yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 postların hepsini okuyor musunuz? tamma haklısın dedik adama işte. o kadar şey dururken gelip sadece bu olaya "ayıp" diye yüklenmeniz de garip. aynı özeni diğer olaylarda da göstermenizi temenni ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tamam arkadaşlar herkes anlaştığına göre konuyu dahada uzatıpta sinirlerimizi germeyelim bosu bosuna ? haksız olduğumu düşünenler özrümü kabul etsinler artık ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 terbiyesiz bir yorum yapılmadığı sürece sorun yok benim açımdan ama foto için başlık açmak da pek hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kedidir kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tuncayı da severim cansuyu da severim AHLAK POLİSLİĞİ DE YAPARIM ARKADAŞIM GEREKİRSE. Hadi öpdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 tunca said: terbiyesiz bir yorum yapılmadığı sürece sorun yok benim açımdan ama foto için başlık açmak da pek hoş değil. saka mi yapiyorsun tunca :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aa bitanemi kız vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Neyse ki kimse "canı sıkılaaaan" dememiş. Bitmiş o allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 canı sıkılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kaşındın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paticik Albüm'deki bir bayan kullanıcı, özellikle erkek arkadaşı vs. felan da forumda olan biri için başlık açarak kendini rezil ediyorsun en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 I WAS HERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bi kız soruyorum hemen silicem sdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Olaylay bitmiş ama daha iyi anlaşılması açısından bende birşey söylemek isterim.Önceden koyulmuş bir fotoğrafa "güzel çıkmışsın" şeklinde yorum yapmakla bir bayanın fotoğrafı için konu açıp onu sorup soruşturmak farklı şeylerdir.İlk i için sebep çoktur ama ikincisi için pek fazla sebep yok gibi.Neden bu kadar tepki gördün bu yüzden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 alakası yok ama urmesk sen emomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 baya alakasız bir hakaret olarak gördüm bunu. evet gidebilirsin şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Forumda emo ların barınabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eisenheim said: alakası yok ama urmesk sen emomusun Ahahhaa dömöt mü emo sdfsdf :D Alakasız olcak ama eisenheim gizli emo musun? Gizli gaylik olayı falan var ya onun gibi emoluk olmasın sende millete emo demeler falan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eisenheim said: alakası yok ama urmesk sen emomusun kitana said: cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nileppezdel said: eisenheim said: alakası yok ama urmesk sen emomusun Ahahhaa dömöt mü emo sdfsdf :D Alakasız olcak ama eisenheim gizli emo musun? Gizli gaylik olayı falan var ya onun gibi emoluk olmasın sende millete emo demeler falan (:P) kendine emo arkadaş arıyo yalnız kaldı zavallım :( ALİHAN BİRALARI ÖDE! EMO KILIKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 PassivE_KesH said: aşık olmadımda güzel kızdı merak ettim sadece aklıma geldide eski albümüde bulamadım. fsddsa aşık olup topic açan var mı burda forum bünyesinde :D görmeyeli çok değişmişsin dostum sana bunu kimler yaptı? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 PassivE_KesH said: ha bu arada herkes bi lucky strike diyor ben bulamadım antalyad satan neresi vardır ?winston gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar