Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ilhan selcuk ziverbeyde kendi kendine iskence yapmayi basaran insan sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Antimodes52 said: Darbe günlüklerinin doğruluğu Nokta dergisi davasında teyit edildi. yok oyle birsey. bir tarafinizdan uydurmayin veya uyduranlara kanmayin. mahkeme gunlukleri incelemedi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 alper görmüşe dava açıldı mahkeme günlükler doğru alper görmüş seni tahliye ediyoruz dedi. birde bunlar emekli darbe yapmazlar olayı var darbe ortamı hazırlamak suçları ki bu daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 mahkeme gunlukler yasal degil delil kabul edilemez dedi. kicinizdan mahkeme karari uydurmayin. alper gormus said: Gerekçesi şöyleydi: “Ben günlüklerin el yazısı olduğunu sanıyordum, CD’lerde kayıtlı olduğunu bilseydim istemezdim zaten, çünkü yasadışı yollardan elde edildiği için delil sayılmaz.” http://www.taraf.com.tr/yazar.asp?mid=403 o bir tek taraf gazetesinin ulasabildigi teknik rapor da nasil bir teknik rapor ise isteyen savci bile dikkate almamis, belki de kariyerindeki en onemli dava da kanit diye koymamis. yersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 rahatsiz said: mahkeme gunlukler yasal degil delil kabul edilemez dedi. kicinizdan mahkeme karari uydurmayin. demokrasi dediğin sakız gibi bişii keyfine göre çekiosun işine geldii gibi işte liboş olmak böle bişi rahatsiz sallamayacaksınn bunnarı ... kodumunun... ulan 7 ceddine saydırasım var asıl çete kendileri olmuşlar haberleri yok heh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://i.milliyet.com.tr/ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=500 özlem ve erkut ersoy'un konuşmasına dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Buyse said: http://i.milliyet.com.tr/ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=500 özlem ve erkut ersoy'un konuşmasına dikkat. Zihin kontrolü şikayetleri ve elemanlar gidip frekans taraması yapıyor... Man in Black! Vallaha o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Buyse said: http://i.milliyet.com.tr/ergenekon/iddianame.aspx?sayfa=500 özlem ve erkut ersoy'un konuşmasına dikkat. Bu insanlar bu bahsedilenleri yapıyorlarsa alınlarından öpüyorum. Zihin kontrolü kısmı da baya bir agarta olmuş ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 hassiktir foyam meydana çıktı. bütün forumu zihin kontrolüyle yönetiyodum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 inanmam kanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bu olayları ve yargılama sürecini anlayabilmek için bazı şeyleri bilmeniz lazım Türkiyede hak hukuk adalet diye birşey yoktur. hakimler ve savcılar kanun bilmez ve arada varlığından son derece keyif aldığım bir elin parmaklarını geçmiyecek hakimleri saymazsak kafalarıda çalışmaz bugün hakimlerin kafalarından verdikleri kanuna aykırı keyfi ve özellikle belirtmek istiyorum cahilce ara kararları denetlemek için istanbul barosu kapsamında mahkim adında ara karar denetleme ve şikayet mekanizması bile kurulmak zorunda kaldı size geçenlerde başımdan geçen bir hadiseyi anlatayım hukuk fakültesine girdiğinizde daha ilk gün öğrendiniz temel kavramlardan biri hakkında mahkemede sorun çıktı kanun gayet açık ve net bir şekilde böyle böyle olursa ya a seçeneğini seçersin ya b seçeneğini dava ona göre ilerler diyor ve bunun seçecek tarafa hakimce sorulması lazım.Hakim sormadı sormasını istedim neyse suratını devirip sordu.Bu noktada absurd komedi başladı karşı taraf o noktaya değinmek istemiyorum bile ben c seçsem olmazmı diyor hakimde bana dönmüş c seçse olmaz mı diyor diyorum ki hakim bey kanun açık net ya a ya b , ama o c seçmek istiyor seçse olmaz mı diyor hala, en sonunda olmaz dedim ozaman biraz düşünelim dedi duruşmayı bitiridi.Doğal olarak deli oldum bu noktada nihai soru karşımıza geliyor hakimlerimizin bu içler acısı halleri göz önüne alındığında 2500 sayfa +eklerden olşan bir iddanameyi bir hakim bir haftada nasıl okududa karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ergenekonun bayragini buldum! agartha bu iste atlantis mu ve avalon halkinin birleserek mogolistanda yerin altinda kurdugu gizimel bir tarikat sembolizme cok onem veriyorlar erke dondurgeci denilen sey aslinda sakuradite core direk adamalr bulduklari aletin ne oldugunu anlamamis ama cok psi enerji uretiyor bir kere donmeye basladimi bunu bulanlar bunuda buldu buda iddeanamede gecen agartha tarikatinin mogolsitan collerindeki gizli ussu turkiyede pek cok suikisti msitik guclerini kullanrak gerceklestirdiler o yzuden silah filan bulunamadi orgutun asil amaci darbe filan degil tanriyi oldurmek ergenekonun 1 numarasi iste beyin yikiyabilme gucleri var ve resimde onu kullanirken goruyoruz hayalgucu cok genis olan bir savci tarafindan yazilan 2500 sayfalik iddeanameden sonra siradan bir turk vatandasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Viktor'dan böyle resimli bir anlatım bekliyorduk... (tu)+rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 başarılı... süper iddianame "yazmışlar"... filmini yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 telefon dinlemelerinin dökümanlarında kullanılan dil çok acayip ya. direk ne dedilerse yasa olarak iddianameye eklemişler doğal olarak ama devamlı kompela türkçesiyle konuşuyorlar gibi. "ya ne biliyim, ya işte, yani" düzgün bir cümle göremedim. ya bu belgelerde adı geçenler cümle kurmada özürlü yada dinlendiklerini anlayıp bilerek saçmalamışlar yada kafaya almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Viktor terazine tıkladım gayet başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mighty_THoR said: Türkiyede hak hukuk adalet diye birşey yoktur. Siz böyle diye diye kalmıyor zaten. "Türkiye'de halk cahil, demokrasi olmaz" "Türkiye'de yargıç, hakim aptal, hak hukuk adalet olmaz." Bir de tabii klasik "benden 10 lira az kazanan avam sınıfıdır, cahildir, aptaldır, benden 10 lira fazla kazanan da hırsızdır, çalıyordur, öyle kazanıyordur" mantığı var. Vatanı milleti geçtim, dünyaya zerre yararı olmayan iğrenç iki mantaliteyle hayatını tüketiyor bir ton adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ilk duruşmada herşey inkar edilecek o yüzden pek keyifli olmayacak. Ama tanıklar gelince bakalım nolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Antimodes52 said: Mighty_THoR said: Türkiyede hak hukuk adalet diye birşey yoktur. Siz böyle diye diye kalmıyor zaten. "Türkiye'de halk cahil, demokrasi olmaz" "Türkiye'de yargıç, hakim aptal, hak hukuk adalet olmaz." Bir de tabii klasik "benden 10 lira az kazanan avam sınıfıdır, cahildir, aptaldır, benden 10 lira fazla kazanan da hırsızdır, çalıyordur, öyle kazanıyordur" mantığı var. Vatanı milleti geçtim, dünyaya zerre yararı olmayan iğrenç iki mantaliteyle hayatını tüketiyor bir ton adam. temenni etmemekle birlikte birgün olurda adliyeye işin düşerse bunları bir daha konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 daha hukuktan mezun olucak ondan sonra turk adalet sisteminin gercekleri ile tanisicak o zamana kadar benle ayni dusunmeyen herkes koftehor benim ideallerim en iyisi modunda baska insanalri kucuk gorenleri kucuk gorerek yasamaya devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Lafımı sağa sola çekiyorsunuz. Türkiye'nin adalet sistemi mükemmel, halkı da süper eğitimli gibi bir söylemim yok. Ancak elitist takılan sözde milliyetçi, fenalar gelince "basar buralardan giderim hep dinci oldu" diyen ve bahsettiğim mantalitede sızlanıp ağlıyıp duran kesimin ne faydası oluyor? Ağladıklarıyla kalıyorlar. Aşın artık bu küskünlüğü, kendi halkınızdan utanma kafalarını. Evet, adalet sisteminde bir çok sıkıntımız var. Evet, eğitim alanında da bir çok sıkıntımız var. Ancak siz sızlandıkça düzelmiyor bunlar. Son olarak evet Viktor, başkalarını aşağı görmekten başka bir şey yapmayan, hiç bir yararı olmayan insanlar bana komik geliyor. Tatlısu liberalleridir diye aldınız başını gidiyorsunuz, ki yanlış bir çok saptamanız var, artık uğraşmıyorum eyvallah ancak, saf, naif, dünyanın gerçeklerini göremeyen bir insan zannettiğiniz kişiler aslında tüm bu gerçeklerin farkında olup ona rağmen bir şeyler yapmaya çalışan insanlar. Bilmem, bana sızlanmaktan iyidir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben halkimdan degil insanliktan utaniyorum o zaman ne yapicaz? insanlar ya evrimden yanadir yavas yavas kendileri hayatlarinda gormesede ilerde herseyin guzel olucagina inanarak yasarlar yada devrimden yanadir, kaos u goze alip omru icinde bu dunyada birseyleri radikal bicimde degsitirmek ister bu ikisinden birini sectigi icin kimseyi sucliyamaz veya hor goremessin kendi degerlerin ile baskalarini yargilayamassin gezegendeki butun insanlarla empati kurabilicek gucun olmadigi gibi hoslanmadigin insanlari anlamaya calismak icin empati kurucak gucun bile yoktur "bunun hicbri yarari yok bu ulkeye" dedigin insanlarin yararini kendi degerlerinle olcup tartarsin seninle zit dusuncede olan baska bir insanda onu yararli seni yararsiz goruyordur oysa kendi degerlerinle birini yargilarsin onun ayakkabilari ile omrunde hic yurumeden senle ayni olani baskalastirirsin korkarsin veya nefret edersin cunki senden nasil farkli olabilicegini anliyamiyorsundur oysa ayni seyelri senin icin dusunende bir tomar insan vardir evrensel herkesin kabul edicegi bir insan degeri saptama olcusude icat edilemedi ve uzak gelicekte bile edilemiyecegine gore is ilk cumleme donuyor insanliktan utaniyorum ayni oldugu halde egolari yuzunden birbirini anlamamakta israr eden ve herbiri herseyden once kendi cikarlarini dusunmeye programlanmis bir guruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://www.ntvmsnbc.com/news/454344.asp Neymis hocam bu ergenekon, dunyayi yonetiyorlarmis haberimiz yok. Hala bu boka inanan varsa poposuna bir tekme atacagim. Bu ergenekon davasi bitince davayi yonetenlerin hakkindan gelinmeli. (fasist cevap ftw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Öyle deme. Ergenekona "akp'li bağımsız liberallerden" tam destek ve 10 puan geliyor. %47 iradesine tav olmuş gençlerin dramı ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Antimodes52 said: Lafımı sağa sola çekiyorsunuz. Türkiye'nin adalet sistemi mükemmel, halkı da süper eğitimli gibi bir söylemim yok. Ancak elitist takılan sözde milliyetçi, fenalar gelince "basar buralardan giderim hep dinci oldu" diyen ve bahsettiğim mantalitede sızlanıp ağlıyıp duran kesimin ne faydası oluyor? Ağladıklarıyla kalıyorlar. Aşın artık bu küskünlüğü, kendi halkınızdan utanma kafalarını. sana mı soracağım utanıp utanmamak için? doktoru doktor değil, ambulansı hasta bakıcısı hastanesi bombok, yargısı ağır aksak saçma sapan, polisi psikopat, askeri bir acaip?? millet vekili desen hizipçi, iktidarı desen güç sarhoşu, muhalefeti aptal. töre namus cinayeti desen bu halkta, kızları hadım gibi giydirip üzerine eve kapatmak bu halkta, ataerkil pislik bakış açısı, tartışmadan fikir teatisinden ve hatta "fikir" denen şeyden anlamayan bu halk. inanç özgürlüğü var deyip ramazanda adam kesen de bu halk. neyini aşacağım?? sen kimsin ki veya neye binaen bana neyden utanmayıp utanmamam gerektiğini dikte ettireceksin? evet sızlanıyorum. evet bu fikrimi dile getiriyorum ve evet bu dile getirdiğim fikirler insanlarda bir kanaat oluşturuyor, gelecek ise bugünün eleştirilerinden oluşan kanaatlerle şekilleniyor. farkındaysan halk dediğin sadece gece kondu mahallesinde yaşayan esnaf ve köylüden ibaret değil. said: ... dünyanın gerçeklerini göremeyen bir insan zannettiğiniz kişiler aslında tüm bu gerçeklerin farkında olup ona rağmen bir şeyler yapmaya çalışan insanlar. Bilmem, bana sızlanmaktan iyidir gibi geliyor. yapma yaw. lafa bak dünya nın gerçeklerinin farkında olmak. ne janjanlı. probleminiz de bu zaten dünyaya kendi bakış açınızı "gerçek" sanmanız. çünkü paşam; gerçek diye mutlak bir şey varsa bile her farklı kişinin gözündne bu değişir. kendi bakış açını da diğerlerinden birinin bakış açısı kadar değerli veya değersiz göremezsen (aka "gerçek budur!" dersen) faşizan kitlelerden hiç bir farkın kalmaz belki işte ek olarak seninle benzer şizofren kitleden pohpohlanırsın o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar