Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 ve players x komutu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Town da olmak zorunda değilsin yanlış anlaşılma olmasın. Sadece oyunun senin komutu girdiğin anda yüklenmemiş olan yaratıkları bufflanır. Aktif yaratıklar oldukları gibi kalırlar.
Mesaj tarihi:
hmm ben öyle biliyorum işte dur bi deniyim bakalım işe yarıcakmı :D

edit: özür dilerim köyde olma zorunluluğu yokmuş ben öyle biliyodum hatta baya kişiyle atıştıydım da galiba :D /players 8 yazınca oluyo ozaman sadece
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar köyün içinde veya dışında chat loga /player 8 veya /set player 8 yazınca değişti diye hiç bir uyarı gelmiyor , sadece sol üst köşede diyolog olarak yazıyor.Versiyonum 1.12 single olarak deniyorum bunu.

Edit:Tamam "players" diye yazıcakmışım sorun çözüldü.
Mesaj tarihi:
ZATEN SOL ÜSTTE DİYALOG OLARAK YAZMASI LAZIM
Mesaj tarihi:
zorlaşma değil, hp'ler artıyor ama 8 kat değil. hesabı var, sanırım 5.75 mi ne o kadar katlanıyordu. boss'lar, herşey dahil evet. act 5 barbar heykellerini canlandırmadan kaldırın mesela, xp ve dropları yok malum.
Mesaj tarihi:
o barbarları 20 leveldan sonra yapınca inanılmaz xp veriyo. belki artıyordur kaldırmayın bence. ama belirli bi xp de veriyo olabilirler kaç kişi olursa olsun
Mesaj tarihi:
O barbarlar xp vermez.

Sadece quest geregi ilk kez kestiginde sana tam 1 level atlaticak kadar xp verirler.
Mesaj tarihi:
sadece hp'ler arttığından ölmenizi gerektirecek birşey yok lıkır lıkır pot diken bir charınız yoksa. en kötü ihtimal tp ya da save & exit zaten.
Mesaj tarihi:
1.09 ve öncesi için. 3 barbarı kesince belirli bi q exp bonusu var. lvl daha azken daha çok lvl almanızın sebebi budur. sonuçta exp aynı ama 20 den 21 geçerken istenen exp 28 den 29 a geçerkenkinden az.
1.10 ve sonrası için. tam 1 lvl veriri.Olabildiği kadar geç yapmak daha karlıdır.
Mesaj tarihi:
8 degil, 5.75 birde komut olarak degilde gerçekten 8 kiş ivarsa ve partiyseniz sizle aynı bölgede olan (siz dahil) her kişi için %10 luk bir bonus daha eklenir.

Potansiyel olarak 11.5 e kadar çıkabilir bu oran.
Mesaj tarihi:
8 kişiyle oynarken oyun çok kolaylaşıyor da,
tek kişiyle player 8 yapınca duriel veya barbar heykelleri gibi şeyler imkansızlaşacaksa iş yaş. normal halde bile zorluyordu adamı.

ha, tabii daha fazla xp veriyorsa, normalde lvl 50 kapıştığınız heykelle lvl 65 olarak kapışacaksanız, player 8 yapmaya değer gibi.
Mesaj tarihi:
bone ne diyorsun anlayamadım çünkü barbarlar açıklanmış ve istediğin zaman kaldırabiliyorsun. e daha ne? hardcore seçeneği filan değil yani.
Mesaj tarihi:

uzaktan okumus iste nesini anlamadin sam

neyse patchi yukleyince sorun cozuldu elinize saglik

gunun anlam ve onemi uzerine sunuda ekleyeyim muck

Mesaj tarihi:
Sam gördüm o kapatılma özelliğini. Ben kapatılmadan da oynanırsa nasıl olur diye sormuştum.

Popeye said:
uzaktan okumus iste nesini anlamadin sam

2 kişi konuşurken 3. kişiye söz düşmez. sen niye giriyorsun ki araya, uzaktan takıl işte.
Mesaj tarihi:
lol

bone işte yazdığımız gibi zaten barbarlarda açık tutmanın faydası yok. diğer bütün bosslar için de kişisel tercih, duriel'den filan çekiniyorsan kaparsın. yazdığım gibi henüz spawn olmamış, birkaç ekran ötedeki yerler etkilenmiyor.

ve illa 8 yapmak zorunda değilsin yani, o rakam 1'den 8'e kadar.
Mesaj tarihi:
players 8 güzel de nightmare de hell de baya zorlanırsın bazı classların sansı bile yok.Hammerdin falan rahat takılıor da her class icin aynısını soleyimicem.
  • Yeni Oluştur...