Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KotOR MMO Confirmed!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bone said:
kotordan mmo olmaz.
yazık, rezil etmezler umarım güzelim seriyi...

KOTOR'dan yapmazlar zaten,SWG tarzı bir oyun çıkarlar ve daha önceki oyunların isminden yararlanıp alakası olmayan adamları da çekerler SW evrenine,isim seçimi harika olmuş bence,

ayrıca Mandolorian savaşlarına çekerlerse olayı 3 taraftan birini seçme imkanımız olacak ki pvp'yi aşırı geniş bir alana yayacaktır bu,

Bekliyoruz ailecek,kız kardeşimi de başlatacam bu sefer crafter kasar hıyar
Sosyal ağlarda paylaş

Satar yahu... 1 sene sonra da expansion pack le çıkar o da. hybrid class ların içinde serpiştirilir.

Jedi sistemini çok zor yaparlar. mob-npc lerde jedi olur zaten ama onlarda boss olarak olur.exar-khun gibi.(umarım doğru yazmışımdır) kitaplarını okumadım ama kotor için okumak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:
jedi class koymadıkları sürece oynanabilir olur, ama bu sefer de oyun satmaz ehe, umarım swg gibi patlamaz ama...

Icinde jedi-sith olmayan kotor donemi de sacma olur =)

Star wars mmo icin secilebilcek en uygun timeline i secti adamlar.. Swgdeki gibi story nin icine etmicek jedi olayi, rp daha saglam olcak, o donemlerdeki savaslar da pvp content icin altin degerinde.

Ama daha konusmak icin cok erken sadece atip tutuyoruz su anda =)
Sosyal ağlarda paylaş

kotor 2 çok zevkliydi, hele mandalor ile etrafta koşturup insanları kesip doğrarken kendimi çizgi romandaymış gibi hissediyorum. gerek encounterlar, gerek bina dizaynları, gerek senaryo olsun.

ancak kotor'un mmo'sunu üstelik bioware yapıyorsa ddo'dan farklı birşey olmayacağını düşünüyorum. kotor serisinin tüm o büyüsünü yoketçekler.
Sosyal ağlarda paylaş

bence hala cikip cikmicagi belli deyil hem ta ne zaman baslamis proje bi 2-3 yil daha nasil bekleriz
kotor mmo diyince niye akliniza kotor 1 ve kotor 2 geliyo
kotor mmo oyun un ilk baslangicinda ragne magnus zamaninda olmali ve sonra paketlerle baska donemlere gecilmeli
shit ve jedi bunlara katilmak icin busuru holocorn toplanmali ve her 3 ayda bi bunlarin academisinde yarisip ancak dereceye girenler jedi ve shit olmali
basli faction lar bence soyle olmali
madalorian
wokiee rup.
onderion rup.
twikli.
insanlarin gelen yaygin olduklari bi rupablic :)
xxxxxxxx (herhangibibi irkin)
xxxxxxxx (bi tane daha olsa)
cok guzel olur bide bunlar temel olmali insanlar guildler birlesip kendi faction u yarata bilmeli
shit ve jedi ler guild lere girememeli kendileri bi ozel guild olmali
toprak gezegen veya uydu da bili kisimi ele gecirme cok kazancli olmaliki pvp si cok genis olsun uzayada istasyon kurulmali ve astroid beltlere bazi seyler insa edilebilmeli
bide bu insa edilen seyleri dusmanlar elegecire bilmesifalan olsa mis
Sosyal ağlarda paylaş

Evet cengizhan katılıyorum, yani herkes jedi olamasın, sith ve jedi mucadelesi oyuna aktarılsın. Jedi yada sith olmak hardcore oyunculara nasip olsun, yani en azından hakkını verebilen bir oyuncu jedi olsun yada sith, böylece oyun kendi kahramanlarını yaratmış olur. Aslında bir çok oyuncu madem para veriyoruz bende jedi oynamak istiyorum yada sith diyecek, ama asıl noktayı kaçırıyorlar, kendi kahramanlarını yaratmış bir kotor mmo yu tercih etmek bence daha mantıklı oyuna daha büyük br lezzet katar.

Mesela jedi yada sith olmak isteyen bir oyuncunun padawan mertebesinde bir master jedi yada sith player ile belirli bir zaman dilimi geçirmesi zorunluluğunun getirilmesi çok hoş olur.

Ve pvpde illa ki item faktöründen ziyade yetenek üzerine kurulmalı. Ama jedi ve sithleri bu kategori disina almak istiyorum, onlar biraz overpower yapılmalı.

Çok güzel şeyler yapılır aslında SW evreni ile, en büyük beklentim dev! bir oyun haritası, uzay savaşlarıyla felan. Yapılacak elbette çok büyük bir sektör bu online oyunlar, SW evreni ise müthiş bir hazine.
Sosyal ağlarda paylaş

eve online ve swg oynamis biri olarak swg deki onemli hatalardan biri olarak gordugum uzay hakinda dusuncelerimi belirtmek istiyorum
hem istsayon hem gezegenli bi oyun olunca bir cok onemli ayricalikli item kazanc kapisi uzay yapilmali
yani millet uzaysiz oynu oyniyabilir ama uzayda cok mukemel seyler eklenirse millet mecbur uzaya cikar ve uzayda bol pvp olur
bunlardan biri kotor 2 de gordugunuz gibi malcore 5 gibi yerler
rare itemlere karsiyim ama eyer olcaksa oyle yerlerde olmali
gezegende dungeon olmamali ve bunu tek basina somurmek isteyen guild ler oraya gelen diyer kisilere rahat saldirmali ve hatta birkac savunma dronesi yada tower falan kurmali
uzay korsanligi cok populer ve kazancli olmali
ve swg deki gibi otomatik diyer gezegenlere gitme olmamali
onemli madenler uzayda olmali gezegendekiler adi olmali vs gibi :)neyse
kotor mmo nun sitesi forum u acilirsa bazi gorusleri belitmek gerek kayda almasalar bile yazilmali :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...