fenris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bende pek bi fark göremedim ama böyle birşey olması hakkaten absürd :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Gangren said: o zaman collector's edition "satın alalım" ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Orjinal alarak düzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben beğenmedim oyunu hiç. - optimizasyon kötü - grafikler feci göz yoruyor. Özellikle çimen + transparan yaprak üstüste gelirse vay halinize - kamera açıları ve kontrolü kötü - pathfinding rezalet - seslendirme rezalet - konu bayık, kurgu kötü Bunların dışında karakter gelişiminin suyunu çıkarmışlar. Bir dünya skill var. Denge konusunda birşey diyemiycemde o kadar fazla skille gelen karakter çeşitliliği single player için baya devamlılık sağlarmış oyun bu kadar amatör yapımı gibi durmasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 collector edition alana ayrı normal paket alana ayrı grafik nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 verilen linkteki 10 ve 11 numarali resimlere bakin arkadaslar orda fark var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=5fakNlghOJY daha önce verilen BG trailerındaki parçanın oyun içi konser hali :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 19gb indiricem 20 gb kuracam , bende 120gb hdd var kardeşim iyice boku çıktı bu teknolojinin he. 2 seneye kalmaz gb mertebesi artık eski teknoloji kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 pati ahalisi oynayan var mı? demin kurdum oyunu grafikleri elit yaptım, bir rpg'de böyle grafik yok arkadaş detayın allahı var oyunda. Pek incelemeyedim aa'yı da full'e dayayınca 4850 kastırdı oyunu çıktım bende. 2x yapınca kastırmaz belki. bu arada multi seçenekleri neler? daha doğrusu d2 deki gibin arkadaşımızla online camping yapabiliyormuyuz? aynı sorum lan içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Oynuyorum birkaç gündür. Basit bir review Bu kadar sıkıcı bir oyun görmedim, hiçbir aksiyon yok, sürükleyicilik sıfır. Bronze başladım, yaratıklar tek vuruşta ölüyor, skill kullanmıyorum bile. Hatta 20. levela kadar at üstünde geldim. İnanılmaz quest var, çok fazla ve çok gereksiz, hiçbirini okumadım, halen mainquestin ne olduğunu bilmiyorum. Harita da gösteriyor gitmen gereken yeri, çok basit olmuş. Yaratıklar inanılmaz fazla, ve her yerde aynı şeyler var, fare, örümcek, domuz, iskelet, vs. En son Werewolflar açıldı da farklı birşeyler gördük. Yapımcı firma komiklik ekleyecez diye iyice cıvıtmış, her yerde easter egg tarzı şeyler var, karakter abuk subuk konuşuyor, Sacred 1 bir dolu gönderme var falan. Bug çok görmedim ama var, patchlemedim gerçi ama yanlış hatırlamıyorsam baya büyük patchler. Harita EŞŞEK gibi, koş koş bitmiyor ve bulunan portallar inanılmaz saçma yerlerde ve hiçbir işe yaramıyor. BG eventini gördüm, güzel olmuş. Quest ödülü olarak müzisyenlerin eşyalarını silah olarak veriyor. Blind Guardian diye rare (legendary?) silah veriyor quest. Yanında 4 tane daha item veriyor aynı seviyede. Karakter geliştirme de güzel değişiklikler var, Diablo 3'te gelecek olan Skillere Rune ekleme, Sacred'da farklı ve daha limitli şekilde var. Her skillinize farklı özellikler verebiliyorsunuz (knockback, secondary effect, range, +damage, aoe damage, vb.) L20'ye geldim ama sıktı açıkçası, diğer karakterlere de şöyle bir baktım ama 2 - 3 gün sonunda şu anda oynamak istemiyorum. Öyle yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sacred 1 fena degildi ya bir diablo klonu olarak, yapımcıları mı degişti adamlar toptan nihilist mi oldular nasıl bu kadar korkunç bi oyun ortaya çıktı hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Üzüldüm de ben oynarken bi ara, korkunç bir emek harcamışlar oyuna. Act 1'de 100'den fazla quest var, mainquest var, 2 tane epic-quest denilebilecek (ne side quest, ne de main-quest, yaklaşık 20 tane questlik chainler) Bi ton relictir, skilldir, itemdir, jeweldır şey var ama oyun hiç zevk vermiyor. Sacred 2'den sonra, Wolverine yükledim, dedim ohh be oyun varmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ya o kadar da fena değil gibi,oyunsuzlukta iyi gidiyo,oynuyorm ben bu aralar.yalnız karakterlerin konuşmaları inanılmaz gereksiz ve aptalca olmuş,özellikle shadow warriorınki.sırf o aptal konuşmalar yüzünden sildim shadow warrior'ı,gittim seraphim açtım,boş boş konuşmuyo hatun,daha seviyeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 oynuyorum da şu ara.. güzel ya. zaman geçirmece öyle sürekli oynamalık değil ama 1 kere oynanır bırakılır orda. ayrıca bence rp yapsalar daha iyi olurdu.. "GIVE ME EXPERIENCE POINTS!!" diye kükreyince warrior, atmosferden eser kalmıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Bunun yerin titan quest öneriyoruz ki bu berbat bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 abartma lem, o kadar kotu degil ben bitirdim bunu.. hicde fena degil yani. titan quest daha iyi gibi acik ama deli fark yok arada. titanin item olayini sevmedim devamli etek etek etek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 zuh zuh zuh: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/unskippable/5682-Sacred-2-Fallen-Angel unskippable ekibi intro üstüne video hazırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar