Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

kfg said:

abi her giden efektler iyiydi en azından diyor da, youtube'da bi earthbending sahnesi var ki, amanın yani, sahnede tek bir iyi sey olmaz mı ya =)...

http://www.youtube.com/watch?v=iwccNqklC_k

hmm.. şayalanmalanın versiyonunda bi ak47 ile herkesi öldürebilirsin..

adamlar süper yavaş. tepki verip de alev, toprak vs bükene kadar 16mermiyi ciğerlerine enjekte etmiş olursun..
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:

amanın yani, sahnede tek bir iyi sey olmaz mı ya

Cuce said:

oıha sakamısınız, bu kadar kötü olabilirmi?

AHAHHA abi sahnelere bak, rezalet. acılar falan korkunc. seslendirme. ahahahahah abiiii offf o kadar acıklıki ahahahha abiiiii korkunc

barnacle said:

abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok iğrenç. bu neeee. nasıl rol yapmak bu. offf.

Zarif said:

adam aang'a airbender mısın sen ehi ehi demesi üzerine kızın celallenip, leave britney alone moduna girmesi..

ya abi aptal bu adamlar. yemin ediyorum.

dedim ya ne oluyor ne bitiyor anlamıyorsun filmde diye, öyle boş boş bakıyorsun.

"neden çıktın böyle bişi dedin", nedeni yok
"neden böyle hareketler yapıyorsun ortada", nedeni yok
"neden tuhaf tuhaf bakıyorsun", nedeni yok
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

samalayan bundan sonra hiç film yapamaz artık.işsiz kaldı garibim.

nasıl bir cesaretle filmi ona vermişler onuda anlamak mümkün değil.

ayriyetten filmi türke verseler bu kadar türk oynatmaz lan

filmi ona vermediler, film haklarını satın aldı direk sadfsda

beyinsiz adam zaten kimse proje vermiyor artık buna, kendi sermayesini kendi oluşturdğuu filmlerle geçinmeye çalışıyor ama son çektiği filmlerin hepsi patladı. Sağdan soldan topladığı paraları da karşılayamıyor, kendi parası da bitiyor. Yakında Shamamyalhtoaretnyaan'ı beyazperde de görmeyeceğiz bu gidişle, inşallah

sinema tarihinin en berbat yönetmenlerinden biri,
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun ne anlamıyorum elinde böyle iyi bir seri varken hani kitapta değil ki hayal gücünü fazla kullanmak zorunda kalasın çizgi filmini izle benzer bir şey yap efsane ol. Neden böyle saçmalıyor, ne yaptığını sanıyor anlamıyorum. Bu kadar kötü bir şey nasıl yapabilirler? Yönetmen adam, o kadar tasarımcı, ekip hiç mi zevk sahibi değil bu insanlar? Şu sahneleri izlemeden mi bitirdiler filmi?

Belki herşeyi ben bilirim, en iyi ben yaparım, koyyim animeye ben daha iyisini yaparım modunda girdiler işe, bilemiyorum ama projeyi batırdıkları ortada. Leave him alone nedir be? Ateş bükücüler ne ayak? Neden ateş taşıyorlar geyiğini soktu ki filme? Amaç ne yani daha mı iyi oldu? Kaçtır patlıyor ama parası olanlar akıllanmıyor ki bu adama film yaptırmaya devam ediyorlar. Lobisi falan var sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...