Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DC Universe Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet.Ha bu arada oyunu uzun zamandır oynamayanlar için söyleyeyim.Chat sistemi filan çok düzeltilmiş.Artık çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor.Eskiden olsa esc chat yaz of of uğraş dur eziyetti ya...
Mesaj tarihi:
Kesinlikle ya chat sistemi bir MMO da ne kadar önemli olduğunu bu oyunda anlamıştım. Hani SWG , EQ gibi bir sürü sağlam chat sistemi yapmış adamlar bunda niye boyle dandik bisey yapmışlardı aklım almıyordu.
Mesaj tarihi:
Oynanabilirliğe etki eden bir kısıtlama yok.Ya para sınırı , çanta sınırı , karakter slotunda sınır var gibi...Para sınırı bir etki etmiyor çünkü oyunda parayı çok az kullanıyorsun.Diğer kısıtlamalar zaten çok önemli değil ve en önemlisi hiçbir quest , duo , alert, raid kısıtlaması yok.Bir tek işte yeni gelen green lantern dlc pack olmuş.Satın alman gerekiyor o kadar.İlerde tabiki çıkar yeni dlc packler ama şuan güzel yani.
Mesaj tarihi:
f2p olduktan sonra bilgisayar ile uğraşmamak için Ps3'te DC Online oynayayım dedim. ama psn de DC online a tıkladığımda no content yazısı çıkıyor. oynayan var mı bu oyunu? ne yapmalı yardımcı olabilir mi?
Mesaj tarihi:
KingV said:

f2p olduktan sonra bilgisayar ile uğraşmamak için Ps3'te DC Online oynayayım dedim. ama psn de DC online a tıkladığımda no content yazısı çıkıyor. oynayan var mı bu oyunu? ne yapmalı yardımcı olabilir mi?

oyun 17,5gb filan, ps3 hdd israfı olur.
Mesaj tarihi:
Ben de şöyle bir bakıyım diyordum bu aralar, grind falan gerektirmediiğini duydum. Gameplay'de fena görünmüyor. Öyle hardcore yapacak vaktim yok o yüzden casual olması da iyi.

Nüfus sıkıntısı falan yok değil mi? Oynanır yani hala?

Edit: Steam üstünden mi yüklesem daha iyi, yoksa kendi sitesinden mi indirsem?
Mesaj tarihi:
öğlen saatlerinde 6000 kişiye kadar sıra bekliyorum.Ufacık bir quest bölgesinde sadece ben villianım mesela 15 kişiye yakın villian ve gang yapmak için çırpınan bir 10 kişiye yakında hero oluyor (:P)
Mesaj tarihi:
Gideriyorlar yavaş yavaş sorunları ya.F2p olduktan sonra başladı.Server kapasitesi artırdılar sanırım dün gece.Bu sayede sıra yarıya düştü en azından.Hallederler sanırım lag olayınıda...Sürekli olmuyor oda.Arada bir geliyor oyundan bezdiriyor gidiyor :D
Mesaj tarihi:
valla ne zaman düzerltirler bilmiyorum da skyrim çıkana kadar oynarım demiştim ama olacak gibi değil. görmediğim moblardan yediğim dmg'yle ölüp, dirilince dirildiğim yerde gene görmediğim moblardan gelen dmg'yle ölüp (uçuyorum bu arada güya) gene reslenince gene görmediğim moblardan gelen dmg'yle ölünce kapadım bıraktım valla. ileride tekrar bakarım belki.
  • Yeni Oluştur...