KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yanlış mı yapıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum.. Ama aşk bu ne yapayım.. Bi arkim var yazlıktan tanıştığım.. kız kardeşi var güzel hep kestiğim.. ama ahlak çerçevesi içerisinde yanlış bulduğum.. Dün abisiyle buluştum kızın bütün gün birlikteydik çocukla.. otobüsü kaçırınca bizde kaldı. Ben yolcu ederken arki, kız kardeşi bulmuş bi yerden telimi gizli kalsin, annem merak etti abim cidden sizde mi kaldi diye sordu. derken o mesajlaşma ile başladı. dewamında buluştuk zaten ilgim vardı kıza şimdi aşık olmaya başladım diğer yandan da abisi. NAPSAM Kİ :) ? p.s: başlık içimden geldi öylesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Arkadaşın değil mi? Konuş. Öküz değilse anlar. Öküzse ilişiğini kesersin başka bi kıza aşık olursun sonra elbet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yaşa bakar. Kaç yaşındasın? Kardeşi kaç yaşında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ne alakası var yaşla ama 20 yaşındaym kardeşi 18 sayılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gizli gizli ne kdr dwm eder ki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Çok alakası var. Kız daha küçük, abiler aşırı korumacı olur bir kere, ama kişiden kişiye göre değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Etmez gizli bırakma hiçbir şeyi. Haberi olsun, yıllarca türk filmleri izledik sonu kötü. Bak ben her türlü durumu bildiriyorum :) Sonra yanlış anlaşılmasın, ya da yanlış davranışlara sebebiyet vermesin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gizli devam ettirirsen öğrendiğinde daha kötü olur bence. Çek konuş işte. Olmazsa ikisine de güle güle de başka arkadaş bul. Başka kız bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 konusursun, anlamazsa kap kizi kolundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 18 sayılır ne abi, adamı içeri alırlar valla 17 yaşındaki kıza sulanmaktan. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yavşamak tecavüze girmiyor ki. Date rape değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sulanmaktan iceri aliniyo mu ya? bu ülkede polis o denli gelisti mi? asd neyse. konus iste abisiyle, gizli gizli cikmak da neymis. baslarda hikmihk eder ama, sonradan niyetini adam gibin anlatirsan adam sevinir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Başlıktan anımsanan bir film diyalogu - konuyla alakasız. Johnny: You're living in the past, pal. It's the future that fucks you up, Brian. It's the maggot in the apple. See, you're all pissed off with the present, Bri, and there's nothing wrong with the present. The present's fine. The present's perfect. The present's peachy-fuckin'-creamy. The only thing wrong with the present is the bastard doesn't exist, Because the present is the future, and the future is the past. And it's all the same fuckin' bag of bones anyway. It's a constant process of comin' into bein' and passin' away, comin' into bein' and passin' away. The future is now. Brian: But the present does exist. We're in it, now. Johnny: You were just then when you said it, but you're not in it now, you're not in it now, you're not in it now. You're forever being kicked up the arse by the future. Are you with me? Brian: That's what I mean. See, I'm in the present. But I'm not in the present. I'm in the future. Exactly. Johnny: Has nobody not told you, Brian, that you've got this kind of gleeful preoccupation with the future? I wouldn't even mind, but you don't even 'ave a fuckin' future. I don't 'ave a future. Nobody 'as a future. The party's is over. Take a look around you, man. It's all breaking up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ama bir de kızın tarafından bakman lazım. Eğer abisi tahmin ettiğim gibi korumacı bir insansa kız daha önceki bütün ilişkilerini saklamıştır abisinden. Şimdi sen çocukla konuşursan böyle böyle diye hem adamın vereceği tepki belli değil, onu bırak kızı istemediği bir konuma sokabilirsin. Abisinin arkadaşıyla bir ilişkisi olması baskıya sokabilir kızı abisinin karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya aslında abisiyle kız beraber bira sigara içebilior.. ama aynı zamanda iyi de anlaşamıolar hatta bu ara konuşmuolarmış.. diormki beraber takılsam arkadaş grubuyla abisi kız ben sonra başka arklar. sonra söletsem kıza benden hoşlandıını abisine xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tamam bosver, xaenin bu kiza niyetli. yar etmicek işte, kasma. asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 KillJoy said: ya aslında abisiyle kız beraber bira sigara içebilior.. ama aynı zamanda iyi de anlaşamıolar hatta bu ara konuşmuolarmış.. diormki beraber takılsam arkadaş grubuyla abisi kız ben sonra başka arklar. sonra söletsem kıza benden hoşlandıını abisine xDseninki yemiyo yani söylemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Abisi olan kıza niyetlenmem ben, prensip meselesi sdfg. Hele bir de abisi benden küçükse çok daha rahatsız edici durum. KillJoy ben olsam bırakırdım diycem de aşk meşk diyosun, bırakılmaz da o kolay kolay. Zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evlenecek misin napacan kizla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 HA Bİ DE eet o kizla gonul egleyemen sen. yani hakkaten alicaksan basla. yoksa o herif seni oyar, oymadi dover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 olmaz öle kavga ayakları arkadaşım kendisi en fazla konuşmaz. sinirlenmesin yeter ki bilmiorm ya. hyr dün bide benim bi tane takıldıım kız var yazlıkta taner de tanıo ondan bahsettim kız eski meselelerden bahsettim.. asıl ben orada sıçtım yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sen git 1. kattan atla ama artik annem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nese bakalm zaman göstercek.. yazarım.. yarın ya da cuma yine buluşacaz belki 2gün birden.. bakalm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gel bak bir elimde gökyüzü var hala ötekinde kayıp giden yıldızlar la la F.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu iş olmaz. sen 1 hafta once abisine başka hatunlardan bahset 1 hafta sonra ya ben vazcaydim senin kiz kardeşine aşik oluyorum sanirmi de. ayrica ne ciddisi kiz 18(?) çocuk 20 yaşinda evlenicekler mi yani ? arkadaşinin baya bi geniş olmasi lazim bu olaya olumlu bakmasi için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar