Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ümit Karan, eşi ve medya

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Nedense medya sürekli Ümit ve eşininaralarının bozuk olduğunu söylüyor, o yönde haerler yapıyorlar. Şimdi de boşanacakları yönünde haber yapmışlar.

Oysa ikisi de bunları yalanlıyor, mutlu olduklarını söylüyorlar. Tanıyan GS'li futbolcular da onları savunuyor. Beraber reklamda falan oynayarak mutlu aile olduklarını göstermeye çalışıyorlar ama medya yine takmış kafayı.

Çıkarı ne oluyor araları bozuk olursa medyanın onu anlamadım. Yoksa anti-gs medyası var da en iyi golcümüzün kafasını dağıtmaya mı çalışıyorlar valla artık salak salak komplo teorileri geliyor aklıma.

Bi bırakın adamı da karısını da mutlu mesut yaşarken ne salak haberler yapıyorlar ya X(
Sosyal ağlarda paylaş

Ümit Karan'dan Yalanlama

Bugün bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan “Ümit Karan Boşanıyor mu?” haberi tamamen asılsız bilgilere dayandırılarak yapılmış ve beni ve ailemi zan altında bırakmak üzere hazırlanmış bir haberdir.

Bu tip yalan haberleri mutlu ve huzur dolu yuvamıza saldırı olarak yorumluyor ve maksatlı olduğuna inanmak istemediğimiz gerçek dışı söylentileri çıkaranlarla ve üretenlerle Türk adaleti önünde hesaplaşacağımın bilinmesini istiyorum.

Kendimi aileme,eşime ve çocuğuma adamış, futbol yaşantımda ise formam altında başarıyla mücadele etme hedefini belirlemiş bir insan olarak; hakkımda çıkarılan asılsız haberleri üretenleri, ayrıca araştırmadan, sorgulamadan Hürriyet gibi Türk basının amiral gemisi olduğunu iddia eden bir gazetenin sayfalarında böyle kolayca yer bulabilmesini ne yazık ki anlayabilmiş değilim. Mutlu aile yapımız içinde, huzur dolu yaşantımı bu tip asılsız saldırılarla yıkmak isteyenler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır.

Kamuoyunun bilgisine.
Saygılarımla.

Ümit Karan

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...