nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yok biz insanız onlar değil, bizden gelişmiş olsalar da daha akıllı olurlardı gerekli gereksiz her yeri dağıtmaz, kaos getirmezlerdi. Senin gidip karınca yuvasının üstüne işemen normal gelebiliyo olabilir ama değil. İnsanlar anormal. Onlar olmayabilir, daha gelişmişlerse heralde değildirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nileppezdel said: said: uzaydaki en gelişmiş canlılar biziz Kaç yaşındasın ya baya sürmüştür tüm uzayı dolaşman.. 20 yaşımdayım, o bir iddia değil varsayımdı. yani en gelişmiş biz olsaydık veya su anda en gelişmiş bizsek petrol flan için öldürürdük hepsini varsayımı. bi tek sen anlayamamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Valla gayet en gelişmişler biziz. ama gitsek de keseriz farkımız kalmaz .ne gerek var gitmeye gibi bi anlam da çıkar. Bilim ciddi iştir öyle imalı konuşmaya gelmez. Elma düştü mü yerçekimi olur "Yer çekmiyo da elma düşmedi hareket etti elma canlı, bizden farkı kalmaz o zaman di mi?" dememiş Newton "anam yer çekimini buldum" demiş. :P Direk! Hoş öyle bi cümle de kurmadı muhtemelen de sen mesajı aldın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 daha akıllı diye egosu yok mu yani uzaylıların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Hayır yıkımın yanlış olduğunu kavrayacak kadar ileride olabilirler. Ha evrende iyiliğin var olduğunu düşünmüyorsan, herkes evil by default ise senin için haklısın tabi gelir dağıtırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 uzaylıların bizi yoketme senaryosu bizim iç güdülerimizden başka bişey değil. Doğada bilmediğimiz şeyden korkuyoruz, korkunca da kaçınıyoruz; hayatta kalmamıza yarıyo bu. İnsan dışı gelişmiş canlılar varsa, ne olacağını kimse kestiremez. Asimov'un hikayelerini okuyun çok değişik fikirleri var amcanın bazı hikayelerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Uzayda bizden gelişmiş canlıların varlığını kabul etmek kaos olur be.İslam da demiyor mu en gelişmiş insandır falan diye.Dinleri direk yalancı yapar valla.Sır bunlar devlet sırrı şşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hehehe aslında bana sorarsan dinlerin tamamı laftan başka bişey değil de neyse. bugün birine söylediğin bi kelime 2 güün sora evrilip çevrilip alakasız hale geliyo, binlerce yıl bi kelimesi değişmeden hiç bişey kalamaz. yazı olarak kalsa bile anlamı aynı olmaz. edit : aman din tartışması çıkarmayın bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Tartışma şeklinde değil de konuşma şeklinde bir cevap daha vermek istiyorum.Dinler insanları yolda tutan şeylerdir.Çok insan (itiraf edilmese bile ) dinler sebebiyle tonla kötü şeyden uzak durmanın yanı sıra iyi şeyler de yapıyor.Elbette tonlası da suistimal ediyor bu durumu ancak iyi yanları kötü yanlarından çok.O yüzden gerekli.Şey gibi hani yarın kıyamet olacağını bilseniz ne olurdu sorusuna herkes kıyamet o gün gelirdi der falan o gibi."Derin devletler" şşşşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Abi bırak. Sen tap diye öyle söylüyo sen mutlu ol diye, yoksa bizden üstününü de yaratmıştır ama üzülmeni istemiyo. Bu da değişik bi bakış mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aslında insan için ihtiyaç tabi, inanmadığımı söylesem de küçüklüğümden beri böyle yetiştiğim için yine de aciz hissettiğim anda dua ederim falan. Psikolojik ihtiyaçtan başka bişey değil din. Bi de zuzaylılar var, o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 @nil Oha tanrıya yalancı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 lütfen öylesine okuyun tartışacaksanız pmden gelin :) Yok olmayan bişeye yalancı diyemem (:P) nese ciddiye alıp tartışma çıkarmayın da, Tanrı varsa da bence dinlerdeki kadar tutarsız değildir (misal o kadar üstün bi varlık ilkinde tutturur hata yapmaz 3 taneye gerek duymaz) hem de o kadar garip, egoist falan değildir. Bence, umarım yani :D Yani akıl veriyosun, kanıtları buluyo adam hala çamurdan yarattım sizi. Oldu :D Zamana göre update etmek lazım dini ama gerekli görmüyor biz anlarız kendimiz diye düşündü heralde. Anlayamayanlar da var tabi. Ya lütfen bakın tartışmayalım bunu burda. Uzaylılar var tabii ki, belki üstünler de, pek ciciler onlar. Cici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi Contact filminin gerçek olmasını istiyorum ben ya. asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben de istiyorum valla süper olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 uzaylı manıtaları dusunuorm mesela ben, böle süper hatunlar olsunlar erkeklerınden nefret etsınler ve sadece türk erkeklerını sevsınler. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Uzaylı manita falan uçmaya gerek yok... Rusyaya git sen hatun görmek istiyosan =) Köylüsü bile mi güzel olur bi milletin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 nasa bilir. yol alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 din sistemi felan eğer stargate tadında bişi çıkmaz ise korkulacak çok bişi yok ama eğer o tarz bişi çıkarsa aman aman :p, 1 günde uzaylılara tapanların sayısında 2-3 milyar kişilik artış olur ehe nası anlatırsınız böle bişiyi insanlara :P stargate den önce x-files in bazı bölümleri bu düşünce şeysine göndermelerde bulunmuştu misal. bkz: thor aslında uzaylıymış, oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Suark said: uzaylı manıtaları dusunuorm mesela ben, böle süper hatunlar olsunlar erkeklerınden nefret etsınler ve sadece türk erkeklerını sevsınler. (:P) 70lerin Türk yapımı bilimkurgu filmlerini andım bu mesajınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Karbon ve silikon aynı grupta yer alıyor. Oradaki yaşamın silikon üzerine olduğunu düşün bir de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evrenimizin temsili resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 o evren hunisinin dışında kalan siyah alan ne peki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yok öyle bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu bizim evrenimiz bunun gibi evrenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar