MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 geçen gün zapping yapıyodum televizyonda gördüğüm şeyle dünyadan koptum.TRT 3 (2 de olabilir)tü sanırım bi futbol programı jeneriğinde fifa 2002'den görüntüler vardı. bariz oyundan video halinde alıp koymuşlar. çok güldüm o gece. izleyin bi ara. çok komik ya.[hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 nananananasısısı yayayayayannnini ?[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Zamanında da WC98 veya Euro2000den birinde bi müzik kanalı spor programı yapmıştı, her maçı önceden "bilgisayarına oynattırıp" yorum yapıyordu bi kazma. Oyun da bir FIFA oyunuydu. Hatta aynı adam bi ara gollerin de tekrarı olarak aynı oyunla aynı golü atmaya falan çalışıyodu baya komikti :)[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yuuuuuuh ya inanmıyorum[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Rewendor, 09 January 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Hatta aynı adam bi ara gollerin de tekrarı olarak aynı oyunla aynı golü atmaya falan çalışıyodu baya komikti :) Ahahahahahah[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 abi asla unutmayacağım bi olaydır; artk kaç sene olduysa hatırlayamıorum işte fifa 98 veya 99un oynandığı yıllar, bir bjk fener maçı sonra, bir tv kanalı " Büyük maçın bilgisayar ile hesaplanmış tahmini sonucu açıklıoruz" die bağırıp duruodu, sonuçta adamlar fifada türkiye ligi yamasıyla(o zamnalar fifada ürkiye ligi yok portekiz liginin üstüne yama) fb bjk maçı yapmışlar onu gösterdiler. Daha komik olan ise bilgisyar oynarken arkadan tvnin spikeri çok heyecanlı bi şekilde maçı anlatıodu. "işte hödökişilik sağ kanatta bi çalım attı. hedekişiliği gördü pas verdi. ama ah hedekaleci topu tuttu" şeklinde ahh ah ne günlerdi[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 said: eagle_dnz, 09 January 2004 22:58 tarihinde demiş ki: yuuuuuuh ya inanmıyorum[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy allah allah ne var bunda inanılmayacak[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Arkadaslar bunda inanmayacak ne var ki zamaninda galatasaray maclarinda devre arasinda fifa oyun oynatirlardi skor boardda millet ona doner tezahurat yapardi, Gs gol atinca sevinir, hakem faul vermeyince kizardi yani burasi Turkiye hersey mumkun burda.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Evet gollerin tekrarını FIFA98'de göstererek verme olayını bende gördüm. O zamanlar Cine5 vermiyordu tekrarları hiç bir kanala bu yüzden bi kanal maçlardaki golleri FIFA'da oynayıp replay'den gösteriyordu. Açıkçası ilk gördüğümde 5 dakka boyunca dumurized mode'da kalmıştım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 ahahauheu simdi gördüm de çok komik durumlarmis.. :)[signature][hline]YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar