bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 backround: Pati ye yıllardır girmezdim. Kardeşim girip de ne buluyo onu da pek çözemezdim. Şu forum nasıl insanı sarıo anlamak mümkün değildi. Bi iki kere acc. almayı denediysem de alımlar durdurulmuştu, kaldı öle. O modaretör neyin oldu, bişeyler oldu, ama bnm hiç ilgimi çekmiodu. Sonra bi tekrar uo ya mı başlasam dedim. patidekiler napıo die bi bakiim fln derken, bi anda artık patiye girer olmuşum. kendi bölümümü bulmak biraz zaman aldı, oraydı buraydı derken konu dışının benlik olduğunu farkettim. arada da kişisele takılırım dedim. bi iki topic açayım dedim, garbage lık oldu. üzüldüm. çöpe mi layık görüldü o kadar yazdık da dedim. the twist ve aydınlanma: bugün, garbage lık olan topicimin trollenişi takip ederken, milletin burda da topic açtığını farkettim. du onu takip edeyim, bunu takip edeyim derken saatler olmuş. anam ne eğlenceli bölümmüş. ben bugüne kadar burası lanetlenen topiclerin son durağı sanıomuşum. e burada da millet topic açıomuş. gerçi yarısı post kasmak için boş boş "agughgau" die post atıomuş ama olsun.muş. kısaca: garbage ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bao said: gerçi yarısı post kasmak için boş boş "agughgau" die post atıomuş ama olsun.muş. tebrik ediyorum kendinle yüzleşebildiğin için; ancak bu kısım olmamış hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hele şükür diyesim var ama doğru yolu bulmanı takdir etmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eh olduğu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Burada atılan postlar sayılmıyor. Tamamiyle amatör ruhla mesaj atıyoruz yani. Karanlık tarafa hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yeni mi anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne topikler gördüm içinde post yoktu, ne postlar gördüm içinde topik yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 üşenmeden bunu mu yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 auhguahuahgu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Kojiroh said: auhguahuahgu dogrusu ilk mesajdaki gibi "agughgau" olucaktı. Game Over. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hello bao, i wanna play a game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Az biraz çeşit lazım ki gerçekçi olsun di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Redeagle said: Burada atılan postlar sayılmıyor. Tamamiyle amatör ruhla mesaj atıyoruz yani. Karanlık tarafa hoşgeldin. http://img148.imageshack.us/img148/681/cometothedarksidexc0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 burda ki postların ayrı sayımları olsa daha güzel böyle en çok msj atan 10 kişide mesela sinek olsa resminde çöp adam bi title falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben o yuzden ban yedım galıba. 30 posttan 1k madalyasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Alaaam ne gereksiz işler yapan adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 şu an burda olma amacın ne dev? hangi büyük projeye imza atmak üzeresin? boşuz ki geldik biraz vakit öldürüyoruz şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kirletilmis bir ruh daha aydınlandı ve kurtuldu darısı dıgerlerınınde basına garbıctan geldık garbıca donecez eyyyyyyyyyyyymeeennnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 said: Burası benim evimmiş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kesinlikle. bu arada point charge'dan quiz var yarın .çözmlü soru varmı ardeth help plz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 garbage insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 "garbıç bi yaşam biçimidir" endonezya atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar