Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Şükür Belediye Başkanı Oluyor.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:
belediye başkan aday eğitimi
http://www.haber262.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1583&Itemid=431

-Türk Vatandaşı olmak,
-25 yaşını doldurmuş olmak,
-En az İlkokul mezunu olmak,
-Yükümlü olduğu askerlik hizmetini yapmış olmak,(Muaf olanlar aday olabilir)
-Kısıtlı olmamak,
-Kamu hizmetlerinden yasaklı olmamak,
-Taksirli suçlar hariç, toplam bir yıl veya daha fazla hapis veya süresi ne olursa olsun ağır hapis cezasına hüküm giymiş olmamak

kriterler bunlar

Zıh.
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir sporcunun yada sanatçının aday olmasında garip bir durum yok. önemli olan aday olanın ve seçilen insanın kültürlü ve eğitimli olması. sonuçta yönetici olacak. önemli olan etrafındaki insanları kontrol etmesi ve denetimi sağlaması önemli. bir sürü danışmanları vs olacak.

ha hakan şükür nasıl yapar bunu. yapamaz tabi. ABDullah ve erdoğandan alacağı emirler doğrultusunda sıradan bir maşa olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Edit : Her halk kendi akılsız başının cezasını çeksin.Acımak yok fakire.Acımak yok haksızlığa düşene.Herkes tepkisini koyacak kardeşim...

1 kömür uğruna ne hakları var körpe çocukları aç bırakmaya,anaları babaları geçim sıkıntısına düşürmeye ( kendileri gibi )...
Sosyal ağlarda paylaş

senin belediye baskanligi hakkinda hic bir fikrin yok bunu diyorum,

biri ortagim olmak uzere cok yakin belediye baskani tanidiklarim var, net diyebilirimki sehir planlamasindan , bulundugu bolgenin gelisiminden anlamayan belediye baskani olmasin.

kaldiki akp fetocan savunucam diye bu kadarda dusmeyin

huun said:
belediye başkanının ne işi olur şehir planlamakla. adam belediye başkanı olacak, yani idareci. adamın işi doğru insanların işlerini düzgün yapmasını sağlamak. ha hakan bunları yapabilir mi, onu bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

BoaCh said:
yalan haber...lig tv de konuştu adam devam edicem futbola die...ve yurtiçi kesinlikle düşünmüorm diye

Paticikte adettir , haber yalan veya doğru sorgulanmadan kesinleşmiş şekilde mesajlar ve laflar atılır. SOnra da hiç olmamış gibi devam edilir.

Bu arada Viktor'un "bu gerizekalı halk" lafı da gayet sinirimi bozdu. Burda kendini aşan kişiler var. Halka gerizekalı deniyor toptan bunu biri diyebiliyor ulu orta ve kimsede tık yok. Hepiniz gerizekalımısınız da buna tepki vermiyorsunuz , kabulmu ediyorsunuz anlayamadım ? Bu lafı duyduğunda bir siniri bozulan ben mi oluyorum , bende mi gariplik var yoksa bunu söyleyenlerde ve buna tepki göstermeyenlerde mi ?

Kusura bakma viktor bunu söyleyen biri olarak o lafı hakkıyla sana iade ediyorum ve saygısızlığın kendini aşmış diyorum.

said:
3. Din, dil, ırk, cinsiyet ve sınıf ayrımı yaparak insanları küçük düşürmeye ve rencide etmeye yönelik mesajlar foruma gönderilemez.

Türk halkına toptan gerizekalı demek , rencidemi eder başka birşeymi yapar size kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...