Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Town da olmak zorunda değilsin yanlış anlaşılma olmasın. Sadece oyunun senin komutu girdiğin anda yüklenmemiş olan yaratıkları bufflanır. Aktif yaratıklar oldukları gibi kalırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 hmm ben öyle biliyorum işte dur bi deniyim bakalım işe yarıcakmı :D edit: özür dilerim köyde olma zorunluluğu yokmuş ben öyle biliyodum hatta baya kişiyle atıştıydım da galiba :D /players 8 yazınca oluyo ozaman sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Arkadaşlar köyün içinde veya dışında chat loga /player 8 veya /set player 8 yazınca değişti diye hiç bir uyarı gelmiyor , sadece sol üst köşede diyolog olarak yazıyor.Versiyonum 1.12 single olarak deniyorum bunu. Edit:Tamam "players" diye yazıcakmışım sorun çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ZATEN SOL ÜSTTE DİYALOG OLARAK YAZMASI LAZIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 bosslar da sekiz kat zorlanıyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 zorlaşma değil, hp'ler artıyor ama 8 kat değil. hesabı var, sanırım 5.75 mi ne o kadar katlanıyordu. boss'lar, herşey dahil evet. act 5 barbar heykellerini canlandırmadan kaldırın mesela, xp ve dropları yok malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 o barbarları 20 leveldan sonra yapınca inanılmaz xp veriyo. belki artıyordur kaldırmayın bence. ama belirli bi xp de veriyo olabilirler kaç kişi olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 O barbarlar xp vermez. Sadece quest geregi ilk kez kestiginde sana tam 1 level atlaticak kadar xp verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 barbarlar kendileri ölüm xp'si vermiyor, oyundaki tek örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 acıcam da simdi ölmeden anlayamam ben nerde kapatmam gerektiğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sadece hp'ler arttığından ölmenizi gerektirecek birşey yok lıkır lıkır pot diken bir charınız yoksa. en kötü ihtimal tp ya da save & exit zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 1.09 ve öncesi için. 3 barbarı kesince belirli bi q exp bonusu var. lvl daha azken daha çok lvl almanızın sebebi budur. sonuçta exp aynı ama 20 den 21 geçerken istenen exp 28 den 29 a geçerkenkinden az. 1.10 ve sonrası için. tam 1 lvl veriri.Olabildiği kadar geç yapmak daha karlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sadece hpler degil dmg vsde artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 evet vurdukları damage da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hmm doğru olabilir fakat 8 katı değil, tam hatırlamıyorum 3 filan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 8 degil, 5.75 birde komut olarak degilde gerçekten 8 kiş ivarsa ve partiyseniz sizle aynı bölgede olan (siz dahil) her kişi için %10 luk bir bonus daha eklenir. Potansiyel olarak 11.5 e kadar çıkabilir bu oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 8 kişiyle oynarken oyun çok kolaylaşıyor da, tek kişiyle player 8 yapınca duriel veya barbar heykelleri gibi şeyler imkansızlaşacaksa iş yaş. normal halde bile zorluyordu adamı. ha, tabii daha fazla xp veriyorsa, normalde lvl 50 kapıştığınız heykelle lvl 65 olarak kapışacaksanız, player 8 yapmaya değer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bone ne diyorsun anlayamadım çünkü barbarlar açıklanmış ve istediğin zaman kaldırabiliyorsun. e daha ne? hardcore seçeneği filan değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 uzaktan okumus iste nesini anlamadin sam neyse patchi yukleyince sorun cozuldu elinize saglik gunun anlam ve onemi uzerine sunuda ekleyeyim muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sam gördüm o kapatılma özelliğini. Ben kapatılmadan da oynanırsa nasıl olur diye sormuştum. Popeye said: uzaktan okumus iste nesini anlamadin sam 2 kişi konuşurken 3. kişiye söz düşmez. sen niye giriyorsun ki araya, uzaktan takıl işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 lol bone işte yazdığımız gibi zaten barbarlarda açık tutmanın faydası yok. diğer bütün bosslar için de kişisel tercih, duriel'den filan çekiniyorsan kaparsın. yazdığım gibi henüz spawn olmamış, birkaç ekran ötedeki yerler etkilenmiyor. ve illa 8 yapmak zorunda değilsin yani, o rakam 1'den 8'e kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hoşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ahahah topice bak ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 players 8 güzel de nightmare de hell de baya zorlanırsın bazı classların sansı bile yok.Hammerdin falan rahat takılıor da her class icin aynısını soleyimicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hammerdin hile ya direk. asmis itemli hammerdinlerden nefret ettim 2 gunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar