mono Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 geym gayd cikmis http://www.dcuniverseonline.com/gameguide/pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 TÜRK GUILDI KURUP TÜM TÜRKLER AYNI ÇATI ALTINDA TOPLANIP BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM. ÇÜNKÜ YABANCILARDAN HAYIR YOK. EĞER BU OLUŞUŞUMA KATILMAK ISTIYORSANIZ YAZIN. AYRICA KENDI BOLUMMUMUZ ISTIYORUZ. diyen yok mu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 heheh kesin cikar 1 aya YENICERI CASTIZ LIG bakalim pvp serverinda sehirde gezerken falan komik kapismalar bekliyorum bu oyundan... sokakta gezen masum heroe bulup gokyuzunden bombalama dalmaca falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 acilmis galiba hadi bakalim..son 1.5gb :( isim kapamicaz tueh eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 acildi saat 18 de , de ben daha karakter secemedim ac sil ac sil yeniden yarat. iyi gibi oyunun oynanabilirligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 benimde öle olacak gibi oyunu aldık yükledik ama powerlar hakkında en ufak fikrim yok hangisi gözüme hoş gelirse onu açacam.Tabi bide görünüş varki benim gibi görünüşe acayip önem veren bi adam için en azından 1 saat gidecek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Giriyorum şimdi bende oyuna ilk pve de açıcam karakter sonra geçicem pvpye. Birde Hero mu oynaycaksınız siz villain mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gorunusum degisti direk :) itemizasyon etkiliyor giydiklerinizi yarattigimdan daha guzel oldu su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ss vs. bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben villian açacam sanırım pve de oyunu biraz öğrenip pvp ye geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 pve de hero tarafindayim supermanin ciragi olarak basladim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 villian olsaydın gelirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Champions Onlinedan sonra bu oyunun char creatorında hayal kırıklığına uğradım. Onun dışında hoşuma gitti oyun şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 almaya değer oyun mu acaba steam'den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 birkac sn sonra girecegim acil reel life cagrisi uzerine dloadu biraip anca gelebildim.. ben direk pvp server zorliyacagim..villian lex luthor tarafinda...mentor falan fiskos secerken en cok takildigim ileride endgame iconic armor lar kismi...secitigniz mentor ne tip iconis armor verirsa onu giyiyorsunuz...bazilari daha havali bazilari eh meh. ama oyunda enteresan birsey okudum (simdi gircem bakcam eheh) istedigin kiyafet vs sec onun statlerini kullaniyorsun ama gorunuste neyi renk olarak yada kiyafet olarak istedigini giymene iizin var gibi okudum durun bi deniyim su sicaksa soyliyim.. ps. su gokyuzunden baliklama dusmanin tepesine BAM diye binme olayini yapsam, sokagin ortasina gomsem adami yeter bana pevepe de eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 uk keyboarddayim typolar affola.. hangi server ve ne taraf insanlar yazarsa katilim olur belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 europ-pvp deyim ben. villian-lex amca mentor bu combolar cok kasıcı ya, klavye ile baya zor olacak gibime gelio bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 40-70 saatte level cap'e ulaşılıyormuş. tam benlik bir mmo galiba bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 en çok dmg veren power hangisi? op olalım bi oyundada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aha şu lafı her mmo bende derim ama sonra vazgeçip gidip en yeto classı açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hehe bende eu pvp de villian...nick mono (kaptim ismi hehe) bide pve de mono acarim herhal onuda heroe yapem bare.. simdilik oyun eglenceli gidiyo...action mmo lafini anlamaya basladim betadan jonq un dedigi gibi mouse dusmani oyun...wow da1111212212128383838 falan spamlemektense biraz daha mouse da klik tabanli ama hosuma gitti,...ilk pvp mi yaptim bile 4 artis kahraman basti noob villian bolgesini..bitanesini havaya kaldirip kenardaki polis arabasini agzina yazdim oldu bitti gitti :) mental/staff/fly/lex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 batman olabiliyor muyuz oyunda? ninja+gadgeteer gibi yani? yoksa her karakter birbirine benzer şekilde sade hack&slash mi oluyor oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 olursun, jimnastik, gadgets, tekme tokat gitmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 acrobatics gadgets martial arts oluyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hatta sanirim bi mod var lvl 10 dami ne aciliyor..oyundaki mega kahramanlari kullanip pvp yapabiliyorsun keyfine..joker batman falan fiskos.. batman tadinda bi karakter acip hatta endgamede baya havali batman benzeri bir armora sahip oluyorsun..bat'in muritleri gibisinden logolu falan..(supe ve digerleri icinde mevcut) gadget ile mental agaci sanirim pvp de en cok is yapacak agaclar gibi..controller class olarak geciyor stun ve turevi seyleri yapiyor..her class dps yapabiliyor o da iyi olmus kimse aglamasin diye..bilemedim OP bi class kesin vardir ortaya cikacaktir..ama betadan insanlarin yazdiklarina gore baya degiskenmis.. bu arada launch a yetistirilemeyen bi sonradan eklenicek bir dolu power set mevcut sanirim...atomic/light/electric vsvs..soe gene sicmazsa eger, fena bir oyuna benzemiyor cidden..endgame e bakmak lazim... 280mb patch cikmis hayirli olsun. ps. metropolisde soyle hazir ucma falan varken gokyuzune ciktim sehir gta gibi bu arada..open world pvp/gank vs baya keyifli olur gibi..(itiraf ediyorum adamin kafasina araba kamyon atmak vardi aklimda, birde su bombalama dalma olayini cozdummu parasini cikarticak oyun benim icin eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar