiğin birinin havasını indir. sonra da gidip lastiğim patladı buralarda tamirci var mı diye sor. belki onlarda hava pompası da vardır. o yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Abla kac basio de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar