New York falan diyor yabancılar oynuyor anladığım kadarıyla da. İsim falan da İngilizce. Nasıl bu ülkede film çekmek ben anlamadım o kısmı? :)
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Recep İvedik'e Bakıp...
adam sandlerin toilet humor filmleri milyonlar, jim carreynin maymunluklari, son donem o movie bu movie filmleri de milyonlar satiyosa birak Sahan da biraz para kazansin.
yok bizim film new yorkta benimde zaten islerimin cogu orada :)
ama sonucta ornek veriyim dedim, bulursam buraya cast listesinin falan nasil ayarlandigini
hatta cok ilgili insanlar varsa kendilerinde ozel tutmalari sartiyla maliyet tablolarinida veririm
ama sonucta ornek veriyim dedim, bulursam buraya cast listesinin falan nasil ayarlandigini
hatta cok ilgili insanlar varsa kendilerinde ozel tutmalari sartiyla maliyet tablolarinida veririm
Ossurana gülen kitleyi yakalamış diyo
lan bu ülkede herkes gülüyo ossurana zaten?
cem yılmazada küfürle güldürüyo diyolar bunu kendi de söyledi: "e sen de küfrediyosun?"
cem yılmazada küfürle güldürüyo diyolar bunu kendi de söyledi: "e sen de küfrediyosun?"
Rob Schneider is.... a stapler.
zuhauha
He had it all. The car, the house, the trophy wife. Now... he is a carrot!
He had it all. The car, the house, the trophy wife. Now... he is a carrot!
neyse konuya dönersek LathspeLL'e kesinlikle katılıyorum. Dedem de yönetmen (hatta o rezil filmlerdenbirinin de yönetmeni eheh) ama şöyle birşey var ki, o bu filmleri çoğunlukla zorunluluktan çekiyor. Kendisine gelen proje bu, para da lazım sonuçta yaşamak için ve onlar iş yapıyor ülkemizde.
Merak ettim ya dedenin adı ne? =)
recep ivedik karakteri filmi çıkmasıyla beraber özgünlüğünü kaybetti.
Eöö o karakter özgün müydü yoksa bu kadar tutmasının sebebi harbiden böyle insanlar olması mı bilemeyeceğim. Sadece küfüre gülenler için bir filmdi işte amaan. Adam yazısında aslen şahan'ı eleştirmiyor zaten.
edit:
Ossurana gülen kitleyi yakalamış diyo
bence iğrenç :/
Asıl para reklamda döndüğü için ve kısa sürede daha çok para kazanıldığı için sinemaya pek yatırım yapılmıyor ama sayısal sinemanın gelişimi, bağımsızların harekete geçmesini sağlayacaktır sonuçta.
bu haftaki uykusuz'da da ahmet hakanın mizahsenliği(!) üzerine bir yazı vardı..üşenmedim yazdım.
ne istiyorsun bizden ahmet hakan
-Ahmet Hakan, bu ne kibir ne tepeden bakış?...Prof. Yalçın Küçük için "Biz ehliyeti olmadığı için ona ceza kesmiyoruz" diye yazabilmek,nasıl bir cürret?..."Siz" kimsiniz Hakan?...
-Ferhan Şensoy için,anadilime yepyeni bir lehçe kazandıran usta için "Artık güldüremiyor" yazmayı nasıl becerebildin?...
-Hasan Kaçan için, efsane Gırgır'ın efsane çizerlerinden biri için hakaret emeyi nasıl içine sindirebldin?...
-Hastası olduğunu defalarca söyldiğin " İki resim arasındaki yedi fark" formatını;bir telefonluk izin almadan bir küçün not düşmeden nasıl köşene haftalarca, aylarca indirebildin?...
-Bu nasıl mizahseverlik Ahmet Hakan?... Mizahı çok sevince,mizahçı olunamıyor Ahmet Hakan...
-"Yazı attırmak,bilmemne muamelesi çekmek, fırlama gibi takılmak" tüm bunlar nedir Ahmet Hakan?...
-Bu seninkine "gizli işsizlik" denir Ahmet Hakan.
-Sen git ortadan konuş,"ortadaki adam ol", şefin Özkök'e bağımlı ol,yalaklan,kıvran dur Ahmet Hakan...
-Bence bu yazıyı da görmezden gelirsin sen.
V.Ö. (23 Temmuz Çarşamba-Uykusuz Dergi,sy.2 : Ne istiyorsun bizden)
Vedat Özdemir'e zerre sempatim yok.
Ahmet Hakan ondan yüzbin kat daha düzgün birisi.
vedat özdemiroğlu değilmiydi o kişi?
evet
ahmet hakan zaten çok ilginç bi insan. kafa göz dalınması gereken bi adam. vedat özdemiroğlunu da çok tanımıyorum ama yazıları çok sempati uyandırmıyor bende
Vedat Özdemiroğlu kendini beğenmiş, ukala, ve herşeyi bildiğini sanan piçin tekidir. Asıl vedat özdemiroğlu, sen kim oluyorsun ki insanları aşağılayarak prim yapıyorsun, ne istiyorsun bizden?
V.Ö. geçen baykal sosyalist değildir diye yazmıştı.okuyunca koptum gülmekten. :)
ben seviyorum yazdıklarını gayet.
ahmet hakan teşvikiye saray'da keşkülünü yesin anca fsddf
sevmıyosan ızlemıycen
ızleyeene karısır mudaale edersen, azına verırler lafı
ızleyeene karısır mudaale edersen, azına verırler lafı
Öne çıkan mesajlar