Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midyeye laf edenler ölsün Uçan Spaghetti Canavarı hepinizi çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Abi bi de incili midye var icinde hap olanindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hem bilim adamısın hem midye yememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bleda2 senin banın nasıl açılıyo o kadar koduun resimden sora? of çok ağır suçlama yapmışım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Penthesilea said: Abi bi de incili midye var icinde hap olanindan Yok ya. Denedim ben yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 asinanyavuz said: yok ya bilim adamlığı diil o periyodik tablo. ben de hiç midye yemedim, bi gün civalı da olsa denicem :) ama tava denicem yani. Kızgın yağda cıva mı kalır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Abi 300 küsür derece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben ne bileyim olm kızgın yağ kaç derece. Kaç derece? Vardır 1000. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BloodyBeast said: bleda2 senin banın nasıl açılıyo o kadar koduun resimden sora? of çok ağır suçlama yapmışım lan ne resmi lan? @kızgın yag 1000 derece diyen arkadaş: ufak atta civcivler yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ok bir dahaki sefere ciddi olmadığımı da belirtirim yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Learn Dota First. Give Ayar Later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bilgisayar ısınıyor bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 amd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 amk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Midye yi ankara da falan satıyorlar mı?Orada yaşayanlara da yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ankara'da midye mi yenir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ankarada yenmez le. james cookta yemeyin, leş gibiydi. orada yengeç bacağı da yemeyin. yalnız bahçelide beerstop diye bi yer var, arkadaşının dayısının diyemidir nedir bilmiorum çok kral midye getiriyolar. aslında en güzel midyeleri bi rumelikavaaanda yidim bi de erdekte. erdekte bi de denizanası vardı. onu yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 başlamışken onuda yiyeydin ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ankara'da hiçbir şey yapılmaz, boşverin Ankara'yı İstanbul'a gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 neden canım mesela ankarada cok guzel istanbula kacılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 BloodyBeast said: amd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kat kaloriferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ksk iskele karşısı ahmet usta. tek geçerim. akşam dışarı çıkıosak, ikisinden birinde gece sonu kız arkadaşımla midye keyfimizi yapmadan gitmeyiz. tavsiye ediyorum gidin ordan lın direk.eet ordan alın. mesela dün yedim bugun motorlar yalan olmuş durumda. ama bi gün önceden kendini hafif belli etmişti. midyeyle alakası yoktur sanırsam. o yüzden ordan midye şettirin. neyse bi dk wc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 marmara midyesi yemeyin diyolar hakkaten. bi de bunların adet donemi falan da oluyomus. o yuzden de yemeyin diyen var. saka yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar