shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Whoops said: uykuluk bilir misiniz uykuluk? offf onada hastayım kokoreçe benziyo tadı ama bi başka o
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sütlüce/halıcıoglunda yemiştim bi kerede hey gidi hey beze beze aklıma geldi şu yaz günü
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tava rahat döver, ama dolmada iyidir, iyi dolma cok iyidir.
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tavayı tava yapan taratordur. o yüzden midye dolmayı anca tarator döver! hah! hadi bakalım
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aksine tarator'u taşıyabilicek tek şe midye tavadır, dolma yanına tarator olmaz hatta midye tava dısında hiç bişeyin yanına olmaz. midye tava supreme
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cuce oldugun için bu cevabını ve yenilgiyi kabul etmiyorum
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midye dolma 30 tane falan yediğimi biliyorum yetmiyo çünkü tepsi bitene kadar kendimi iyi hissetmiyorum. ayrıca arada bir TARATOR gördüm ki içim kaydı gece gece ayıp ulan hayvanlık ya geberiyom şu anda resmen
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gittim yedim geldim valla çok mutluyum :D izmir'de yeni girnenin girişinde varmış haberiniz olsun x)
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Benim için aşk midye dolmadır. Evleneceğim kişi ancak midye dolmaın ardından ikinci olaiblir benim için.
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 antalyada en iyi midyeci neresidir bilen? hakikaten yemek istiyorum ama güvenemiyorum hiçbiyerdekine.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya gecen gece yatarken televizyona bakıyodum. magazin programı, yılmaz erdogan gece midye yemis. off bi canım cekti. hala da yiyemedim o gunden beri. midyeye bile verecek para kalmadı sdfsf.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ehewheh yedim tam 50 tane :D daha fazla yerdimde millet bana bakmaya başladı sdfssd
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Drall said: antalyada en iyi midyeci neresidir bilen? hakikaten yemek istiyorum ama güvenemiyorum hiçbiyerdekine. Valla gidip belirli olarak yediğimiz bir yer yok ama sen çok kıllanıyorsan şampiyondan ye.Ama bu seyyar satanlardan amfi den yada yalım dan şöyle birini durdurup bir tane ver taze mi değil mi bakayım diye iki konuş bak tazeyse ye değilse salla gitsin.Çok baharatlıysa mesela taze değildir geç.Acısı çok barizse.
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Cuce said: aksine tarator'u taşıyabilicek tek şe midye tavadır, dolma yanına tarator olmaz hatta midye tava dısında hiç bişeyin yanına olmaz. midye tava supreme kalamar şimdi taratoru taşıyamaz mı diyosun demiyorsun umarım unutmuşundur yorgunsundur vs vs midye tava,dolma,kokoreç,işkembe çorbası alkollu bir taksim gecesinin olmazsa olmazlarıdır bi de şu söğüş ve uykuluk nedir? pis bişeyse kesin yemiş olmam lazım adını bilmiorumdur yok eğer yememişsem hemen söleyin nerde yenir nasıl yenir
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 uykuluk ...gzzroearhtwerwer shaft sonrası sektirmeden gittiğim şafak abi var kadıköyde rıhtımda bu kaçak minibüslerin kalktığı yerin biraz ilerisinde geçen sene 6 ay haftada en az 2 kere falan gittim kendisine uykuluklar çiğerler yürekler böbrekler havalarda uçuştu. hatta gris'e bile böbrek ve ciğer yedirmişliğim var oradan (söyleyince midesi bulanıyo normalde)
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ciğer varsa almam dünyada yiyemediğim tek kırmız et sanırım... kokusu bitiro beni
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Oha ciğer candır lan. Canım ciğerim de oradan geliyor zaten.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midye tava tabakta değilde ekmek arası yendiğinde efsane bişey olur mide dolma zaten efsanedir of sıkıcan limonu sonra tuzu atıcan ardından açıcan 1 bira. ağzım sulandı lan.
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Vingthor said: uykuluk ...gzzroearhtwerwer shaft sonrası sektirmeden gittiğim şafak abi var kadıköyde rıhtımda bu kaçak minibüslerin kalktığı yerin biraz ilerisinde geçen sene 6 ay haftada en az 2 kere falan gittim kendisine uykuluklar çiğerler yürekler böbrekler havalarda uçuştu. hatta gris'e bile böbrek ve ciğer yedirmişliğim var oradan (söyleyince midesi bulanıyo normalde) CİĞERİM
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 midyemi de yerim cehennemime de giderimX(
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 lanet olsun ya başlıgı gördügüm an canım çekti 6 ya kadar nası dayanıcam şimdi :S
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Scheriff said: bi de şu söğüş ve uykuluk nedir? pis bişeyse kesin yemiş olmam lazım adını bilmiorumdur yok eğer yememişsem hemen söleyin nerde yenir nasıl yenir sögüşü bilmiyorumda uykulugu sütlücede bi yer güzel yapıyo. tam olarak ne oldugunu bende anlayabilmiş degilim mekanın sahibi anlatmıştı 3 türü oluyodu galiba mevsimine göre. kuzuların gerdanındaki badem gibi bişeyi miymiş neymiş öle bişeyler ama mevsimine göre farklı şeyleride kullanıyolarmışta hiç hatırlamıyorum ne oldugunu kafam güzelken anlatmıştı. birazda tehlikeli bişeydi sanırım heryerde yenmiyo bozuk olursa zehirlenirsin mazallah.
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 benim bildiğim söğüş patlıcandan yapılır. patlıcanı közde vs pişirirsiniz kabuklu olarak. piştikten sonra kabuğu soyulur.. doğranır, ister meze gibi yapılır ister içine biber domates vs doğranız salatamsı bişe yapılır. yazın vazgeçilmez bi hafif yemektir ayrıca.
Öne çıkan mesajlar