Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BİR TANIDIĞIMIN HEDİYE ETTİĞİ JAGO CİNS PAPAĞANIMI SATIYORUM.O TANIDIĞIMLA DA BÜTÜN İLİŞİĞİMİ KESTİM.ALANA DAHA ÖNCE KERPETEN (PAPAĞANIN İSMİ) TARAFINDAN PARMAĞI KOPARILAN KARDEŞİMİN KULLANDIĞI İLKYARDIM SETİNİ BEDAVA VERECEĞİM.ZAMANINDA BİR PETSHOPA SATTIĞIMDA ADAM BANA PARAMI İADE ETTİ VE 3. FOTOĞRAFI BANA YOLLADI.DİĞER KUŞLARLA DA FAZLA ANLAŞAMAMIŞ. GEREKLİ GÖRDÜĞÜM BAZI ÖNEMLİ NOTLAR; ASLA KAFESİNİ AÇMAYINIZ. AÇARSANIZ ELİNİZDEN HAYDARI EKSİK ETMEYİNİZ. KERPETENE ASLA AGRESİF TAVIRLAR GÖSTERMEYİNİZ. OLUR DA YEM VERMEK İÇİN KAFESİNE YANAŞIRSANIZ 3 KİŞİDEN AZ OLMAYINIZ. YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK) KOPAN UZVUNUZU BUZLA DOLU BİR TENCERE VEYA BENZERİ BİR KAP İLE EN YAKIN DEVLET HASTANESİNE GİDERSENİZ ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ. ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN. Link : http://www.sahibinden.com/kafesini_nadiren_acabiliyorum_yemin_ederim_ailemizi_perisan_ettiWQQaXQQ10110291WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bu arada 3. resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yenir mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahah. löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 asdasgfsa bu ne lan. puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3.fotoyu anlamadım ben. karmakarışık.. kuşları mı öldürmüş napmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Auahuah süpermiş. 3. foto kuşlar bir köşede kerpeten öbür köşede sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Hayvanların hepsi bi köşeye kaçmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahuah Nazi kuş. 3. resme bak yazık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ağbi süper ya, bildiğin yarıldım gece gece. Başlık bile yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 pahalı ama. 3.000 ytl istiyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 of işsiz ya adam ahah. bende diger ilanlara baktım bu aynı resim degil mi BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Fake işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Evet bence aynı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ama ilanlar ciddi olsa bile mükemmel tabirler var abi mesela Bunda said: sarı başlı 12 kelime öpücük veren omuzda gezen bazende çığlıklar atan harika kakadu! bazende çıglıklar atan harika kakadu nedir ya aehae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 12 kelime az abi. bizim muhabbet kuşunun sırf küfür dağarcığı 12 kelimeden fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahahahahahah bakışları harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 başarılı lan heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 "bu nasil bir kurgu, nasil bir anlatim, helal olsun." -Sukru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 isim kerpeten lol sanki korku filmindeki kötü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3 kişiden az yaklaşmayınız. bu ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 emeğe saygı göstermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oha çok fazla güldüm ya. skaşsldkas YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK) SJSDFSDG KABAK NEDİR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar