Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Hayır nvidia.Bende en ufak bir soun olmuyor şahsen.Çok rahat oynuyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aranızda bu oyunu ps3'ten oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Oyun konsollarda düşünülerek hazırlanmış zaten UI den direk anlaşılıyor. Konsoldan oynayanlar pek zorluk çekmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Evet.Ha bu arada oyunu uzun zamandır oynamayanlar için söyleyeyim.Chat sistemi filan çok düzeltilmiş.Artık çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor.Eskiden olsa esc chat yaz of of uğraş dur eziyetti ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Kesinlikle ya chat sistemi bir MMO da ne kadar önemli olduğunu bu oyunda anlamıştım. Hani SWG , EQ gibi bir sürü sağlam chat sistemi yapmış adamlar bunda niye boyle dandik bisey yapmışlardı aklım almıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 indirmeye değer mi aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 f2p olmuş, merak ettim indiriyom ama bayramdan sonra oynayabilicem anca ehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 böle manual vurmalı mmoları hiç sevmiyorum yaw. warhammer wow gibi otoataklı falan olmalı bence mmo dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 madem ücretsiz, ben de bir deneyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 oyun ne kadar free? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Oynanabilirliğe etki eden bir kısıtlama yok.Ya para sınırı , çanta sınırı , karakter slotunda sınır var gibi...Para sınırı bir etki etmiyor çünkü oyunda parayı çok az kullanıyorsun.Diğer kısıtlamalar zaten çok önemli değil ve en önemlisi hiçbir quest , duo , alert, raid kısıtlaması yok.Bir tek işte yeni gelen green lantern dlc pack olmuş.Satın alman gerekiyor o kadar.İlerde tabiki çıkar yeni dlc packler ama şuan güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 f2p olduktan sonra bilgisayar ile uğraşmamak için Ps3'te DC Online oynayayım dedim. ama psn de DC online a tıkladığımda no content yazısı çıkıyor. oynayan var mı bu oyunu? ne yapmalı yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 PS3 the olması ne kadar ilginç diye bakarken SOE'yi fark ettim. Aman benden uzak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 KingV said: f2p olduktan sonra bilgisayar ile uğraşmamak için Ps3'te DC Online oynayayım dedim. ama psn de DC online a tıkladığımda no content yazısı çıkıyor. oynayan var mı bu oyunu? ne yapmalı yardımcı olabilir mi? oyun 17,5gb filan, ps3 hdd israfı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 320 gb hard diski var ps3ümümn ve boş. sadece 8 mbt ile kaç saatte indiririm diye düşündüm sen böyle diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 şimdi giriyorum da, herkes eu sunucusunda herhalde değil mi? nüfus konusunda sıkıntı var mı eu'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ben de şöyle bir bakıyım diyordum bu aralar, grind falan gerektirmediiğini duydum. Gameplay'de fena görünmüyor. Öyle hardcore yapacak vaktim yok o yüzden casual olması da iyi. Nüfus sıkıntısı falan yok değil mi? Oynanır yani hala? Edit: Steam üstünden mi yüklesem daha iyi, yoksa kendi sitesinden mi indirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bir de hiro musunuz vilyan mısınız heh? steam achi'leri var diye steam'den indirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 populasyon nasıl doluysa bende ara ara oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 öğlen saatlerinde 6000 kişiye kadar sıra bekliyorum.Ufacık bir quest bölgesinde sadece ben villianım mesela 15 kişiye yakın villian ve gang yapmak için çırpınan bir 10 kişiye yakında hero oluyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 oooo iyimiş gece bırakayımda yüklesin yarın girerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Sırayı aşmak için yapılabilecek birşey var mı? Mesela orda $15'e legendary access'mi öyle birşey gördüm, bu server queue'larda yardımcı oluyor mu bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 eu pve sunucusundayım ama ben bu kadar lagli bir mmo görmedim, umarım geçici bir durumdur. değil pvp pve bile kastırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Gideriyorlar yavaş yavaş sorunları ya.F2p olduktan sonra başladı.Server kapasitesi artırdılar sanırım dün gece.Bu sayede sıra yarıya düştü en azından.Hallederler sanırım lag olayınıda...Sürekli olmuyor oda.Arada bir geliyor oyundan bezdiriyor gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 valla ne zaman düzerltirler bilmiyorum da skyrim çıkana kadar oynarım demiştim ama olacak gibi değil. görmediğim moblardan yediğim dmg'yle ölüp, dirilince dirildiğim yerde gene görmediğim moblardan gelen dmg'yle ölüp (uçuyorum bu arada güya) gene reslenince gene görmediğim moblardan gelen dmg'yle ölünce kapadım bıraktım valla. ileride tekrar bakarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar