zydar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 şunu merak etmişimdir. cücelerin çocukları böyle sakallı 1 metre boyunda kaslı heriflermidir? yada ne ile oynarlar? hayalleri nelerdir? hangi oyunları oynarlar? çok komik geldi düşüncesi (: paylaşayım dedim. var mı fikri olan?
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Birbirlerini çekiçle dövdüklerini falan düşünüyorum ben. haha
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hehe hep birlikte kör ebe yada saklambaç oynadığını düşünsene cüce çocukların.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Lise olsa, lise hayatları efsane olur
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ebelemec tersde, saklambac, şey vardı adı neydi, böle zincir olursu biri kosaş kırmaya calısır onu oynuyolardır, onun dışında cizik oynarlar muhtemlen, rune hesabı. var taşı gediğine oturtma gibi bi sporlarıda herhalde. bide sakal bizim gıbı cıkıyo, e bunların adam sayılışı ortalama 100 yıl zaten, anı 50 yasında falan 1 metre sakalla gezınıyolar ortada, koca adam oldum bizim cocuk dediğin yaşta evet kaslı 1 metreye 1 metre falan oluyolardır herhalde
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben Goblin'lerin bir de Elf'lerin çocukluk hallerini merak ediyorum. Gerçi Eragon'da çocuk Elf'lerin bir dediğinin iki edilmediğini ama sorumluluk da hissettirildiğini yazmışlardı.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eragorn'u kaynak olarak göstermiyelim tırt bişi o. goblinler zaten cok yasamıyo hemen buyuk oluyolar, muhtemelen avcıların artıklarını calıp cırpıp birbirleriyle kapışarak orclardan kacarak geciyodur kısa cocuklukları. elflerde sanat edebiyat muzik okculuk avcılık binicilik doğa moğa eğitim alıyodur cok disiplinli bi şekilde.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Elflerin ergenlikleri çok korkunç olur bence. Zaten kanlarında var ukalalık, böyle bi evren benim etrafımda dönüyo tavırları, bi de ergen olunca ooof of, cinayet işletir heralde(sayılarının bu yüzden az olduğunu düşünüyorum açıkçası) Cücelerin de hayatlarının toprak olduğunu düşünürsek kumdan kale yapmak, kaleden kum yapmak, kız kardeşin oyuncağını çalıp toprağa gömmek gibi ata sporlarıyla uğraşıyolardır diye düşünüyorum.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kas gücüne dayalı oyunlar oynuyorlardır. Çekiç fırlatmaya kesin gözüyle bakıyorum.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 abi bunlar zaten cüce bide cücüler arasında cüce damgası yiyen cüce çocuğu düşünsenize. ahaha cüceler cüce diyor :D :D:D:d
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bence aksine uzun boylular laf yiyodur, "eehehe noluyo ugrim yine kafan tavanamı carptı OhOHOHOHOHOHOH" şeklinde.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tabii ki. cücenin kıçı yere yakın olanı makbuldür bi kere=) (forumdaki cüce diil tabi, genel olarak dwarf ırkından bahsediyorum, no offense=)
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ne offense'ı canım , senınde gözlerin guzeldir.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Yeni masaüstü projem, Gay Dwarf warrior'ın maceraları. Bir sonraki oyunda açayım bunu.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 www.bugmansbrewery.com warhammer dwarflarının forumu. burda dwarf kültürü ve gaylik üzerine bi kac konu olması lazım uzun ve baya ciddi tartışılmış.
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 "Bacaksiz" kelimesinin nerden geldigi bulundu iste. Dwarf kinda =P Tanri cüceleri, elflere ibret olsun diye yaratmistir. dipnot: mrk ediyorum nie topicler gay muhbabetine kayiyo. Paticikte ters giden biseyler var.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 *bir takım yazılar, cümleler.* dipcevap: xun
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 xunn bloodelf mage, hmm... Bastirilmis psikolojik sosyolojik bisiler aramak istiyorum bu race in altinda.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aslında ortaçağ (aslında düşündüğüm terim bu değil ama bu saatte aklıma gelmiyor) tadındaki fantastik dünyaların tümünde sadece cücelerin değil tüm ırkların çocuklukları ve gençliklerinin büyük bir bölümü usta-çırak ilişkisindeki çırağı canlandırarak geçiyordur bence. Cücelere özelleştirmek gerekirse, madenlerde ışıkları yakan, ocakların yanmasını sağlamak, ham demir getirip götürmek, ileriki yaşlarda kaba işleri yapmak ve büyüdükçe de daha "ince" işlere yönelerek yavaş yavaş işlerinde ustalaşmak diyebiliriz cüce çocuklarının çocukluk uğraşları için. Ve bence benim çocukluğumda yapmayı sevdiğim gibi toprağı kazmayı seviyordur insanların 4-8 yaş grubuna denk gelen cüce çocukları.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 da işte cuce cocuğu 100 yasında etıskın olunca biraz işler değişiyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ya 100 yaşında yetişkin olmaları aslında biraz farklı bir olgu, mesela biz 18 yaşında yetişkin sayılıyoruz ve ortalama 13-14 yaşlarında ergenliğe giriyoruz diyelim. Onlar 100 yaşlarında yetişkin oluyorlar ama onlar da 13-14 yaşlarında ergenliğe giriyorlar. Biyolojik olarak yaşlanmada aslında ilk 20-30 sene pek bir fark yok. Akıl gelişimi olarak da pek bir fark yok. Yalnızca sosyal yaşamdaki gelişmelerini tamamlayabilmeleri açısından farklılıklar söz konusu oluyor. Zaten bu yüzden elfler, cüceler gibi uzun ömürlü ırklar insanlardan daha sakin ve tutarlı oluyor genellikle. Ben bu yargıya Wheel of Time okurken varmıştım, Ogier'lerin Loial'i hala çok genç belki de ergenlikten yeni çıkmış birisi olarak görmelerine rağmen Loial kendi gayet yetişkin bir karakter olarak çizilmişti, tabii daha "yetişkin" olamadığından o da tez canlı insani özellikler sergiliyordu. İşte tam bu noktada "insani" özelliklerin azaldığı yerde uzun ömürlü ırkların "yetişkinlik" dönemleri başlıyor. edit: yazım hatası.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 yanı bilmiyorum kac yasında ergenliğe giriyorlar, ama genel kanı 18'ın aksine daha yaslıyken girdikleri 30-40 arası, ki sosyal sorumluluk duygusuyla büyüyen bireyler genelde cüceler, cocukluklarında calıstıklarını sanmıyorum, yine yetişkinlerin sosyal sorumluluk yüklü kişilikleri buna izin vermez zaten, ama ergenliğe girdikten sonra zaten kendi istekleriyle ciddi bi cıraklık öğrencilik ilişkisi yaşıyorlardır.
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bence anne karnından direk sakkalı çıkıyor olabilmeleri muhtemeldir. ilkokul falan okuyorlarsa el işi dersinde warhammer +1 craft etmeleri olasıdır. baldurs gate oyununda "by moradin's hammer!" diye koşuşturan dwarflar geldi gözümün önüne şimdi.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 zydar said: cücelerin çocukları böyle sakallı 1 metre boyunda kaslı heriflermidir? ne alaka heh :) İnsanlar nasıl büyüdükçe kaslanıyorsa ve sakalları çıkıyorsa, cüceler de öyle işte.
Öne çıkan mesajlar