ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -fetocan desteği -koyun gütme yeteneği -koltuğa doğru salınacak 93 adet kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Arnold açtı bunları başımıza. İlk o olmuştu de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 milletvekili olsa hadi diyecem ulan yazik degil mi o sakarya halkina, ne anlar adam sehir planlamasindan insaattan vs ulan yada bu oyuda sakaryalilar verecek, surunsun lan hepsi anasini satayim, hepsine mustehak dangalaklar surusu (giderde sabani hakani yani baskan secelerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 belediye başkanının ne işi olur şehir planlamakla. adam belediye başkanı olacak, yani idareci. adamın işi doğru insanların işlerini düzgün yapmasını sağlamak. ha hakan bunları yapabilir mi, onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sakaryaya mübahtır böyle başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Naim Süleymanoğlu da adaydı bi ara istanbulda bi yerlere. Barış Manço da olmuştu zamanında rahmetli. Normal şeyler bunlar, partiler adamların popülaritelerini (of nasıl kastım şunu yazmak için, n defa backspace) sömürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mendoza said: İnşallah GS ye başkan olur İnşallah GS ye başkan olur İnşallah GS ye başkan olur (Fenerliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 forgiver said: belediye başkan aday eğitimi http://www.haber262.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1583&Itemid=431 -Türk Vatandaşı olmak, -25 yaşını doldurmuş olmak, -En az İlkokul mezunu olmak, -Yükümlü olduğu askerlik hizmetini yapmış olmak,(Muaf olanlar aday olabilir) -Kısıtlı olmamak, -Kamu hizmetlerinden yasaklı olmamak, -Taksirli suçlar hariç, toplam bir yıl veya daha fazla hapis veya süresi ne olursa olsun ağır hapis cezasına hüküm giymiş olmamak kriterler bunlar Zıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bitirdi mi ki ilkokulu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gerci gerizekali amerikalalir da gittiler arnold i vali sectiler demokrasi boyle bisey iste -_- beckham aday olsa onuda secerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Lopeth said: sakaryaya mübahtır böyle başkan sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bi ben kaldım benide politikaya alın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 herhangi bir sporcunun yada sanatçının aday olmasında garip bir durum yok. önemli olan aday olanın ve seçilen insanın kültürlü ve eğitimli olması. sonuçta yönetici olacak. önemli olan etrafındaki insanları kontrol etmesi ve denetimi sağlaması önemli. bir sürü danışmanları vs olacak. ha hakan şükür nasıl yapar bunu. yapamaz tabi. ABDullah ve erdoğandan alacağı emirler doğrultusunda sıradan bir maşa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hiç şaşırmadım nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Lopeth said: sakaryaya mübahtır böyle başkanaynen..öğrenci taşlıyıp depremi siz yaptınız diyen tipler fetodan elçi olarak hakanı alsınlar takılsınlar işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 GS'ye başkan olabilmesi için bile Galatasaray Lisesi mezunu olması lazım. Belediye başkanı olması için bi bok olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 olur allahın izniyle.. bide fetonun fgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sakaryada hakan Ankarada melih istanbulda topbaş izmirede bi tane fetocan biri diğer büyük şehirlerede serpiştirdin mi durmak yok yola devam ne günlere kaldık Hakan Şükürden futbol yorumcusu bile olmaz Allah'ın izniyle mübarek günlerde Fenerbahçeyi yeneceğiz diyen adamdan ne beklenir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Edit : Her halk kendi akılsız başının cezasını çeksin.Acımak yok fakire.Acımak yok haksızlığa düşene.Herkes tepkisini koyacak kardeşim... 1 kömür uğruna ne hakları var körpe çocukları aç bırakmaya,anaları babaları geçim sıkıntısına düşürmeye ( kendileri gibi )... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 senin belediye baskanligi hakkinda hic bir fikrin yok bunu diyorum, biri ortagim olmak uzere cok yakin belediye baskani tanidiklarim var, net diyebilirimki sehir planlamasindan , bulundugu bolgenin gelisiminden anlamayan belediye baskani olmasin. kaldiki akp fetocan savunucam diye bu kadarda dusmeyin huun said: belediye başkanının ne işi olur şehir planlamakla. adam belediye başkanı olacak, yani idareci. adamın işi doğru insanların işlerini düzgün yapmasını sağlamak. ha hakan bunları yapabilir mi, onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 BloodyBeast said: Mendoza said: İnşallah GS ye başkan olur İnşallah GS ye başkan olur İnşallah GS ye başkan olur (Fenerliyim) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yaw bu adam olmaya baskan olur tamam ama ne bilicek belediye yonetimini yaw. acayp bişi yani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yalan haber...lig tv de konuştu adam devam edicem futbola die...ve yurtiçi kesinlikle düşünmüorm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 BoaCh said: yalan haber...lig tv de konuştu adam devam edicem futbola die...ve yurtiçi kesinlikle düşünmüorm diye Paticikte adettir , haber yalan veya doğru sorgulanmadan kesinleşmiş şekilde mesajlar ve laflar atılır. SOnra da hiç olmamış gibi devam edilir. Bu arada Viktor'un "bu gerizekalı halk" lafı da gayet sinirimi bozdu. Burda kendini aşan kişiler var. Halka gerizekalı deniyor toptan bunu biri diyebiliyor ulu orta ve kimsede tık yok. Hepiniz gerizekalımısınız da buna tepki vermiyorsunuz , kabulmu ediyorsunuz anlayamadım ? Bu lafı duyduğunda bir siniri bozulan ben mi oluyorum , bende mi gariplik var yoksa bunu söyleyenlerde ve buna tepki göstermeyenlerde mi ? Kusura bakma viktor bunu söyleyen biri olarak o lafı hakkıyla sana iade ediyorum ve saygısızlığın kendini aşmış diyorum. said: 3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez. Türk halkına toptan gerizekalı demek , rencidemi eder başka birşeymi yapar size kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Şu lafı başkası söylese eyw derdim ama söyleyen sen olunca Horizon aklıma direk siyaseti getiriyorsun. Boş şeylere takılıyosun. Seni şöyle alalım http://www.akpartiforum.com/index.php misyonerliğin burda işlemiyor mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar