GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 benim bu filmde gülmekten altıma s*çmam lazım çizgifilminde s*çıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 barbu said: degisiklik olmus oyuncularda AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA bu arada dün rastladım ben de tv de önceden izlediğim ve güldüğüm şeylere bile hala gülebiliyorum. umarım film de aynı tadı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 o değil de ben bu filmin türkçesine giderim ilk defa bi filmi türkçe izlemek istiyorum:D tadı daha çok turşu gibi edit: Trailerda herkes neden bu kadar ciddi? ayrıca iroh : FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Film tek filmmi olucak yoksa 2-3 devam filmi olucakmi yani en az 10-15 bolum ana hikaye var dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 3 film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 karakterler trailerda çok ciddi gözüküyor yav... umarım daha eğlenceli olurlar filmde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 your momoness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 alakasız bi şekilde denver the last dinosaur aklıma geliyo bu konuyu gördükçe. isimden mi nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SenariouS said: karakterler trailerda çok ciddi gözüküyor yav... umarım daha eğlenceli olurlar filmde... 120 dakikalik filmde bir sezondaki kadar malzemeye yer olacagini sanmiyorum. o yuzden de bu komedi faktorunden kisacaklardir. silme aksiyon filmi izliycez diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ya kafasındaki oku neden ole dovme yapmışlarki. direk mavi yapsalar ya. biraz daha fazla çizgi filme sadık kalsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 daha guzel olmus dovmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ben pek beğenmedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 mokoko said: ben pek beğenmedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Aang i kimse dovemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://www.firstshowing.net/2010/04/23/must-watch-final-trailer-for-shyamalans-the-last-airbender/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+firstshowing+%28FirstShowing.net%29&utm_content=Google+Reader Burdaki linkte yeni yayınlanan trailer var. Hani çizgi filmdeki gibi olmayacağı kesinde yinede baya bir iyi olcakmış gibi duruyor. Appa da var yine ama momo yu da görsek bi :D Ayrıca buda 3D olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hiç penguen kayağı yapmıyacak mı yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aaaaayyyyyy cok gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Tam gaz aksiyon olması dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 aquila said: aaaaayyyyyy cok gaza geldim. aaaaayyyyyy diye gaza gelme abi nolur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sananelan istedigim gibi gelirim. pun intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sana daha çok reeööörr çok gaza geldim yakışırdı ama bu da oturdu aslına üstüne düşündüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kişilik bölünmesi yaşıyorum. bir yanım hala çizgi dizideki pamuk şekeri kıvamının neden burada olmadığını sorgulayıp kıl kapıyor, diğer yanım gelse de izlesek diye heyecan yapıyor. efektler acayip iyi görünüyor netekim, 7 kova pop corn yiyesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 olmamış yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 güzel bir aksiyon filmi olucak. ama avatar filan olmuycak, mundar etmişler güzelim konuyu. görebildiğim kadarıyla filmin avatarla tek alakası yumruk atıp ateş,hava filan püskürten çocuklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fragman güzel olmuş ama ben ümitli değilim filmden.birde 3 sezonuda 1 filmdemi işleyecek yoksa banamı öyle geldi :S eğer öyle birşey yapıcak ise baştan fail zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar