shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Whoops said: uykuluk bilir misiniz uykuluk? offf onada hastayım kokoreçe benziyo tadı ama bi başka o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sütlüce/halıcıoglunda yemiştim bi kerede hey gidi hey beze beze aklıma geldi şu yaz günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 mi diyez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tava rahat döver, ama dolmada iyidir, iyi dolma cok iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tavayı tava yapan taratordur. o yüzden midye dolmayı anca tarator döver! hah! hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aksine tarator'u taşıyabilicek tek şe midye tavadır, dolma yanına tarator olmaz hatta midye tava dısında hiç bişeyin yanına olmaz. midye tava supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cuce oldugun için bu cevabını ve yenilgiyi kabul etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midye dolma 30 tane falan yediğimi biliyorum yetmiyo çünkü tepsi bitene kadar kendimi iyi hissetmiyorum. ayrıca arada bir TARATOR gördüm ki içim kaydı gece gece ayıp ulan hayvanlık ya geberiyom şu anda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gittim yedim geldim valla çok mutluyum :D izmir'de yeni girnenin girişinde varmış haberiniz olsun x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Benim için aşk midye dolmadır. Evleneceğim kişi ancak midye dolmaın ardından ikinci olaiblir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 antalyada en iyi midyeci neresidir bilen? hakikaten yemek istiyorum ama güvenemiyorum hiçbiyerdekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya gecen gece yatarken televizyona bakıyodum. magazin programı, yılmaz erdogan gece midye yemis. off bi canım cekti. hala da yiyemedim o gunden beri. midyeye bile verecek para kalmadı sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ehewheh yedim tam 50 tane :D daha fazla yerdimde millet bana bakmaya başladı sdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Drall said: antalyada en iyi midyeci neresidir bilen? hakikaten yemek istiyorum ama güvenemiyorum hiçbiyerdekine. Valla gidip belirli olarak yediğimiz bir yer yok ama sen çok kıllanıyorsan şampiyondan ye.Ama bu seyyar satanlardan amfi den yada yalım dan şöyle birini durdurup bir tane ver taze mi değil mi bakayım diye iki konuş bak tazeyse ye değilse salla gitsin.Çok baharatlıysa mesela taze değildir geç.Acısı çok barizse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: aksine tarator'u taşıyabilicek tek şe midye tavadır, dolma yanına tarator olmaz hatta midye tava dısında hiç bişeyin yanına olmaz. midye tava supreme kalamar şimdi taratoru taşıyamaz mı diyosun demiyorsun umarım unutmuşundur yorgunsundur vs vs midye tava,dolma,kokoreç,işkembe çorbası alkollu bir taksim gecesinin olmazsa olmazlarıdır bi de şu söğüş ve uykuluk nedir? pis bişeyse kesin yemiş olmam lazım adını bilmiorumdur yok eğer yememişsem hemen söleyin nerde yenir nasıl yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 uykuluk ...gzzroearhtwerwer shaft sonrası sektirmeden gittiğim şafak abi var kadıköyde rıhtımda bu kaçak minibüslerin kalktığı yerin biraz ilerisinde geçen sene 6 ay haftada en az 2 kere falan gittim kendisine uykuluklar çiğerler yürekler böbrekler havalarda uçuştu. hatta gris'e bile böbrek ve ciğer yedirmişliğim var oradan (söyleyince midesi bulanıyo normalde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ciğer varsa almam dünyada yiyemediğim tek kırmız et sanırım... kokusu bitiro beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Oha ciğer candır lan. Canım ciğerim de oradan geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 olmadı kaan.. olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midye tava tabakta değilde ekmek arası yendiğinde efsane bişey olur mide dolma zaten efsanedir of sıkıcan limonu sonra tuzu atıcan ardından açıcan 1 bira. ağzım sulandı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Vingthor said: uykuluk ...gzzroearhtwerwer shaft sonrası sektirmeden gittiğim şafak abi var kadıköyde rıhtımda bu kaçak minibüslerin kalktığı yerin biraz ilerisinde geçen sene 6 ay haftada en az 2 kere falan gittim kendisine uykuluklar çiğerler yürekler böbrekler havalarda uçuştu. hatta gris'e bile böbrek ve ciğer yedirmişliğim var oradan (söyleyince midesi bulanıyo normalde) CİĞERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midyemi de yerim cehennemime de giderimX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 lanet olsun ya başlıgı gördügüm an canım çekti 6 ya kadar nası dayanıcam şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Scheriff said: bi de şu söğüş ve uykuluk nedir? pis bişeyse kesin yemiş olmam lazım adını bilmiorumdur yok eğer yememişsem hemen söleyin nerde yenir nasıl yenir sögüşü bilmiyorumda uykulugu sütlücede bi yer güzel yapıyo. tam olarak ne oldugunu bende anlayabilmiş degilim mekanın sahibi anlatmıştı 3 türü oluyodu galiba mevsimine göre. kuzuların gerdanındaki badem gibi bişeyi miymiş neymiş öle bişeyler ama mevsimine göre farklı şeyleride kullanıyolarmışta hiç hatırlamıyorum ne oldugunu kafam güzelken anlatmıştı. birazda tehlikeli bişeydi sanırım heryerde yenmiyo bozuk olursa zehirlenirsin mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 benim bildiğim söğüş patlıcandan yapılır. patlıcanı közde vs pişirirsiniz kabuklu olarak. piştikten sonra kabuğu soyulur.. doğranır, ister meze gibi yapılır ister içine biber domates vs doğranız salatamsı bişe yapılır. yazın vazgeçilmez bi hafif yemektir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar