Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

degisiklik olmus oyuncularda

AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA

bu arada dün rastladım ben de tv de önceden izlediğim ve güldüğüm şeylere bile hala gülebiliyorum. umarım film de aynı tadı verir.
Mesaj tarihi:

o değil de ben bu filmin türkçesine giderim ilk defa bi filmi türkçe izlemek istiyorum:D

tadı daha çok turşu gibi

edit: Trailerda herkes neden bu kadar ciddi?
ayrıca iroh : FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Mesaj tarihi:
SenariouS said:

karakterler trailerda çok ciddi gözüküyor yav...
umarım daha eğlenceli olurlar filmde...

120 dakikalik filmde bir sezondaki kadar malzemeye yer olacagini sanmiyorum. o yuzden de bu komedi faktorunden kisacaklardir. silme aksiyon filmi izliycez diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
http://www.firstshowing.net/2010/04/23/must-watch-final-trailer-for-shyamalans-the-last-airbender/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+firstshowing+%28FirstShowing.net%29&utm_content=Google+Reader

Burdaki linkte yeni yayınlanan trailer var.
Hani çizgi filmdeki gibi olmayacağı kesinde yinede baya bir iyi olcakmış gibi duruyor.

Appa da var yine ama momo yu da görsek bi :D

Ayrıca buda 3D olacakmış.
Mesaj tarihi:
kişilik bölünmesi yaşıyorum.
bir yanım hala çizgi dizideki pamuk şekeri kıvamının neden burada olmadığını sorgulayıp kıl kapıyor, diğer yanım gelse de izlesek diye heyecan yapıyor.
efektler acayip iyi görünüyor netekim, 7 kova pop corn yiyesim var.
Mesaj tarihi:
güzel bir aksiyon filmi olucak.
ama avatar filan olmuycak, mundar etmişler güzelim konuyu.
görebildiğim kadarıyla filmin avatarla tek alakası yumruk atıp ateş,hava filan püskürten çocuklar işte.
Mesaj tarihi:
fragman güzel olmuş ama ben ümitli değilim filmden.birde 3 sezonuda 1 filmdemi işleyecek yoksa banamı öyle geldi :S eğer öyle birşey yapıcak ise baştan fail zaten
  • Yeni Oluştur...