nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Dünyanın en zengin armatörlerinden Mansimov, Başkanlığa talip... Türk pasaportlu Azeri armatör Mubariz Mansimov, siyah beyazlı takımın başkanlığına göz koydu. Mansimov, göreve getirilmesi durumunda sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini söyledi. Dünyanın en zengin armatörlerinden biri olan Azeri işadamı Mubariz Mansimov, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Türk pasaportuna da sahip olan Mansimov, önceki gün siyah beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlusu İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot ile bir araya geldi. Abramoviç’in arkadaşı Toplantıda Beşiktaş’ın sorunları ele alınırken Mansimov, "Beşiktaş’ı çok seviyorum. Hedefim siyah beyazlı kulübün başkanlığı" derken, göreve geldiklerinde sadece forma göğüs reklamı olarak 50 milyon Euro vereceğini belirtti. Azerbaycan’da da bir futbol takımı bulunan ve Chelsea Kulübü’nün sahibi Abramoviç’in yakın arkadaşı olan Mansimov’un Beşiktaş’la ilgili düşünceleri şöyle: "Beşiktaş’a aşığım. Siyah beyazlı takımın Avrupa’da bir numara olması için tüm imkanlarımı kullanırım. Yeter ki, bana bu şansı versinler. Beşiktaş’ın süper yıldızlara ihtiyacı var. Eski yöneticilerden İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan ve Celal Kolot’un tecrübelerinden yararlanacağız. Beşiktaş’a gönül veren işadamlarını bir araya getireceğiz. Kulüp yönetmek, bakkal dükkanını yönetmekten daha kolay. Önemli olan üst düzey oyuncuları kadroya katmak. Beşiktaş’ın alt yapısı yıldız kaynıyor. Maddiyat önemli değil. Borcu kısa sürede karşılarız." Kaynak: Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Aha talih Beşiktaşın yüzüne güldü :D Hadi kurtuluyorsunuz Tüpçüden fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bu adama işte loca satmadılar ya bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Oha ihya olcak Beşiktaş.Tüpçüden kurtuldunuz gene hadi iyisiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Vay canına.. Ağbi bu adam neden beşiktaşa talip oluyor ki ? Ama ilginç yani, hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kalkavanlar arkasında olucak heralde de. zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 zaten avrupanın 1 numaralı takımıyız gerek yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 olsa keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tüpçü bırakmaz koltuğu..bırakırsa yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 şimdi talip derken olay başkanlık. yanlış anlaşılmasın ;) bunun yanında son seçimlerde yine kalkavanla birlikte aday olacaklardı ancak henüz kendisinin işlemleri tamamlanmamıştı. demirören de bunun önünü kapayınca olmadı. bir dahaki seçimlerde olabilir kendisi iyi bir beşiktaşlıdır bu arada. kalkavanın da yakın tanıdığı ha bir dahaki seçimlerde aday olurlar mı olmazlar mı bilemiyorum. bu haberlerin çoğu sıkış olabilir ama kendisinin geçen seçimde ilgilendiği doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 "Neyse parası veririz, yeter ki defol git" demişler. E haklı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 olsun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bi de nedanko bjk'ya nedir? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ka diye okunduğu için =) çok iyi ya bakalım gelsin daha kötüsü gelemez zaten ama parayla pulla olmaz başkanlığı grubu olmadan nasıl kazanacak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ha ka gelmedi aklıma..bejeka güzel pardon =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Azeri olmasaydı istemezdim cidden, ama şu anki aciz yerine kim gelse daha iyi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Başlıkta ama adamı bir ezme var.Niye abramoviç in arkadaşı?Niye direk ismi değil?(bu arada yazıyı ikinci okuyuşuma kadar armatör ü sürekli amatör diye okudum değişik anlamlar çıkardım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yalanlamış adam http://www.haberturk.com/haber.asp?id=86619&cat=170&dt=2008/07/18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 adam President diye imza atmış neyin başkanısın hacı sen? göz kırpıyo başkanlığa yalan olamaz olmamalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bence futbolda haksız rekabete yol açıyor böyle zenginlerin kulüplere başkan olup apra dökmeleri. Kulübün kendi döner sermayesiyle falan kazancı önemlidir. Onu arttıracak projeler yaparsın güçlendirirsin. Cash para sokmaksa haksızlıktır. FIFA yabancı sınırı gibi salak bi konuyla uğraşacağına futbolu kirleten bu para işine bi el atmalı bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Futbol dev bi sektör yatırım yapmak engellenmemeli engellenemez,böylesi bi olay benim çok hoşuma giderdi şahsen bunun beşiktaşa çok şey katacağı muhakkak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Akhlaur said: bu arada yazıyı ikinci okuyuşuma kadar armatör ü sürekli amatör diye okudum değişik anlamlar çıkardım.) +1 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 calimero said: Akhlaur said: bu arada yazıyı ikinci okuyuşuma kadar armatör ü sürekli amatör diye okudum değişik anlamlar çıkardım.) +1 löl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 forza SHREK başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gazetelerden tiksiniyorum artık. gece otururken editör arkadaşın canı sıkılıyor, bir yerlerinden sallıyor haberi, sonra 1-2 gün gündem oluyor, sönünce tekrar başka bir sallama haber geliyor. bu adamlarda ekmek yiyor ya bu memlekette helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar