Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cornetto ye, x-box 360 kazan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cornettonun aşk kampanyası varmış, aşık çiftlerle x-box 360'ın alakası kuramadım ama kampanya ilginç geldi.

x-box 360 Türkiye'de official olarak satılmıyordu en son, peki bu kampanyadaki x-box 360 nerden geliyor ki? Yurtdışından felan mı getirtip vercekler kazananlara?
Mesaj tarihi:
getirtmişlerdir bi posta,doğubanktan alıp vericeklerini sanmıyorum. reklamda gözükenlerde elite ayrıca,ama bu tarz kampanyalara mayhemin koyduğu bi resmi gördükten sonra pek yaklaşmıyorum artık.

xbox türkiyede resmi olarak satılmasada türkiyede bulunan xbox sayısı oldukça fazla,hatta donanım haberde 2. el olarak satışa çıkan xbox yoğunluğu ps3 yoğunluğundan fazla.
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/thumbnails/ee7/287/96a/1e4/657/fa7/6f9/74e/dcb/176/a2_450xNULL.png

bahsettiğim resim bu, bunu görene kadar bende 2 kapakla 3 kapakla çekiliş sonuçlarına heyecan içinde bakardım :)
Mesaj tarihi:
Bizim arkadaş da taksimdeki bikaç tane restoranla anlaşmıştı, şu kadar kapak şeyi şeyedene şunu veriyoruz kampanyalarında, 2 tane ipod shuffle, 1 tane minibar vs vs. bin tane şey aldı herif.
Mesaj tarihi:
ups söylemeyi unuttum ayrıca xbox için kampanya döneminin toplamında en çok şifre gönderen ilk 20 kişi içine girmeniz gerekli.

1 kapak 10 puan, puan sistemiyle yapmışlar. en çok puanı toplayan ilk 20 kişi işte.

flood gibi oldu amme
Mesaj tarihi:
yedek listede olmak yeterli olur kanımca. okadar cornettoyu yedikten sonra şeker komasına girip öleceği için ilk 20 talihlinin yedek listedekilerin aldıkları şeker miktarının daha az olmasından dolayı hayatta kalma ihtimalleri daha fazla.

o değilde 3 kırmızı verirse ne olacak. al xbox ını ver kapağımımı diyecek insanlar. garanti işi falan ne olacak acep.
  • Yeni Oluştur...