Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bıraktığında gym'i memeleri inek memesi gibi kalıcak hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Alakası yok cok fazla bi antreman yapmadan fit olarak kalabilir o saatten sonra cünkü kaslar geliştikten sonra kendini cabuk toparlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 SPARTAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 O değil de Macaulay Culkin büyüyünce böyle bişey oldu ya ona şaşırdım ben hep. Uzun saç çok gay duruyo herifte acil kestirmeli saçlarını. Bi de Mila Kunis gibi taş bir hatun bununla nasıl çıkıyor ya? Paranın gözü kör olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 biriniz de mickey rooney'i koyun da tam olsun. çocuk/adam her neyse "this is spartaaa" yapmış işte. yalnız bone'a yüklenme olayını abartmışsınız gene, ben de takılacaktım şimdi takılamıyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ahhahaha güldüm son mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Sam said: biriniz de mickey rooney'i koyun da tam olsun. çocuk/adam her neyse "this is spartaaa" yapmış işte. yalnız bone'a yüklenme olayını abartmışsınız gene, ben de takılacaktım şimdi takılamıyorum. (:P) uzaktan 100 yakından 0 esprisi mi yoksa? takıl sen, sen serbestsin :P bao said: edit: bu tarzı da anlamak mümkün değil. herkes topic açıo alaklı alakasız yere, e bişey farketmiş, koymuş. son derece normal. bu, sırf kişiden ötürü, olur olmadık yere ayar verme sevdalısı gençliği anlayamıyorum. asıl mesaj: o vücutta o kafa fındık gibi kalmış yanlız. e naparsın insanın düşmanı fazla olunca işte attention whore'luk yapıyor adamlar :P bak burtonesk de hemen atlamış mesela. kaçar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sanki her açtığın topike yazıyormuşum gibi değil mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Şöyle diyelim, ilgi orospusu dendiğinde akla gelen isimler bellidir burada. Olayın insanın düşmanı olmasıyla alakası yok, burası diplomatik bi arena değil kimse de kimsenin düşmanı değil. İnsanlar birbirinden hazetmeyebilir. Ama bu bağlamda, evet bi çok insan senden hazetmiyor. Onun dışında, herkesin kendi seçimi tabi. Böyle kendine daha çok güveniyor olabilir. Vücut kastı diye gay mi sorusu gerçekten enteresan.. İnsanlar sana hödük diyor mu birçok oyunu bi çok kez oynayıp yorumlar yazıp tartışığın için? Demiyo. Aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 orospu dediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bone haklı, erkek adam göbekli olur :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 neden havadan sebepler atılmışki. belki kendine saygı babında çalışmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 mithatcan isterse arnold klonu isterse yarım dünya olsun abi niye sürekli böyle tehlikeli konuların oluyor senin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bence gayet edeleli güzel bi vücut. sporcu adam olsanız anlarsınız ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 daş bi hatunu plajda poposundan öpen arkadaş mıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 fenris said: daş bi hatunu plajda poposundan öpen arkadaş mıydı bu? iste bonecin sorusunun cevabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bone said: bao said: edit: bu tarzı da anlamak mümkün değil. herkes topic açıo alaklı alakasız yere, e bişey farketmiş, koymuş. son derece normal. bu, sırf kişiden ötürü, olur olmadık yere ayar verme sevdalısı gençliği anlayamıyorum. e naparsın insanın düşmanı fazla olunca işte attention whore'luk yapıyor adamlar :P bak burtonesk de hemen atlamış mesela. kaçar mı :D bişeyi netleştirelim: ben senin tavırlarını desteklemiyorum/tasvip etmiyorum bone. bi insan bi forumda kendince nasıl düşman edinir onu sorgulamıyorum bile. sadece karşıdaki kim olursa olsun, bazı davranışlarda bulunmamak gerekir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 mithat'ın kollar kapanmıyor yalnız. evet konuyla ilgili bi mesaj attım hepinize kapak olanzi. bone değilde x kişi açsa bu kadar hoşaf olmazdı heralde topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 10 numara fizik yapmsı eleman tebrik etmek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bodybuilding yapana gaymi olmuş demekte epey farklı bakış açısı gerektirir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 adam gay demiş ya herif kadın poposu yiyo abi ne gayı hatta herif o kadar antigayki gayın biri bi gece yanında kalsa şahin k olur çıkar, gym e giden adam niye gay oluyo onuda anlamadım konunun özü e tabi çok değişmiş anasıda değişti o değişmesinmi,m.k. olsen mi ne küççük sevimli cocuklardı bizim ev deki veletler şimdi yeni neslin en nadide taş örnekleri oldular kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 baonun dediği gibi kafa fındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sabahin 4unde tvde mithat can gorup, arastirmaci gazetecilik yapip, eski yeni fotolarini bulup, bi de ustune garip bir dusunce yazisi yazmak sadece bana mi enteresan geliyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar