Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Intertoto : Sivasspor - Braga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
An itibariyle ilk yarı bitti, sivas 1-0 yenik kapattı. Neredeyse maçın başından beri tek kale oynuyordu, kalecinin hatasıyla golü kalesinde gördü.

Turu geçme yolunda çok büyük bir engel oldu bu gol sivas için.. Umarım gol veya goller bulur sivas..
Mesaj tarihi:
isabetli olmuş katılamayacağı uefaya. bu şekilde oynayacaksa gruplara kalamadan elenirdi ilk eleme turlarında.UEFA da diğer 2 takımın getireceği ülke puanlarını düşürücekti boş yere .
Mesaj tarihi:
golleri yiyen sivasın transfer listesinde olan 3. kalecisi sanırım. bundan önceki turun ilk maçında kırmızı kart gören kalecileri 2. kaleciydi fakat bülent uygun onu yedek soyundurmuş bu maçta.
Mesaj tarihi:
Bülent Uygun'un teknik direktörlük yaptığı takım anca bu kadar... hoş daha her şey bitmedi; darısı son haftalara kümede kalma tehlikesiyle giren bir Sivaspor görmeye.
Mesaj tarihi:
Abi ben geçenlerde de söyledim Sivas bu sene belki de küme düşmemeye top oynar bak görürüsünüz ne geçen seneki hava ne de o tempo var Sivas'da.

Braga maçına baktım o kadar baskıya adam gibi 2 pozisyonu yok ya.
Mesaj tarihi:
her ne kadar sivasspora sempatim varsa da bülente ben de acaip kılım o gazetede ki sünnet çocuğu gibi beyaz ata binmiş halde poz vererek; gs ye 3 atarız fener şampiyon olur laflarından sonra.
  • Yeni Oluştur...