nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Nedense medya sürekli Ümit ve eşininaralarının bozuk olduğunu söylüyor, o yönde haerler yapıyorlar. Şimdi de boşanacakları yönünde haber yapmışlar. Oysa ikisi de bunları yalanlıyor, mutlu olduklarını söylüyorlar. Tanıyan GS'li futbolcular da onları savunuyor. Beraber reklamda falan oynayarak mutlu aile olduklarını göstermeye çalışıyorlar ama medya yine takmış kafayı. Çıkarı ne oluyor araları bozuk olursa medyanın onu anlamadım. Yoksa anti-gs medyası var da en iyi golcümüzün kafasını dağıtmaya mı çalışıyorlar valla artık salak salak komplo teorileri geliyor aklıma. Bi bırakın adamı da karısını da mutlu mesut yaşarken ne salak haberler yapıyorlar ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 MMO Genele taşınsın bence konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 anti gs ile alakası yok.tamam medya fenerli diyoruz falanda bu kadar da abartmayalım :) yakısıklı adam.karısıda güzel.reklamlarda falanda oynadılar.göz önündeler.futbol olarak bakma magazin olarak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aynı şeyi zamanında ergün içinde yapmışlardı ama ben ergünü karısıyla beraber görmüştüm imza bile almıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hiç kimse cimbomu çekemedigi için bu haberler çıkıyor. oysa bizim uefa ve süper kupamız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 basit her golden sonra yüzüğünü bileziğini öpsün golü eşine armağan etsin . bak semihe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 semih baş parmagını bogazına sokuyo, bogulucak bigün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 derin medyanın işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ohoo ümit bundan şikayet ediyorsa güiza ne yapsın :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aramızda kültür farkı var diyerek ayrılan burcu esmersoy crit çakmıştı ümite aklıma geldi. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 nasıl bir olay o yahu, bilmiorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hakan sukur bitti ümit karan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 burcuyla ümit karan çıkıolardı işte bi ara. ayrıldı sonra ferrarici elemanla evlendi burcu,gazatede okumuştum neden ayrıldınız ümitten sorusuna,aramızda büyük kültür farkı vardı yapamadım demişti :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 burcu esmersoy gibi bir kadının ümit karan ile ne işi olabilir çok merak ediyordum zaten hep. türkiye sınırları içerisinde bulunan en güzel kadın burcu esmersoydur. aksini iddia edeni banlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mumu said: türkiye sınırları içerisinde bulunan en güzel kadın burcu esmersoydur. aksini iddia edeni banlıyorum. ben "a" desem ban yiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?2,3409241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 işte yine öyle bir bandan sonra enrage olup açtığım bir topic o. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ümit karanın msnde camli resmi vardı bi ara. komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 aydın doğan aşıktır belki ümit karanın eşine, ayırmaya çalışıyodur 2sini asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bu mu Türkiye'nin en güzel kadını? Yazık memleketime :'( Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ümit Karan'dan Yalanlama Bugün bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan “Ümit Karan Boşanıyor mu?” haberi tamamen asılsız bilgilere dayandırılarak yapılmış ve beni ve ailemi zan altında bırakmak üzere hazırlanmış bir haberdir. Bu tip yalan haberleri mutlu ve huzur dolu yuvamıza saldırı olarak yorumluyor ve maksatlı olduğuna inanmak istemediğimiz gerçek dışı söylentileri çıkaranlarla ve üretenlerle Türk adaleti önünde hesaplaşacağımın bilinmesini istiyorum. Kendimi aileme,eşime ve çocuğuma adamış, futbol yaşantımda ise formam altında başarıyla mücadele etme hedefini belirlemiş bir insan olarak; hakkımda çıkarılan asılsız haberleri üretenleri, ayrıca araştırmadan, sorgulamadan Hürriyet gibi Türk basının amiral gemisi olduğunu iddia eden bir gazetenin sayfalarında böyle kolayca yer bulabilmesini ne yazık ki anlayabilmiş değilim. Mutlu aile yapımız içinde, huzur dolu yaşantımı bu tip asılsız saldırılarla yıkmak isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır. Kamuoyunun bilgisine. Saygılarımla. Ümit Karan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yani magazin haberi dinlesen biraz bu topici açmazdın heralde. ünlü olan herkese yapılan bişey bu olaylar. ne alakası var antigslikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 deadwoll said: Bu mu Türkiye'nin en güzel kadını? Yazık memleketime :'( aynen..hergün yolda gördüğümüz nesrinlerden aysulardan ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya şu surf yapan ve estetik doktorlarının estetiksiz en güzel seçtiği kadın kimdi. off beşiktaşlı filan hatta. gelmiyor aklıma :( ayrıca burcu esmersoy'da güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çirkin demedim de bundan güzel 743982 tane kadın vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar