unK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 An itibariyle ilk yarı bitti, sivas 1-0 yenik kapattı. Neredeyse maçın başından beri tek kale oynuyordu, kalecinin hatasıyla golü kalesinde gördü. Turu geçme yolunda çok büyük bir engel oldu bu gol sivas için.. Umarım gol veya goller bulur sivas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Sen 45 dakika tek kale oyna, dünyaları atama. Sonra abidik gubidik gol ye. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Sivas gg :( işte bir kaleci maçı nasıl değiştiriyor, ders olarak izletilmeli. kaleci volkana da yazık, sivasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 çok pis 70metreden gol yedi, kaleci bitti, kendini parçaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bir tek golü göremedim, nasıl yedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 adam kendi yarı sahasından şişirdi kaleci ilerde ve ters ayakta yakalandı, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ters ayak olayı da çok mantıksız. aklından zorun mu var dedirtiyor bana. golü tahmin edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Sivas bu sene 5.liğe oynar en çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 isabetli olmuş katılamayacağı uefaya. bu şekilde oynayacaksa gruplara kalamadan elenirdi ilk eleme turlarında.UEFA da diğer 2 takımın getireceği ülke puanlarını düşürücekti boş yere . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yenildi deme şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Ivankova para vermedıler yazık ettıler kendılerıne haybeye elendıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ivankov kayseri'deydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kötü oldu o gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 petkoviç ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya bu volkan madem satış listesinde niye oynuo? saçma sapan işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 milli takım da olduğu için oynayamadı petkoviç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 golleri yiyen sivasın transfer listesinde olan 3. kalecisi sanırım. bundan önceki turun ilk maçında kırmızı kart gören kalecileri 2. kaleciydi fakat bülent uygun onu yedek soyundurmuş bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 iyi oldu iyi.. yenseler uefa ön elemede elenirdi bu sivas, sonra 5 e bölünecekti puanlar. artık portekize gezmeye giderler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bu kaleci beşiktaşın schalkeden getirdiği gurbetçi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nocom said: bu kaleci beşiktaşın schalkeden getirdiği gurbetçi değil mi ? evet o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bülent Uygun'un teknik direktörlük yaptığı takım anca bu kadar... hoş daha her şey bitmedi; darısı son haftalara kümede kalma tehlikesiyle giren bir Sivaspor görmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ne alıp veremediginiz var sivassporla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi ben geçenlerde de söyledim Sivas bu sene belki de küme düşmemeye top oynar bak görürüsünüz ne geçen seneki hava ne de o tempo var Sivas'da. Braga maçına baktım o kadar baskıya adam gibi 2 pozisyonu yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Benim Sivas'la bir alıp veremediğim yok; Asker Bülent'e fena kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 her ne kadar sivasspora sempatim varsa da bülente ben de acaip kılım o gazetede ki sünnet çocuğu gibi beyaz ata binmiş halde poz vererek; gs ye 3 atarız fener şampiyon olur laflarından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar