Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 cornettonun aşk kampanyası varmış, aşık çiftlerle x-box 360'ın alakası kuramadım ama kampanya ilginç geldi. x-box 360 Türkiye'de official olarak satılmıyordu en son, peki bu kampanyadaki x-box 360 nerden geliyor ki? Yurtdışından felan mı getirtip vercekler kazananlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 abi yok bn bu aşk meşk i anlayamıyrm ztn salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aşk meşk yazıyorsun cep telefonuyla gönderiyorsun sanırım. ben de anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Üzümü ye bağını sorma abi, çıkarsa alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 alıcam bi cornetto, şansa düştü işimiz ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 getirtmişlerdir bi posta,doğubanktan alıp vericeklerini sanmıyorum. reklamda gözükenlerde elite ayrıca,ama bu tarz kampanyalara mayhemin koyduğu bi resmi gördükten sonra pek yaklaşmıyorum artık. xbox türkiyede resmi olarak satılmasada türkiyede bulunan xbox sayısı oldukça fazla,hatta donanım haberde 2. el olarak satışa çıkan xbox yoğunluğu ps3 yoğunluğundan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Hangi resim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 8 tane aldık da üstüne bakmak aklımıza bile gelmedi of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/ee7/287/96a/1e4/657/fa7/6f9/74e/dcb/176/a2_450xNULL.png bahsettiğim resim bu, bunu görene kadar bende 2 kapakla 3 kapakla çekiliş sonuçlarına heyecan içinde bakardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bizim arkadaş da taksimdeki bikaç tane restoranla anlaşmıştı, şu kadar kapak şeyi şeyedene şunu veriyoruz kampanyalarında, 2 tane ipod shuffle, 1 tane minibar vs vs. bin tane şey aldı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 şimdi benim yeni kapakların fotoğrafını koyardımda cogunu cöpe attım kullandım diye, başka bişi koyarım yakında. az kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ups söylemeyi unuttum ayrıca xbox için kampanya döneminin toplamında en çok şifre gönderen ilk 20 kişi içine girmeniz gerekli. 1 kapak 10 puan, puan sistemiyle yapmışlar. en çok puanı toplayan ilk 20 kişi işte. flood gibi oldu amme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 çok zor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yedek listede olmak yeterli olur kanımca. okadar cornettoyu yedikten sonra şeker komasına girip öleceği için ilk 20 talihlinin yedek listedekilerin aldıkları şeker miktarının daha az olmasından dolayı hayatta kalma ihtimalleri daha fazla. o değilde 3 kırmızı verirse ne olacak. al xbox ını ver kapağımımı diyecek insanlar. garanti işi falan ne olacak acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ya o kısmını microsoftla konuşmuşlardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 eliteler ve 2007 sonrası üretim xboxlar 3 kırmızı vermez kolay kolay (laf sokmasın biri gelip de diye kolay kolay yazdım, yoksa hiç vermezler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Haklı ben günde 8-10 saat gta oynadım kaç gün üstüste ışık falan yanmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar