sechil Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 AKP,AKP,AKP,AKP,AKP her zaman her yerde AKP :X:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hayır sonra eski yeni ayrımı yapılıyor diyorlarda bu ne lan. Cem Yılmaz'ın dediği üzere biz buradaydık forumu üstümüze kurdular ama beyim siz yokken ne güzeldi burası diyor. Chaotic Kayıt Tarihi: 25/10/2007 09:56 Chaotic said: fedaykin derdin ne kuzum.. gevşe artık. baykal yapmıyor senin yaptığın mualefeti. ayran iç. tahtrevanla gez. işin gücün mü yok. konu dışında eskiden geyik bol siyaset az olurdu sen ve sen gibi bi kaç kişi geldi darmaduman etti ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 valla şu bölümün muhtemelen ilk politika ile alakalı başlığı "bursu nutku" olsa gerek. birinci midir ondan emin değilim ama o vakte kadar politikadan zaten bahsedilmezdi. direkt kitlenmiştir başlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fedaykin said: Hayır sonra eski yeni ayrımı yapılıyor diyorlarda bu ne lan. Cem Yılmaz'ın dediği üzere biz buradaydık forumu üstümüze kurdular ama beyim siz yokken ne güzeldi burası diyor. Chaotic Kayıt Tarihi: 25/10/2007 09:56 Chaotic said: fedaykin derdin ne kuzum.. gevşe artık. baykal yapmıyor senin yaptığın mualefeti. ayran iç. tahtrevanla gez. işin gücün mü yok. konu dışında eskiden geyik bol siyaset az olurdu sen ve sen gibi bi kaç kişi geldi darmaduman etti ortalığı. bu benim 11. account um falan teee ultimatr athena karakedi popeye darkdr zamanlarından beri burdayım ben.. illa foruma üye olarak değil okuyucu olarakta bulunanlar var kaldı ki. yani senin daha üye olmandan çok çok önce. gerçekten rahatsızlık veriyorsun bana saçmasapan yani iki üç destekçi buldun diye kendine hayır mmorpg cilerin buluşma portalı burası kardeşim git piskopatforum.org da yap siyaset tartışmanı. herneyse none of my business.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 kışkırmak deniliyorda kime göre neye göre kışkırıyoruz? mesela fedaykin,sg1,viktor ne kadar kışkıtıcı ise sam,sir,horizon,buyse de o kadar kışkırtıcıdır.gönül kışkırmak istiyorsa bahane olur nicknameler kişiler ideolojiler. bu arada chaotic'in eskiden buralar dutluktu siz geldiniz buralar kurudu çemkirmeside ayrı bir komedi olmuş. yeniler dağdan indiler bayırdakini kovdular, biz eskiyiz vaybe ne kadar klasik yakarışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 neden 11. account un dersen pek kontrol edemiyorum bazen yazdıklarımı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 odiflame said: kışkırmak deniliyorda kime göre neye göre kışkırıyoruz? mesela fedaykin,sg1,viktor ne kadar kışkıtıcı ise sam,sir,horizon,buyse de o kadar kışkırtıcıdır.gönül kışkırmak istiyorsa bahane olur nicknameler kişiler ideolojiler. bu arada chaotic'in eskiden buralar dutluktu siz geldiniz buralar kurudu çemkirmeside ayrı bir komedi olmuş. yeniler dağdan indiler bayırdakini kovdular, biz eskiyiz vaybe ne kadar klasik yakarışlar. ulen 9 senelik okuyucusuyum bu sitenin ben bee sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Chaotic said: odiflame said: kışkırmak deniliyorda kime göre neye göre kışkırıyoruz? mesela fedaykin,sg1,viktor ne kadar kışkıtıcı ise sam,sir,horizon,buyse de o kadar kışkırtıcıdır.gönül kışkırmak istiyorsa bahane olur nicknameler kişiler ideolojiler. bu arada chaotic'in eskiden buralar dutluktu siz geldiniz buralar kurudu çemkirmeside ayrı bir komedi olmuş. yeniler dağdan indiler bayırdakini kovdular, biz eskiyiz vaybe ne kadar klasik yakarışlar. ulen 9 senelik okuyucusuyum bu sitenin ben bee sen kimsin kiminki öteye gidiyor yarışı komik olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 başlatan ben değilimki.. sen yeni yetmesin dedin bende değilim dedim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Tamam canım en eski sensin bizim gibi newbee'ler sana rahatsızlık veriyoruz. Çekiliyim ayağının altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ha şöyle akıllı oldun hsduhuh ya forumun feng shuisini bozuyosunuz abi. mizah ağırlıklı bir konsepti var konu dışının siz çok damar giriyosunuz. yani siyasi olarak farklı düşünmememe rağmen yeri burası değilmiş gibi geliyor bana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 feng şuiye göre tasarlayacaksan sitenin turuncu renki insanı kışkırtır.daha tabi renkler olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 O değil eskiyim diye çemkiren kişi hakkaten eski olsa içim yanmaz. Sam çemkirsin bozuyorsunuz buraları diye sorun değil de, bu adam kim yav :) Uzun soluklu okuyucu imiş :) Bir şey değil şu an yanlış anlamadı isem üniversite öğrencisi olduğuna göre kedi ile birlikte ultimayı yan yana bilgisayarlarda athe'nin işyerinde oynarken bu velet daha ortaokula gidiyordu. Yani ayar vermeye çalışan velete bir bakıyorum, dönüp kendime bakıyorum bu işte bir yanlışlık var diyorum. odiflame said: kışkırmak deniliyorda kime göre neye göre kışkırıyoruz? mesela fedaykin,sg1,viktor ne kadar kışkıtıcı ise sam,sir,horizon,buyse de o kadar kışkırtıcıdır.gönül kışkırmak istiyorsa bahane olur nicknameler kişiler ideolojiler. bu arada chaotic'in eskiden buralar dutluktu siz geldiniz buralar kurudu çemkirmeside ayrı bir komedi olmuş. yeniler dağdan indiler bayırdakini kovdular, biz eskiyiz vaybe ne kadar klasik yakarışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Chaotic said: ulen 9 senelik okuyucusuyum bu sitenin ben bee sen kimsin 9 sene mi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 düşünüyorum ben de 9 senelik kullanıcıyım ilk açıldığı zamanlara çok yakın gelmiştim. demek ki açıldığından beri okuyor sdf keşke kayıt da olsaymışın sırf okumak zevkli olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 turkiye bir trendir, gerektiği yerde özelleştirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 (tu) Cuce said: turkiye bir trendir, gerektiği yerde özelleştirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dönücem dediysem dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 fedaykin arada bi mola falan ver bak gençler gülemiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 En buyuk benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben daha büyüğüm!!!11birbir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 her konuya otluk yakışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Cuce said: turkiye bir trendir, gerektiği yerde özelleştirilir. Tren de neymiş bis gomunist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 AKP yapar mı hiç boyle birşey canım. yani bebecan gidip türkiyede müslümalarında dini ozgurlukleri yok demedi. yada yunanistan dışişleri bakanına "kusura bakmayın kapatma davası var o yuzden çıkardığımız azınlıklar yasasını pek uygulayamıyoruz" demedi. dengir mir mehmet fırat amerikada "devrimler travma yarattı" demedi zaten onuda babam demişti. o yüzden AKP liler bu tarz açıklamalarda bulunmazlar. cici insanlardır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Viktor'dan beklentimiz, kafasına çiçekli toka konmuş RTE bebecan ve dengir resimleri. go go go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar