Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Originally posted by Sir_Clexcier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Regalya said: Benim hunter altın adı Ejder petin adı Tosbaga adam geliyo Ağa turkmusun? para varmı ağa? Ne diyim şimdi buna Yok türk değilim de. Tamam diyip, gider :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mendoza said: Kendi insanına kalitesiz diyip ignore layan kişilerin olduğu serverlara girme bence. burda kimse milliyetçilik adı altında kendini kandırma yarışına girmiyor sebep bu. Gerçek nedir? Bizim halkımızın gerçekten ciddi bir yüzdesi eğitimsiz, kalan kısmın büyük bir yüzdesinin eğitimi çok kötü şartlarda yapılmış, kalan kısmında ciddi bir yüzdesi iyi eğitim verildi alda kapasitesi yetmemiş alamamış o eğitimi. Bunun sonucundada tüm türkiyeyi 50 yıldır dolandırıcılar, hırsızlar yönetmiş ve bu sistemin devam etmesi için ellerinden geleni yapmışki kimse kendilerinin bu durumunu farkedecek kadar eğitim almasın. Sonuç, iyi eğitim almış gerçekleri fark eden çoook küçük bir azınlık kalmışız. Koca fabrikada 550 işçi çalıştırıyorum, söylediklerimi ilk 3 seferki anlatışımda anlıyabilen insan sayısı 5 (yazı ile beş) onlarıda formen yaptık zaten. Burası antalyanın göbeği ve bu adamların içinde en düşük eğitimlisi orta okul mezunu güya (içinde lise mezunu adam sayısı ikiyüzden fazla) sen hesap et gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 wow oynayan kesim yalnız bu kesimden kisilerden olusmuyor mendozaya hak veriyorum bu konuda typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Eskiden olsa haklısın belki ama KO işeleri çok değiştirdi. MMO oynamak artık sıradan bir olay haline geldi. Şuan benim fabrikada çalışan işçilerin en az %20-30 unun çocuğu KO oynuyordur eminim. En az 5-10 tanesininkide WoW oynuyorsa hiç şaşırmam. Eskiden böyle bir farbrikada bilgisayarı olan adam olmazdı. Şimdi bazen bürodakilerle bir oyundan bahsediyoruz, o sırada içerde hangi işçi varsa "bende var getireyim diyor" :D. Başta şaşırıyordum ama artık çok normal geliyor. Fabrikada counterın ne olduğunu bile insan sayısı toplamın %50 sinden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ghost_boo said: Shattered Halls ta sadece türklerden oluşan üç tane guild var.. San Pacta Servanta Oyungezer Immunity Oyungezer eh Immunity ortalama normal San Pacta güzel bir guild. Serverda çok noob türk olmasına rağmen çok iyi türk oyuncularda var. Horde'uz =) fakat iyi donanımlı itemli adamları istiyorlar. Yeni başlayanları istmiyorlar. millet nasıl progress yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ben alliance oynadım Burning Legion'da, dedikleri gibi Anatolian adında bir guildteydim tee 3 sene önce. belki 4. Moon Serpents isminde bir Türk guildiyle birleşti. Ben lvl 60 olduğumda dağıldı. Akabinde arkadaşların bir guildi olduydu Pain Train, yarısı türktü, gireyim dedim üst baş dediler, alt guildleri olan Se7en a girdik. 1 ay sorasında Pain Train'deydim, harbi güzel progress yaşadılar, bende arada yanlarında oldum. Ama tabiki tartışmalar ve sürtüşmeler, guild bitti, akabinde yeni guilde giremedim, t2 si full adamlar alındı, bende 1 2 parça t1 vardı tabi :D. Magtheridon'a migrate edildi, BL'nin ilk zamanlarında 400 500 kişi kuyruk bekliyorduk ve bezdiriyordu. Orada 1 2 türk olan yabancı guildlerde oynadım. En son Saints of The City'e girdiğim gün Retribution isimli arkadaşların guildine geçiverdim. İtem'ı arkadaşlara tercih ettim ve yaklaşık 25 gün sonra bu guildte patladı. Hayat deyip horde a dondum, bir 6 ayım horde da tanımadık serverda takılarak geçti. Derken bir serverda türkler var gelin hep beraber takılırız arkadaşlar dediler gittik: Ahn'Qiraj - The Vendetta. Karazhan'ı temizleriz dedik, derken hiç unutmak nerf gelmeden aran ı kesmişti bizimkiler, nerften soraki 2 hafta içinde dağıldık. Millet MH'lere dadanmışken naparız diye bir yeni guild daha kurduk. I-ıh kardeşim o da gitmedi hepten dağıldı. En son aynı serverda yabancılar ağırlıkta yeni bir guild kuruldu, bir önceki türk guildinden tanıdığımız 3 4 kişi vardı, kıt kanaat oraya geçtik ki ismi Fallacy idi. MH'ye kadar güzel progress gördüm ama bazı kurallara uyum sağlayamadık ve çktık. Oyunu bırakma noktasındayken Spinebreaker'da Olympos'a yazıldık, tanıdığımız 1 kişi olmamasına karşın, uyum sağlarız dedik ama arkadaşsız ortamda geçinmek zor, sağolsunlar çok iyi karşıladlar bizi, hatta cok cabuk kabul edenlerde oldu ama yapamadık. İstisna bir durum BT farmlıyorlardı. Herkes türk ve bt farm, ilginç bir durumdu :D. 4 senede hiç bir zaman end game content görmemiş biri olarak ve çoğunlukla türk guildlerinde yer almanın zorluğunu yaşayan biri olarak diyorumki, türklerden uzak durun babalar. :D Olmadı maksimumda 15 20 kişi olsun ama full türk olmasın karışık olsun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 WotLK'u bekle sen. 10 man content görürsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hayatım gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçti be :P Bu arada evet wotlk u bekliyorum. Beklerken de sıkıntıdan oturdum Mage Hunter kastım, main allyda Warriordu, horde da Rogue oldu. Şimdi bide Druid deniyorum. Wotlk'a kadar tüm classları yapıcam sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 FROSTMANEDE Bİ SÜRÜ KALİTELİ TÜRK VAR BEKLERİZ. HAVALI SAEROS BİLE BİZDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 BonePART said: Amerikalilar Oxymoron diyo sanirim buna. Iki zit alamli kelimenin art arda kullanilmasi. "Turklerin bol oldugu" "Kaliteli" Evet evet kesinlikle oxymoron. bunu söylemeye geldiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Siz de zaten caponsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 axedice said: FROSTMANEDE Bİ SÜRÜ KALİTELİ TÜRK VAR BEKLERİZ. HAVALI SAEROS BİLE BİZDE AGA HAVALI SAEROS NASI TISST TISST DİYE SES GELYOMU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Önceden söylersek sonra zevk almazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Saeros phoniex spawnında saklanbaç oynuyormuş >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 En iyi durum Turk diasporali bir yabanci guildde oynamak. Yane 1 2 tane 5 man cikarabilcek kadar turk olcak tankindan healerina gerisi yabanci. Bolece sabah heroicini yapcan aksam gidip pasa pasa raidine gircen. Item derdin felan olmucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Al'Akir de saçma sapan muhabbetler döndüğünü görmedim hiç. Yeteneksiz Türk'de görmedim=) Kalite dersen o senin görüşüne kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 BonePART said: En iyi durum Turk diasporali bir yabanci guildde oynamak. Yane 1 2 tane 5 man cikarabilcek kadar turk olcak tankindan healerina gerisi yabanci. Bolece sabah heroicini yapcan aksam gidip pasa pasa raidine gircen. Item derdin felan olmucak. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 BonePART said: En iyi durum Turk diasporali bir yabanci guildde oynamak. Yane 1 2 tane 5 man cikarabilcek kadar turk olcak tankindan healerina gerisi yabanci. Bolece sabah heroicini yapcan aksam gidip pasa pasa raidine gircen. Item derdin felan olmucak. Bizim guild öyleydi işte TBC öncesi, Hi Goat bilen bilir. Turk Team derlerdi :p İyi oluyor, raidlerde sen disconnect yediğinde, diğer 3 - 4 kişi de yediğinden, beklemek zorunda kalıyorlar falan, özellikle MT Healerların 2'si de Türk olunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yabancılar çıldırdı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 -Wissy said: Siz de zaten caponsunuz. matarama suko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 BonePART said: En iyi durum Turk diasporali bir yabanci guildde oynamak. Yane 1 2 tane 5 man cikarabilcek kadar turk olcak tankindan healerina gerisi yabanci. Bolece sabah heroicini yapcan aksam gidip pasa pasa raidine gircen. Item derdin felan olmucak. aynen budur güzel abicim. hem raid sırasında raidin geyiğini de çevirebiliyorsun, en alası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Siz bana şunu söyleyin efenim. Bir PVE sunucusunda alliance tarafında düzgün bir guild tavsiye edebilecek var mı? Şöyle haftada 2-3 gün düzenli raid yapan, aşırı kasmayan bir guild arıyorum. Herhangi bir progression olması gerekmez. 2 yıldır oynamadığım için hiç bir TBC raid'inde bulunmadım. Dungeon farmlayan bir guild'e girmektense, sıfırdan raid'lere başlayan bir guild'e girip progression sırasında orda bulunmayı tercih ederim. Edit: Unutmuşum. Türk guild'i olması gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mirage en mantıklısı Official forumlara bakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 türklerle progress yapılmaz , bi kere wipe yediğinde kesin kan davası çıkar. Hadi yabancılarda artık yüzsüzlük olmuş ağzına geleni saydırıyorsun ama türk guildinde nasıl elektriğini atıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar