Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
@Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :)

yani tamam da, kratos ondan daha iyi diyemezsin. güneş bir bardak sudan daha iyidir diyebilir misin? veya klavye harddiskten daha iyi? olmaz, onu demeye çalışıyorum, olmaz.
Mesaj tarihi:
Dev said:
nileppezdel said:
@Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :)

yani tamam da, kratos ondan daha iyi diyemezsin. güneş bir bardak sudan daha iyidir diyebilir misin? veya klavye harddiskten daha iyi? olmaz, onu demeye çalışıyorum, olmaz.

Tamam MGS fanboiları da diyemez değil mi :D
Mesaj tarihi:
God Of War bana Gods klasiğini anımsattığı için çok severim.
Her ne kadar button sequence olayı çok dallama bişi olsa da, aksiyon hatırına katlanıyorum.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Dev said:
nileppezdel said:

Tamam MGS fanboiları da diyemez değil mi :D

mgs fanboyları çıkıp da snake kratos dan iyi diyecek tipte adamlar değiller zaten.
Mesaj tarihi:
@dev: Ha değiller tabii. Dünyanın en iyi oyunu rörörö demek direk daha iyidir demek zaten. En iyilerinden biri ama kişiden kişiye değişir desinler yani.

MGS4 oynamayn, sevmeyen ölsün rörörö de yine bu arkadaşlarca sarfedilen bi cümledir :D
  • 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu son in game video nedir abi?

ben böyle bişey görmedim ya, grafikler aşmış ötesi oyun aşmış ötesi of ps2 de 2 yi tekrar bitirme kararı aldım şimdi.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...