Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 şu an türk hava kurumu eskişehir paraşüt eğitim kampındayım. 1 haftadırcanımızı çıkardılar. yarın sabah saat 05:30 da 6. sorti 1.stik atlayışım var. Atlayışı T 10 B askeri paraşütüyle yapıcam. Bu paraşütün kalıcı sakatlık yaratan şiddetlidüşme riski var. Heycanlıyım. Dua edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ne diyelim iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 benim hayalim ama yemez atlamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ehedh aynen geçen sene ben de bi gazlandım da yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 büyük cesaret valla , iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 TR bufusu bayagi artmi$ti zaten, iyi fikir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 iyi şanslar, bol bol eğlen :D ölme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ölme la fds başarılar iyi eğlenceler good luck bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu arada kişisel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 boşver konudışında politikasız bi topik görünce gözlerim yaşarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gerçi o da doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Dragonmax said: şu an türk hava kurumu eskişehir paraşüt eğitim kampındayım. 1 haftadırcanımızı çıkardılar. yarın sabah saat 05:30 da 6. sorti 1.stik atlayışım var. Atlayışı T 10 B askeri paraşütüyle yapıcam. Bu paraşütün kalıcı sakatlık yaratan şiddetlidüşme riski var. Heycanlıyım. Dua edin :) bu kadar iyimser olmasaydın keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ben tutarım seni aşagıda korkma atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Light feather almayı unutma, slow fall açılmassa gg olur kapuska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Şimdiden geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oha süper, geçen arkadaşlarla muhabbetini yapmıştık. biraz daha anlatsana nasıl başvuru yapılıyor herhangi bir sınav vs var mı $$$$$ ne kadar? sonracığıma anladığım kadarıyla 1 haftaboyunca kampta kalıyorsun vs anlatsana aga biraz daha pls hayırlı atlayışlar bu arada inş sorunsuz bir iniş yaparsın :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 atlamadan sırt cantasının icinde parasut olduunu kontrol et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kamera ile atlamana izin veriliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yanına bir dr00d alırsan rahat olur. kuş formunda refakat eder sana, arada da hotlar ftw iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xo said: Light feather almayı unutma, slow fall açılmassa gg olur kapuska. Aye said: yanına bir dr00d alırsan rahat olur. kuş formunda refakat eder sana, arada da hotlar ftw iyi şanslar ADAM ATLIYOR SİZ HALA HEROIC SANIYORSUNUZ BU NE HAL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gsdfgsdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 şu hayatta yapmak istediğim şeyler biri paraşütle atlama thy kurslarına bende bakmıştım herkes övüyor inşallah 3 sene ıcınde yapıcam :) 1 hafta eğitim ne vriyolar kısaca bı soylermısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 http://pearlmanpublishing.com/thearmedforcesstore/images/82ndairborne-l.jpg Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar