progamer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Frank Castle 100 lerce suçluyu öldürmüş ve artık FBI da peşindedir. Aynı zamanda öldürmeyip öldürmekten beter ettiği bir şuçluda Jigsaw adını alıp kendine çete kurup intikam için Frank'in peşine düşmüştür. Başrolde bu sefer Rome dizisinin Titus Pullo'su Ray Stevenson var. Ayrıca Dexter'dan Julie Benz'de kadroda. Eski filmini pek beğenmemiştim ama bu sefer bayağı eğlenceli ve şiddet seviyesi bayağı bir yüksek bir film olacağa benziyor. Red Band (sansürsüz) Trailer: http://www.traileraddict.com/trailer/punisher-war-zone/comic-con-trailer Normal Trailer: http://www.traileraddict.com/trailer/punisher-war-zone/trailer-b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 İlk Punisher gayet başarılıydı bence tip olarak. Rolü de iyi kıvırmıştı. Başrol adamının değişmesi hoş değil bence. Ha biraz daha sert hatlı bir adam daha iyi uyar tabii de o adam iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 vini cons olsa ama silah kullanmadan adamlari doverek, kayarak mudaheleyle, kafa topunda kafa atarak oldurse, sopa tarzi seyler kullanmak serbest sadece atesli matesli silah olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 İlk filmle alakası kalmamış, aşırı şiddet sahnesi var trailer'dan gördüğüm kadarıyla. Ek olarak ilk filmdeki Punisher çok daha iyi uyuyordu bu role, bu adam Punisher'a benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Birde o red band trailer ne öle! Benim bile midem bulandı! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 stevenson ı bende pek benzetemedim castle a. ama şiddet dozunu beğendim.punisher a o yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ağır aksiyon olmuş, uzundur böölesini görmemiştim. b-tipi aksiyon sevenlerde yadsınamayacak derecede oldugundan ötürü iyi gişe yapabilir ciddi. ama izler geçersin işte, etki birakmaz heralde. bana kalırsa 5.5'tan 6'lık bi film olur sırf fragmana bakarak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 The Dark Knight'tan daha çok izlemek istiyorum şu an. Adamın tip olmamış o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Fragman çok hoşuma gitti. Filim 'aksiyon sıçıyor' desem yeridir sanırım. Fakat Punisher'ın tip olmamış ya. Bir önceki filimde oynayan adamı epey tutmuştum ben. Depresif halleri olsun, tipi olsun, ses tonu olsun çok iyiydi bence. Keşke ikinci filimde de o oynasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 farkettim de, yeni punisher ciltlerinin kapak çizimindeki punishera çok benziyor aslında adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 erekte oldum yeminle... lan bu film gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 trailerdaki müzik ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bencede rol uymamış ama şiddet iyi tabi punisher demek şiddet demek ordan yırtıyor. /harbi bu müzik nedir güzel bişeye benziyor lyric'ten bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://www.spike.com/presents/punisher böyle bir trailer var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Punisher hafif şişko olmuş.İlk filmdeki adam iyiydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Adam ilk filmde Punisher'a çok çok daha benziyordu ama bunun aksiyon kısmı daha iyi olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ilk filme göre bayağı güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bunu görmeden bişi diemicem ama ilk punisher da güzeldi... hele russuian bölümü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ilk 20 dakikasına bir göz gezdirdim, karakterler pek olmamış gibi. bi ara tamamını izleyip tekrar post atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 DvdRip ten izledim filmi. İlk filmden daha çok beğendim ama boş aksiyon filmi olarka bi Crank yada Shoot'em Up ı geçememiş. Baya kanlı bi filmdi. İlkine görede daha kanlıydı büyük ihtimalle. Bol bol patlayan kafa vardı. Filmde Punisher çok az konuştu yannız. Yani punisher sahneye girer adamları vurur. Sonra Jigsaw gözükür konuşur. Ondan sonra bir daha Punisher adma vurur. Sanki Punisherdan çok Jigsaw göründü filmde. Aksiyon sahnlerinin bazıları güzeldi ama binadan binaya havada takla atarak atlayan adamı bazuka ile vurma sahnesi dışında öyle çok aşmış değişik bir sahne yoktu. Bol bol adam vurdu işte Punisher :D Çok kötü bir film değildi ama iyi bir filmde değildi işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Benim çok hoşuma gitti beğendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu rome'da oynayan lejyonerdi değilmi punisherı bu filmde oynuyan adam eğer oysa,sırf onun için izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Evet Punisher rolünde Rome'un Titus Pullo'su Ray Stevenson var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Filmin hastası oldum ya. İçimde inanılmaz bir aksiyon açlığı vardı, ilaç gibi geldi valla. Mükemmel bir filim değil, eksikleri filan var; ama çok hoşuma gitti ya. Özellikle Frank'in hiçbir şeyi sallamayan tavırları cuk diye oturmuş. Tabi birde Extra Extra Extra Gore da güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Evet filmi yeni izledim. Bir tek garth ennis'in yazdığı punisher çizgiromanını seviyorum ve filme bayıldım. Punisher okuyanlar sevecek fakat punisher karakterini bilmiyorsanız çok fazla zevk alacağınızı zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar