nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Zorunda lan bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Demekki tersten zeplinin zevklerine birtek biz tükürmüyormuşuz. WTB LAN party acilinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nileppezdel said: @Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :) yani tamam da, kratos ondan daha iyi diyemezsin. güneş bir bardak sudan daha iyidir diyebilir misin? veya klavye harddiskten daha iyi? olmaz, onu demeye çalışıyorum, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Herşeyin başı sağlık arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Dev said: nileppezdel said: @Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :) yani tamam da, kratos ondan daha iyi diyemezsin. güneş bir bardak sudan daha iyidir diyebilir misin? veya klavye harddiskten daha iyi? olmaz, onu demeye çalışıyorum, olmaz. Tamam MGS fanboiları da diyemez değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 God Of War bana Gods klasiğini anımsattığı için çok severim. Her ne kadar button sequence olayı çok dallama bişi olsa da, aksiyon hatırına katlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 güzel bişey button sequence bence bone, kontrollerden sıkılmamamı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 nileppezdel said: Dev said: nileppezdel said: @Abi senaryoya bakınca bir senaryonun olması gerektiği gibidir belki ona lafım yok. Güzel diyaloglar, sürprizler falan hoş tamam da bana hitap etmiyo, etmek zorunda da değil yani :) yani tamam da, kratos ondan daha iyi diyemezsin. güneş bir bardak sudan daha iyidir diyebilir misin? veya klavye harddiskten daha iyi? olmaz, onu demeye çalışıyorum, olmaz. Tamam MGS fanboiları da diyemez değil mi :D mgs fanboyları çıkıp da snake kratos dan iyi diyecek tipte adamlar değiller zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yahu MGS'nin, GoW 3 başlığında işi yok biladerler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 @dev: Ha değiller tabii. Dünyanın en iyi oyunu rörörö demek direk daha iyidir demek zaten. En iyilerinden biri ama kişiden kişiye değişir desinler yani. MGS4 oynamayn, sevmeyen ölsün rörörö de yine bu arkadaşlarca sarfedilen bi cümledir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Geyik ile ciddi cümle arasındaki farkı anlayamayacak zeka'damısın arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hişşş hişşş arkadaşım sakin, ikiniz de ayrıl bakiyim, uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ssj4songoku said: Geyik ile ciddi cümle arasındaki farkı anlayamayacak zeka'damısın arkadaşım? Ben de geyik yapıyorum ama ya :( Hem MGS'ler de güzel, kötü değil. Bana ters ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 video'su yayınlandı. novo trailer Manyak yapmışlar ya. Tam beklediğim gibi X( resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sonuna kadar heycanla oynadıgım.hatta ps3 almamdaki en buyuk sebeplerden biri gow dur.bu oyun çok degişik.insanı baglıo kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hakatten guzel duruyor. Insallah imba cikar, benim de ps3 almam icin bir neden cikar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Valla, PS3 almaya ikna etti beni ciddi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 I AM THE GOD OF WAAAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 hd trailerini indirdim ps e.ve yine hayran oldum :) gaza geldim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 1. oyun kadar kısa olmasa da 2. gibi uzun olsa. Çakılıp kalsak başında 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu son in game video nedir abi? ben böyle bişey görmedim ya, grafikler aşmış ötesi oyun aşmış ötesi of ps2 de 2 yi tekrar bitirme kararı aldım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 God of war 3 ile ilgili türkçe bir sitede açildi. www.gowtr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 EF-SA-NE Konsol aldırma sebebi oyun. http://www.gametrailers.com/video/e3-09-god-of-war/50268 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar