barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kıvanç tatlıtuğ daha iyi rol yapıyo bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 producerı, castingi kim bunun, şamalamaya kızıyoruz ama esas mevzu onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 adam aang'a airbender mısın sen ehi ehi demesi üzerine kızın celallenip, leave britney alone moduna girmesi.. ya abi aptal bu adamlar. yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi hayır çizgi filmin dövüş uzmanı var, earth bending hun gar fire bending north shaolin kungfu water bending tai chi felan, adamlar rastgele ellerini kollarını sallıyorlar filmde bide utanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aquila said: producerı, castingi kim bunun, şamalamaya kızıyoruz ama esas mevzu onlar.hepsi şamalamayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hayır sıfırdan böyle bir filmde yapmıyo yani. başarılı olmuş bişey var ortada, nası içine sıçabiliyolar anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oricini inidirip izleyecem baştan yaw böyle içine edilmesini göz göre göre izleyemem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kfg said: abi her giden efektler iyiydi en azından diyor da, youtube'da bi earthbending sahnesi var ki, amanın yani, sahnede tek bir iyi sey olmaz mı ya =)... http://www.youtube.com/watch?v=iwccNqklC_k hmm.. şayalanmalanın versiyonunda bi ak47 ile herkesi öldürebilirsin.. adamlar süper yavaş. tepki verip de alev, toprak vs bükene kadar 16mermiyi ciğerlerine enjekte etmiş olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kfg said: amanın yani, sahnede tek bir iyi sey olmaz mı ya Cuce said: oıha sakamısınız, bu kadar kötü olabilirmi? AHAHHA abi sahnelere bak, rezalet. acılar falan korkunc. seslendirme. ahahahahah abiiii offf o kadar acıklıki ahahahha abiiiii korkunc barnacle said: abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok iğrenç. bu neeee. nasıl rol yapmak bu. offf. Zarif said: adam aang'a airbender mısın sen ehi ehi demesi üzerine kızın celallenip, leave britney alone moduna girmesi.. ya abi aptal bu adamlar. yemin ediyorum. dedim ya ne oluyor ne bitiyor anlamıyorsun filmde diye, öyle boş boş bakıyorsun. "neden çıktın böyle bişi dedin", nedeni yok "neden böyle hareketler yapıyorsun ortada", nedeni yok "neden tuhaf tuhaf bakıyorsun", nedeni yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 oha çok kötü lan ahahahah "haftaya giderim yav ne kadar kötü olabilir ki" diyodum da GERÇEKTEN çok kötüymüş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 uyardım ...................,,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 aang'i oynayan çocuğun eblek eblek I WILL STOP THEM!!! demesinden anlamalıydım trailerı izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 trailerı filmden bin kat iyiydi. öyle diyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 samalayan bundan sonra hiç film yapamaz artık.işsiz kaldı garibim. nasıl bir cesaretle filmi ona vermişler onuda anlamak mümkün değil. ayriyetten filmi türke verseler bu kadar türk oynatmaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 çizgisini çocuklardan çok yetişkinler izlemiştir herhalde, bunu da çocuklar izleyip sever anca. çok ironik hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Esnaf said: samalayan bundan sonra hiç film yapamaz artık.işsiz kaldı garibim. seneye çakar yeni bi film, hatta avatarın devamını bile çektirebilirler. gerçi gelicek tepkiyi kaldırmayadabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 cıkar dünyanın parasınıda kazanır. VAHSI KAPITALIZM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Esnaf said: samalayan bundan sonra hiç film yapamaz artık.işsiz kaldı garibim. nasıl bir cesaretle filmi ona vermişler onuda anlamak mümkün değil. ayriyetten filmi türke verseler bu kadar türk oynatmaz lan filmi ona vermediler, film haklarını satın aldı direk sadfsda beyinsiz adam zaten kimse proje vermiyor artık buna, kendi sermayesini kendi oluşturdğuu filmlerle geçinmeye çalışıyor ama son çektiği filmlerin hepsi patladı. Sağdan soldan topladığı paraları da karşılayamıyor, kendi parası da bitiyor. Yakında Shamamyalhtoaretnyaan'ı beyazperde de görmeyeceğiz bu gidişle, inşallah sinema tarihinin en berbat yönetmenlerinden biri, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Sorun ne anlamıyorum elinde böyle iyi bir seri varken hani kitapta değil ki hayal gücünü fazla kullanmak zorunda kalasın çizgi filmini izle benzer bir şey yap efsane ol. Neden böyle saçmalıyor, ne yaptığını sanıyor anlamıyorum. Bu kadar kötü bir şey nasıl yapabilirler? Yönetmen adam, o kadar tasarımcı, ekip hiç mi zevk sahibi değil bu insanlar? Şu sahneleri izlemeden mi bitirdiler filmi? Belki herşeyi ben bilirim, en iyi ben yaparım, koyyim animeye ben daha iyisini yaparım modunda girdiler işe, bilemiyorum ama projeyi batırdıkları ortada. Leave him alone nedir be? Ateş bükücüler ne ayak? Neden ateş taşıyorlar geyiğini soktu ki filme? Amaç ne yani daha mı iyi oldu? Kaçtır patlıyor ama parası olanlar akıllanmıyor ki bu adama film yaptırmaya devam ediyorlar. Lobisi falan var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi su vidyodan izledğim kadarıyula. bütün konuyu falan herseyi bir kenara bırakın.ç o cekimler efekler nedir, o sahne nedir oyunculuk sesler nedir öyle aman tanrım korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kfg said: abi her giden efektler iyiydi en azından diyor da, youtube'da bi earthbending sahnesi var ki, amanın yani, sahnede tek bir iyi sey olmaz mı ya =)... http://www.youtube.com/watch?v=iwccNqklC_k ahahahahahaha okul tiyatrosu kalitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Cuce said: abi su vidyodan izledğim kadarıyula. bütün konuyu falan herseyi bir kenara bırakın.ç o cekimler efekler nedir, o sahne nedir oyunculuk sesler nedir öyle aman tanrım korkunc e boşuna kötü filmdi demiyoruz cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 AAAĞBİİİİ O ALEV FIRLATIŞ TIHAHAHFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 abi o earthbenderların, cıkıdı cıkıdı cıkıdı yürüyüp aykalaını yere vurması, 6 kişi aynı anda, sonra ufak bi kayanın pıııy diye soldan sağa süzülmesi... aşk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Allah kahretsin seni şamalayan... Folklorik gösteri yapmadan yerden 1 taşı kaldıramadın mı öf... abv.... Ne hayallerle bekliyoduk halbuki filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar