BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 seven sevmeyen herkese güle güle...bazı bilmem kaç yaşına gelmiş ama laf sokma dışında işi olmayan kişiler yüzünden bidaha bşi yazmıcam paticikte...(en azından mmo ve eğitim bölümleri dışında) istemeden kırdııım kişilerden özür diliyorm...hoşçakalın P.S PAINTBALL a gelicem onda warım hertürlü =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mühim olan onların senin zayıf noktalarına yüklenip seni kışkırtmaları değil senin bunları bilip kendini tanıman.Çok insan deneyebilir laf sokmayı ama sen istemedikçe hiçbiri seni rahatsız etmemeli.Bunları eğer o kişilerin tavırlarına kırıldıysan diye dedim.Sadece sıkıldıysan bu durumlardan en iyisini yapmışsın.Bi de pati uo shard ı açsa ya şöyle güzel birşeyler oynasak yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Dur boaç gitme! Bütün birimleri senin oraya yönlendiriyoruz şimdi, bizi terketme =( http://img509.imageshack.us/img509/4859/axecop2cy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Burak bu fotodaki sensen arkadaşlığımı kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 axedice said: Bütün birimleri senin oraya yönlendiriyoruz şimdi bu benim esprim sıkarım topuğuna axe saesçs filan yazsan mesajın altına neyse hoşçakal boach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Pyro said: Burak bu fotodaki sensen arkadaşlığımı kesiyorum. Ahahah abi konsepti atlıyosun ama. "Care" police sdf Neyse al mektuplarını ver mektuplarımı madem. ya of sae çık aradan. Topluma mal olmuş bi espiri o, olgun davran biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Abi hakikaten çok kötü ya, şok geçirdim. Hakket nolifer tipi de var, inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Beyler dram var diye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Adam no lifer dedi bana ya.. Bırakıyorum forumu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 arkadaş burdan karizmayı yaptı ama garbageda hala fırtına gibi esiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 orası garbaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 axedice said: Adam no lifer dedi bana ya.. Bırakıyorum forumu =( Sildim msnden sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 elesso said: arkadaş burdan karizmayı yaptı ama garbageda hala fırtına gibi esiyo. tabi canımmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 nere la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ilgi,ilgi,ilgi Tuuut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yav said: ilgi,ilgi,ilgi Tuuut teşekkür ederim amacıma ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 O zaman gidebilirsin, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 egitim bolumune de yazamicaksin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nooldu boach acaba? gitti mi hakkaten? banko fake bi nickle aramızdasın boach, ruhun burda, bilioruz bunu. ama kal zaten. gitme. pati senle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 aquila said: egitim bolumune de yazamicaksin galiba.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar