Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
@Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :)

yani tamam da, kratos ondan daha iyi diyemezsin. güneş bir bardak sudan daha iyidir diyebilir misin? veya klavye harddiskten daha iyi? olmaz, onu demeye çalışıyorum, olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
nileppezdel said:
@Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :)

yani tamam da, kratos ondan daha iyi diyemezsin. güneş bir bardak sudan daha iyidir diyebilir misin? veya klavye harddiskten daha iyi? olmaz, onu demeye çalışıyorum, olmaz.

Tamam MGS fanboiları da diyemez değil mi :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Dev said:
nileppezdel said:

Tamam MGS fanboiları da diyemez değil mi :D

mgs fanboyları çıkıp da snake kratos dan iyi diyecek tipte adamlar değiller zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...