funq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 saçılın!!! geldi!!!! ben yine grubumu bekliyorum, çok talihsizlikler oldu çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 O zaman dilersen akşamı bekleyelim senarious için dilersen bizde yedek adam alıp başlayalım.Lidriel den ses soluk yok onu geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 güzel oyundu..açıkçası 4lü turnuvaya ilk defa girdim.yani 8li olsa taktikler daha rahat uygulanıyor ancak 4lüde el çabul dönüyor blindlar falan herşey zor o yüzden. öte yandan madcat başta gayet güzel kazanınca parayı kullanmasını iyi bildi. son 2ye kalınca biraz dayandım ama son elde tek karta all in girme gazına gelince yalan olduk=) nese tebrikler madcat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Turnuva'da Son Durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 teşekkürler arkadaşlar,acemi şansı diye buna derim ben,bu programın linkini verdikten sonra 2-3 gün oynadım ve yeni öğrendim ama ilk defa böyle el geldi cidden kaç gündür. neyse güzel oyundu teşekkürler herkese tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 resimde de görüldüğü üzere mis gibi elim vardı da tek karta girmek gazdı evet kabul ediorum=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 benimde oynayasım var ya yedek medek hep alt sınıfa itelediniz hor gördünüz bıdı bıdı bende oynicam bende elenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Geç geleceğim demiştim. Anca gelebildim. Buralardaysanız yapalım, zaten yarın sabah tatile gidiyorum. Olmadı yedek koyarsınız oynamak isteyen bi sürü insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 6. grup maçı ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 23.07.2008 Çarşamba Maç Programı Saat : 22:00 3 - 5 - 6 - 7 - 8. Gruplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 MrMarvelous said: 6. grup maçı ne zaman? kanka geçti o eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 bu gece eğlence var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 battlekeep gmt 16.00 diyor. aman tanrım 2 si bir arada olucak oleyelelyeoyeloyelyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu gece toplanabiliriz umarım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 madmaximus u tutmaktayım ben. keşke benim pcde kaldırsaydı da şu oyunu gelebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 battlekeep iptal edilmiş. saat 21:45 de burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bu arada akşam burdayım da hangi programdan oynuyoruz link fln alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sonunda evdeyim 10 da 6. grubun maçına katılabilicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu akşam için hazır mı 8. grup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 geliyorum bu akşam 5-10 dakika gecikirim belki yedek bulmaya kalkmayın sakın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gimli black breeden ses verin?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Poker oynamayı ogretin katılırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 poker tutosu var ? ona bakabilirsin, çok bilen bi arkadaş hazırlamışşşş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 5. grup bir saate hazır olsun yada yalan olsun bende başka gruba nakil olayım artık sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar